ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΟΡΘΩΣ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ; ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ;;;

 ”ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ” ;

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ «ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ» ΚΑΙ «ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ» ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΗΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ» ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΠΧ. ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Γ. ΣΑΝΙΔΑΣ «ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ». ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η Γ. ΤΣΑΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Η ΤΣΑΤΑΝΗ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΘΕΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ  ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΌΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΝ. ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ;

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ. 

ΆΡΑ, ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ Ο, ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ). ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ; ΈΝΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΛΕΕΙ: «Ο ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.» ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΑΡΟΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ «ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ» ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗ.

ΊΣΩΣ  ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΓΝΩΜΙΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ: «Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ.» ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ COMPUTER ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΩΝ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ), ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. 

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΆΛΛΩΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 87 § 2. «ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.» ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο, ΤΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΈΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ (Η ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΜΑ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΜΙΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΥ 1+1=2 ΟΠΟΤΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΜΙΑ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΒΛΕΨΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΑΒΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ «ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ» ΑΥΤΟΥ. 

ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟ «ΧΩΡΟ» ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ «ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ» ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΕ «ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» ΚΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

ΤΟ 2009 Η ΝΔ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ Ν.3758/2009 ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ 2008. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΡΘΡΟ 78, § 2) ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ: «ΦΟΡΟΣ Η ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ». 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ; ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΡΙΝΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2007.  ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 2008. Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 2009 (ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2007). ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ (78 § 2) ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΝΔ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ. ΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΣΚΟΙ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΣΑΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ. ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΕΒΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΕ. ΠΗΡΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ (ΒΟΥΛΗ) ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕ. ΔΥΟ ΣΕ ΜΙΑ (ΟΥΤΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ), ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΤΟ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ. ΈΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΑΤΟΣ).

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΗΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΆΛΛΩΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ (ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΝΟΜΟΙ) ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ (ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ), ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. 

ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΡΧΙΑ, ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ «ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΡΟΙΣ», ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΗ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΘΕΤΕΙ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙ» ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΝΕΙ ΟΡΚΟΥΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Κ.ΛΠ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΑΛΑ ΚΑΡΤ» ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Ο ΆΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 11/2000 ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 137/1997 ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ;

ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΦΥΡΕΡ ΣΟΙΜΠΛΕ. ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΑΛΑ ΚΑΡΤ» ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ. «ΩΡΑΙΑ» ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΑΝΟΙΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ; ΔΗΛΑΔΗ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ) ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΙΑΣ ΑΠΕΥΚΤΑΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. Η ΤΑΚΤΙΚΗ «ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ”ΦΟΒΙΚΗ” ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΛΗ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ), ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ (ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ) Κ.ΛΠ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ «ΘΗΡΙΑ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΕΨΕΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ «ΞΕΔΙΨΑΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΟΣ ΟΡΘΙΟΣ, ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ «YES MEN». ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΙΧΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΟΘΟ.

ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ «ΚΑΜΩΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ «ΑΠΛΟ» ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗ ΔΥΣΟΣΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Ο Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ (ΚΑΚΩΣ) ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ «ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ» ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΕΞΩ Η ΧΩΡΑ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ) ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ(;) ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΠΧ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΛΠ) ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ;

ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΌΜΩΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ» ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ». ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ «ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ» ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΤΥΧΑΝ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ. ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ «COOL». ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΠΟΙΟ % ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Κ.ΛΠ.

ΈΤΣΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ. ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΚΑΣΤΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,  ΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΩΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ…..

ΈΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΝΗ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….

ΈΤΣΙ ΠΡΩΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  Ο Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ.) ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ….

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Ο Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΕΡΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΛΑΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ. 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 107376/2017 ΠΩΣ : ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΘΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (67650/2013)

ΆΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΡΘΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΡΘΗ ΑΠΟΦΑΣΗ…..

ΤΟ 2018 ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΖΕΙ 10 ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΡΗΜΗΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ (ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ) ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ….

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ………..

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ, ΚΑΙ  ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ…..

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ;;;

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ ΠΩΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 107376/17 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ;;;ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ;;;

ΠΡΟΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ , ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ -ΜΕΛΗ  ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α’ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ  ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΟΝ ΤV ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΥ ΖΗΝ 10/10/2018 ( ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η’ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ……..(ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ;;;……ΕΙΔΩΜΕΝ….) 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.