ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 90ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ. (ΠΟΥ ΕΠΛΕΚΕ Η ΙΔΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 90ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ (ΠΟΥ ΕΠΛΕΚΕ Η ΙΔΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 90ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ (ΠΟΥ ΕΠΛΕΚΕ Η ΙΔΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!..

Η Αστυνομία (ξέρετε, αυτή που εγκαινίασε ακόμη και προληπτικές προσαγωγές πατριωτών) συνέλαβε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι μία ηλικιωμένη γυναίκα 90 ετών. Την Σουζάνα Ηλιάδου επειδή πουλούσε, χωρίς άδεια, για να επιβιώσει τερλίκια! (Τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες, για όσους δεν γνωρίζουν την λέξη).

Η κυρία Ηλιάδου, η οποία ζει μόνη με τον συνομίληκο σύζυγό της – χωρίς καμία σύνταξη ή άλλο εισόδημα – πηγαίνει περίπου μία φορά τον μήνα σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων και πουλά τα εν λόγω μάλλινα παπούτσια που πλέκει η ίδια.

Αυτό έκανε και προχθές, αλλά, όπως εξιστορεί η κόρη της Τζ.Ηλιάδου, τρεις (!) άντρες τής Αστυνομίας πήγαν στις 12 στο σημείο που βρισκόταν, κοντά σε κάδους απορριμμάτων και δίπλα σε ένα πάρκινγκ (δεν έχει καταστήματα εκεί ακριβώς), την έβαλαν στο περιπολικό και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής.

Αφού τής πήραν τα αποτυπώματα, στις 5:30 περίπου το απόγευμα την μετέφεραν στο Μέγαρο τής Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία (μέσα στο Μέγαρο δεν άφησαν την κόρη της να την ακολουθήσει)…
Γύρω στις 12 το βράδυ την άφησαν να φύγει, νηστική από το πρωί με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια (με αποτέλεσμα επειδή είναι διαβητική να τής ανέβει το ζάχαρο). Ενώ, όπως καταγγέλει η Τζ.Ηλιάδου, σε κάποιες στιγμές οι αστυνομικοί δεν ήταν καν ευγενικοί με την 90χρονη κυρία Σουζάνα, όπως για παράδειγμα όταν δυσκολευόταν να ανοίξει την παλάμη της για να τής πάρουν τα δακτυλικά αποτυπώματα!..

Αλλοδαποι μικροπωλητες στο κεντρο της Αθήνας χωρις άδεια. ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Αλλοδαποι μικροπωλητες στο κεντρο της Αθήνας χωρις άδεια. ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΔΗΘΕΝ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ” & “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ… ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…

ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.
ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.

Που δεν πατάσσει την οργιάζουσα εγκληματικότητα, που δεν καταδιώκει το παρασιτικό, κυρίως χρηματοπιστωτικό, κεφάλαιο και την διαφθορά που ρουφούν το “αίμα” των Ελλήνων πολιτών, που δεν ενοχλεί τούς παράνομους μετανάστες (και) όταν κάνουν λαθρεμπόριο ακόμη και μέσα στον αύλειο χώρο πανεπιστημίων, που δεν συλλαμβάνει τα “παιδιά” τού ΣΥΡΙΖΑ, τούς δήθεν “αντιεξουσιαστές” όταν καίνε, ρημάζουν, ακόμη και ορισμένοι από αυτούς δολοφονούν, που βλέπει επίσης από απόσταση τούς χούλιγκαν των γηπέδων να πετάνε μολότωφ, ΑΛΛΑ…
ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ανθρώπους που προσπαθούν με πλείστες όσες αντιξοότητες καθημερινά να επιβιώσουν (όπως συνέβη και πέρσι με τον καστανά) μέσα σε ένα άθλιο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που η ίδια η ελίτ δημιούργησε…

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Δείχνετε τυπολατρεία για την εφαρμογή κανονισμών και νόμων όπου και όταν σάς βολεύει, αλλά παρακάμπτετε νόμους και το ίδιο το Σύνταγμα όταν πρόκειται είτε να σώσετε το τομάρι σας, είτε για να εξυπηρετήσετε αντεθνικά και αντιλαϊκά συμφέροντα.
Και να καταδικάσετε μία ολόκληρη κοινωνία στην ανέχεια, και μια ολόκληρη πατρίδα στο ξεπούλημα των ιερών και όσιών της.
Διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον!

σ.σ. ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ , Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ , ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.  ΓΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ  “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσα στην κρίση, ο Βρούτσης πέρασε τον πιο αντεργατικό νόμο
ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...
13η σύνταξη: Ποιες οι Κλίμακες – Ποιοι Είναι οι Χαμένοι.. ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν.ΜΕΝΕΓΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΤΟ FRESH RADIO 27-1-2019 (ΑΠ...
Από τον άγριο ξυλοδαρμό των ληστών πέθανε η 86χρονη στα Καμίνια
Ποια τουρκική μυστική υπηρεσία προωθεί λάθρο στην Ελλάδα;
Οι 10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ του MIND CONTROL και BRAINWASH για να χειραγωγήσουν το υποσυνείδητό μας... 1ο μέρος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
Εισαγγελική έρευνα για τη Ν.Δ. που δεν πληρώνει Δ.Ε.Η. και χαράτσι!!!
Oι Μητσοτάκηδες ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από Βενετία , την ίδια Βενετία που βοήθησαν τους Τούρκους να αλω...
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΛΕΥΦΘΕΡΙΑ!!!!