Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΑΜΟΣ…..
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;;;;… ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ…ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;;;;;;

Το ….πορνικό πέπλο της Θάμαρ και το σφραγιδοφόρο δακτυλίδι του πατριάρχη Ιούδα έχουν σπουδαία θέση στην ακολουθία του Εβραιοχριστιανικού γάμου που τελείται σήμερα στην Ελλάδα.

Το νυφικό πέπλο των Ελληνίδων που παντρεύονται σήμερα με θρησκευτικό ορθόδοξο γάμο συμβολίζει το πορνικό πέπλο που έκρυβε το πρόσωπο της η πορνονύμφη Θάμαρ.

Τα γαμήλια δακτυλίδια είναι ανάμνηση από την συναλλαγή για πορνεία μεταξύ της Θάμαρ και του πεθερού της Ιούδα. Όταν η Θάμαρ ζήτησε ’’ερωτικό δωράκι’’ τότε ο Ιούδας της υποσχέθηκε ότι θα της έστελνε για δώρο ένα κατσίκι από το κοπάδι του. Η Θάμαρ όμως μέχρι να της στείλει το κατσίκι ζήτησε από τον Ιούδα ενέχυρο (καπάρο). Τότε ο Ιούδας της έδωσε το σφραγιδοφόρο δακτυλίδι του. Από αυτή την σχέση ο πατριάρχης Ιούδας απέκτησε με την νύμφη του δύο παιδιά τον Φαρές και τον Ζαρά

Αλλά δυστυχώς ακόμα και τη στιγμή που παντρεύεται, ένα ζευγάρι Ο ΠΑΠΑΣ επιτάσσει να συμβιώνουν οι νεόνυμφοι υπό το καθεστώς του «φόβου» Δεν υπάρχει νομίζω που να μην γνωρίζει κανείς τη φράση: η δε γυνή ίνα φοβείται τον άνδρα» (Εφεσ, ε΄33).

«Φοβείται», όχι να εκτιμά ή να σέβεται.

Και μην νομίζετε ότι αυτό είναι το μόνο φοβερό που λέγεται. Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από την «Ακολουθία του Γάμου», που διαβάζει ο ιερέας στο ανδρόγυνο:

«…Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλογήσας τον Αβραάμ και την Σάρραν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλογήσας τον Ισαάκ και την Ρεβέκκαν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλογήσας τον Ιακώβ και πάντας τους πατριάρχας. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλογήσας τον Ιωσήφ και την Ασυνέθ. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλογήσας τον Ιωακείμ και την Άνναν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλογήσας τον Ζαχαρίαν και Ελισάβετ. Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Νώε εν τη κιβωτώ. Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Ιωνάν εν τη κοιλία του κήτους…Μνημόνευσον αυτών, Κύριε ο Θεός ημών, ως εμνημόνευσας του Ενώχ, του Σήμ, του Ηλία…».

Λίγο πιο κάτω οι «ευχές» συνεχίζονται: «Και συ, Νύμφη, μεγαλύνθητι ως η Σάρρα (που την πούλησε ο σύζυγός της Αβραάμ στον Φαραώ για να πάρει κοπάδια πρόβατα και καμήλες) και ευφράνθητι ως η Ρεβέκκα (που συνωμότησε εναντίον του συζύγου της ώστε να λάβει την ευχή των πρωτοτοκίων ο αγαπημένος της γιός Ιακώβ) και πληθύνθητι ως η Ραχήλ (που έκλεψε τα είδωλα του πατέρα της) ευφραινομένη τω ιδίωανδρί (που μοιραζόταν το κρεβάτι του συζύγου της με την ίδια της την αδελφή και μερικές ακόμα δούλες)…».

Ακόμα, κατά την τελετή του γάμου ακούγεται και η… ευχή:

«Δια δακτυλιδίου εδόθη η εξουσία του Ιωσήφ εν Αιγύπτω, δια δακτυλιδίου εδοξάσθη Δανιήλ εν χώρα Βαβυλώνος, δια δακτυλιδίου εφανερώθη η αλήθεια της Θάμαρ…».

Κατά την ακολουθία του γάμου οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι ακούγοντας σήμερα τον παπά να αναφέρει την Θάμαρ ως παράδειγμα για μίμηση νομίζουν ότι θα είναι κάποια χριστιανή αγία, προστάτιδα της οικογένειας.

Δυστυχώς όμως δεν είναι καθόλου έτσι: Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων δυστυχώς δεν γνωρίζει ότι η Θάμαρ είναι μία πορνονύμφη που έκανε μάλιστα με τον πεθερό της δύο παιδιά!!!!

Όταν γίνεται το μυστήριο του γάμου και λέει ο παπάς το ’’αρραβωνιάζεται ο δούλος του Θεού τότε: ενώ περνάει η βέρα στο δάκτυλο της νύφης ο παπάς εύχεται ‘’να λάμπει το δάκτυλό της νύφης όπως το δάκτυλο της Θάμαρ.’’

Επίσης κατά την τέλεση του μυστηρίου η νύφη φοράει το πέπλο που φορούσε για την κάλυψη της η πόρνη Θάμαρ.

Αυτές είναι οι «ευχές», που παίρνουν σήμερα οι νεοέλληνες από τον παπά.

Σε τι διαφέρει ο σημερινός γάμος από μια τελετή γάμου που γίνεται σε κάποια συναγωγή; Ούτε ένα ελληνικό όνομα. Λες και δεν είχαν οι Έλληνες ένδοξους προγόνους.

Τα Ελληνόπουλα δεν καλούνται να μοιάσουν στον Λεωνίδα, τον Θεμιστοκλή τον Πλάτωνα, η τον Αριστοτέλη αλλά των Εβραίων προπατόρων.

Theologia Choutou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε

“Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τον “άγιο” Θεοδόσιο Α΄” γιατί δεν δεχόντουσαν τον νηπιοβαπτισμό 

Βασανιστήρια και θανατώσεις στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ Βυζάντιο – Εκχριστιανισμός των Ελλήνων όπως στην Σκυθόπολη

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ