Μετά την γιαγιά Σουζάνα με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη, μια άλλη γιαγιά με ζοχιές (χόρτα αυτή τη φορά) θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη και να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ. Πρόστιμο και  δικαστήριο για 80χρονη που πουλούσε χόρτα συνολικής αξίας 5 ευρώ!!! ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ.. ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΑΔΡΑΝΗΣ,, ΜΗΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ.. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ..

Σύμφωνα με το pieria.tv η σύλληψη της ηλικιωμένης έγινε πέρυσι τον Μάρτιο. Αστυνομικοί τής Κατερίνης, μετά από καταγγελία έφτασαν στο σημείο τής οδού 16ης Οκτωβρίου, όπου και πλησίασαν την 80χρονη γιαγιά Παρθένα Αλχαζίδου διότι είχε απλωμένες σε χαμηλό πάγκο λίγα κιλά ζοχιές (χόρτα για σαλάτα που μάζεψε μόνη της) για να τις πουλήσει για πενταροδεκάρες! Η αστυνομία Κατερίνης την προσήγαγε στον Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και πιστοποιητικό υγείας!

Αφού της επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερη.

prostimoΠριν από λίγες ημέρες η κυρία Παρθένα έλαβε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης Κλητήριο Θέσπισμα για τακτική δικάσιμο όπου της ζητούν να προσέλθει στο δικαστήριο να δικαστεί στις 7 Ιουνίου 2019 για 6 κιλά ζοχιές (αξίας ούτε 5 ευρώ) που πουλούσε δίχως πιστοποιητικό υγείας!

Μια κοινωνία, ο πολιτισμός της κρίνεται τόσο από τους νόμυος όσο και από τον τρόπο πυ εφαρμόζονται. Και στη δική μας στο μεγάλο κεφάλαιο δίνονται δωράκια και φοροαπαλλαγές, και αν καμιά φορά βρεθεί κάποιος υπόλογος στο νόμο, βρίσκεται το παραθυράκι να απαλλαχθεί «φεσώνοντας» το δημόσιο. Για τους εργαζόμενους ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης πέφτει βαρύς (π.χ. ηπερίπτωση των δύο καθαριστριών). Από την άλλοι οι συνταξιούχοι προσπαθούν να βρουν οποιονδήποτε τρόπο να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους. Όπως η ηλικιωμένη Σουζάνα στη Θεσσαλονίκη και η κ. Παρθένα στην Κατερίνη. Για αυτές κανένα έλεος. Και δεν είναι ζήτημα εφαρμογής του νόμου όπως διατείνεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ούτε για να μη βρουν τον μπελά τους όπως ισχυρίζονται οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΙΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΚΟΡΔΑ , ΧΟΡΤΑ, ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΣΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??? ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ Η Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ??? Η Ε.ΣΥ. ????
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΙΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΚΟΡΔΑ , ΧΟΡΤΑ, ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΣΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ…. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??? ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ Η Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ??? Η Ε.ΣΥ. ????

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

Αρχική

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την γρηγορότερη μνήμη RAM στον κόσμο «έφτιαξαν» ερευνητές του ΑΠΘ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΤΡΙΤΗ 5/2/2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(-
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.....
Και αναρωτιόμουν πως ζούνε και αυτά τα «παλικάρια»… των ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES
«ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» 01 «ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ»
Γέμισαν την Αστόρια με αφίσες εναντίον του Αλέξη Τσίπρα «για την προδοσία της Μακεδονίας»
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ BARBIE ΕΧΕΙ… ΑΓΟΡΙ…
ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ REAL NEWS 02-01-2018
ΜΕΓΙΣΤΗ TIMH ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
Πώς μπορεί να σου κατάσχουν χρήματα ή αντικείμενα αξίας ακόμη κι όταν δεν χρωστάς ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ Δ...
Σπάνιο ρωμαϊκό μωσαϊκό που απεικονίζει Ελληνίδα πριγκίπισσα ανακαλύφθηκε σε χωριό της Αγγλίας.... ΟΛ...