Reading Time: 5 minutes

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ “ΜΑΤ” ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΞΕΚΑΘΑΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΑΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ. ΟΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ. Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ (ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ) ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΗ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΜΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ (ΠΧ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΛΠ), ΟΤΙ Ο ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥ, ΑΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

 ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΛΕΩ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
 
ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ.
 
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ…
ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ “ΑΝΤΙΦΑ” (ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ (ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ), ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ).
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΠΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΩΡΑ, ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΙΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΦΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΤΕΚΝΑ Ή ΕΓΓΟΝΙΑ) ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑΞΗΣ Ή ΜΑΤ. ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΑΞΗ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΓΟΝΙΟ ΣΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ.
 
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
 
ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ, ΕΣΥ ΣΤΑ “ΜΑΤ” ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΖΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ; ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΕΝ ΔΙΚΑΙΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ Ή ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΖΩΝΤΑΝΑ” ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; ΔΙΟΤΙ, ΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
 
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ “ΜΑΤ” ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΟΠΛΟΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ. ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ) ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ (ΑΡΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ – ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΔΙΜΟΙΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΧΛΟΣ).
 
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΙΚΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΤΕΛΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ, ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟΥ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΜΙΩΝΕΙΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΝΟΜΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
27 τρόποι με τους οποίους ο εγκέφαλός μας διαστρεβλώνει την πραγματικότητα
"ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ" ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 50-100 ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ "ΝΕΚΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ"!!! ΑΡΤΕΜΗΣ...
Ο Δήμος Αποκορώνου δεν “Επέτρεψε” σε φορέα να καταθέσει στεφάνι για την 28η Οκτωβρίου στις βρύσες;
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΒΙΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΒΙΩΣΕ;
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: ΧΡΗΜΑ ΙΣΟΝ ΧΡΕΟΣ
ΝΤΡΙΝ NEWS ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 4-4-2022
Τα 600 Δις Σώρρα είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. Γι' αυτό η Ελλήνων Συνέλευσις θα νικήσει
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ...

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.