ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΑ

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΡΕΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΠΕΙΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΡΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ, ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΝΑΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΡΕΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, ΟΠΟΥ: 6 - 3 - 2019 = 6 + 3 + 2 + 0 + 1 + 9 = 21, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ 12. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, 21 = 2 + 1 = 3 ΤΡΙΑ, ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ, ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ. ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΡΕΑ
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΠΕΙΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΡΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ, ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΝΑΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΡΕΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, ΟΠΟΥ:
6 – 3 – 2019 = 6 + 3 + 2 + 0 + 1 + 9 = 21, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ 12.
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, 21 = 2 + 1 = 3 ΤΡΙΑ, ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι.
ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ, ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΑ

ΠΗΓΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epiklisi-rea?fbclid=IwAR1V8iV8miL0hJRuG2mYquQAiQ3SNfowfEktQg41Q8R0oO9ce4ElywtQYww

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: