Reading Time: 3 minutes

ΣΗΜΕΡΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟ «ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ» ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΝΤΥΘΗΚΑΝ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΝΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ 363 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟ «ΠΑΙΖΟΥΝ» ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ.

ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

https://www.e-synews.gr/wp/tag/ellania-axiaka-protokolla/

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέλουμε πίσω τα νησιά μας… θέλουμε πίσω τη ζωή μας!!! Στο πόδι ο λαός της Λέσβου, της Χίου και της Σ...
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ....
Aπορρίπτουν το «πλαστικό» χρήμα ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ
ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΣΟΔΑ 35 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 50 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΤΑ 47 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΥΣΙΜΑ 150 ΔΙ...
"Θα αναλάβω προσωπικά να πουλήσω την χώρα (δάση κι αρχαιολογικούς χώρους)" Κυριάκος Μητσοτάκης
Νοέμβριο ο νόμος για προστασία τραπεζικών στελεχών - Άδωνις: «Θέλουμε να αισθάνεστε νομικά ασφαλείς»...
Η λίστα με τις ΜΚΟ που "λήστεψαν" το ελληνικό δημόσιο
Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"!
Άρχισε η πείνα στην Ιταλία – Άνθρωποι σε καραντίνα, άφραγκοι, χωρίς εργασία
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ 24-2-19
ΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ (ΜΑΤ)