Η ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΣΑΝ ΠΑΝΩΛΗ ΤΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΡΘΡΟ 187 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ). ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS. (ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗΣ BRETTON WOODS ΦΕΚ Α’ 315/27-12-1945).

ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗΣ BRETTON WOODS ΦΕΚ Α’ 315 / 27-12-1945

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΣΑΝ ΠΑΝΩΛΗ ΤΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΡΘΡΟ 187 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS. (ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗΣ BRETTON WOODS ΦΕΚ Α’ 315/27-12-1945).

 
ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ). ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ BRETTON WOODS ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ “HELLENIC REPUBLIC”.
 
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ. ΑΛΛΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ. (ΑΤΟΚΑ ΄Η ΜΕ ΤΟΚΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΚΩΝ). ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (CIA). Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΤΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΚΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (CIA).
 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΟΡΙΣΕ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ) ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ.

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ “ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ” ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ. Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΩΧΟΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ. (σ.σ. ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ)

 
ΕΚΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.

 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.

 

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ.

ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ (ΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ).
 
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ. (ΚΑΘΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΑΝ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ. Ή ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ). ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ “ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΝΙΞΟΝ” ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΤΟΤΕ) ΙΣΧΥΟΣ, ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ. (ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΕΝΝΕΝΤΙ.
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ F.E.D.) ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ “ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ”. ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΕΘΝΗ (ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ).
 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. (ΠΟΥ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ) ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
 

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ Φ.Ε.Κ. (ΑΠΕΙΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΕΚ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΚΕΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ):

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ Ή ΕΚΤΟΣ ΙΣΧΥΟΣ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΒΑΘΜΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.

ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 187 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ”. 

ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ (ΑΛΛΗ ΜΙΑ) ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ- ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗΣ BRETTON WOODS ΦΕΚ Α’ 315/27-12-1945

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: