Μετά την γιαγιά Σουζάνα με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη, μια άλλη γιαγιά με ζοχιές (χόρτα αυτή τη φορά) θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη και να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ. Πρόστιμο και  δικαστήριο για 80χρονη που πουλούσε χόρτα συνολικής αξίας 5 ευρώ!!! ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ.. ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΑΔΡΑΝΗΣ,, ΜΗΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ.. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ..

Σύμφωνα με το pieria.tv η σύλληψη της ηλικιωμένης έγινε πέρυσι τον Μάρτιο. Αστυνομικοί τής Κατερίνης, μετά από καταγγελία έφτασαν στο σημείο τής οδού 16ης Οκτωβρίου, όπου και πλησίασαν την 80χρονη γιαγιά Παρθένα Αλχαζίδου διότι είχε απλωμένες σε χαμηλό πάγκο λίγα κιλά ζοχιές (χόρτα για σαλάτα που μάζεψε μόνη της) για να τις πουλήσει για πενταροδεκάρες! Η αστυνομία Κατερίνης την προσήγαγε στον Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και πιστοποιητικό υγείας!

Αφού της επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερη.

prostimoΠριν από λίγες ημέρες η κυρία Παρθένα έλαβε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης Κλητήριο Θέσπισμα για τακτική δικάσιμο όπου της ζητούν να προσέλθει στο δικαστήριο να δικαστεί στις 7 Ιουνίου 2019 για 6 κιλά ζοχιές (αξίας ούτε 5 ευρώ) που πουλούσε δίχως πιστοποιητικό υγείας!

Μια κοινωνία, ο πολιτισμός της κρίνεται τόσο από τους νόμυος όσο και από τον τρόπο πυ εφαρμόζονται. Και στη δική μας στο μεγάλο κεφάλαιο δίνονται δωράκια και φοροαπαλλαγές, και αν καμιά φορά βρεθεί κάποιος υπόλογος στο νόμο, βρίσκεται το παραθυράκι να απαλλαχθεί «φεσώνοντας» το δημόσιο. Για τους εργαζόμενους ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης πέφτει βαρύς (π.χ. ηπερίπτωση των δύο καθαριστριών). Από την άλλοι οι συνταξιούχοι προσπαθούν να βρουν οποιονδήποτε τρόπο να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους. Όπως η ηλικιωμένη Σουζάνα στη Θεσσαλονίκη και η κ. Παρθένα στην Κατερίνη. Για αυτές κανένα έλεος. Και δεν είναι ζήτημα εφαρμογής του νόμου όπως διατείνεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ούτε για να μη βρουν τον μπελά τους όπως ισχυρίζονται οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΙΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΚΟΡΔΑ , ΧΟΡΤΑ, ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΣΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??? ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ Η Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ??? Η Ε.ΣΥ. ????
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΙΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΚΟΡΔΑ , ΧΟΡΤΑ, ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΣΟ Ε.ΣΥ. ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ…. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??? ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ Η Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ??? Η Ε.ΣΥ. ????

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

Αρχική

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΟΕ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ...
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ BLOGS SITE ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΜΕΣΑ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΕΚΤΑΚΤΟ – Έκλεισε το αεροδρόμιο της Τρίπολης στην Λιβύη – Σταμάτησε προσωρινά η τουρκική αερογέφυρα ...
ΤΩΡΑ: Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον των Αστυνομικών που φυλάνε τα σύνορα στον Έβρο
Πάτρα: Επίθεση γνωστών αγνώστων στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» – (ΦΩΤΟ)
Η ΓΚΡΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (στα παιδια μας, αναφερομαι...)
Το 90% των Ελλήνων δεν μπορεί να πληρώσει για την υγεία του!
Κτηματολόγιο: «Βόμβα» στα θεμέλια του έργου η μικρή συμμετοχή – Κίνδυνος ματαίωσης της διαδικασίας
30-12-2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Η Π.Δ.Α. Ε.ΣΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ. Π.Δ.Κ.Μ.
Ξέρετε να βάζετε αντιολισθητικές αλυσίδες; έρχονται χιόνια