ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΝΟΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΠΡΟΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΧΡΟΝΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΛ ΛΗΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΣΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

ΟΛΗ Η ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΕΛ ΛΗΝ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΝΟΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΜΟΝΟΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ (ΨΥΧΩΝ) ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΟΝΟΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ ΗΡΘΕ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ! ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ BARBIE ΕΧΕΙ… ΑΓΟΡΙ…
ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;; ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
ΚΑΤΆΘΕΣΗ ΠΑΡΈΛΑΒΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ Β...
ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΎΜΑ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ.
Καταγγελία-σοκ από τα ΜΑΤ Θεσ/νίκης: «Δεχθήκαμε εντολές να μην πειράξουμε τους αναρχικούς, οπισθοχωρ...
ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ;;; 62% “ΟΧΙ” ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ. ΓΙΝΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ...
ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
Η προέλευση του ανθρωπίνου είδους... ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ;;; ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
02-01-2019 ΔΡΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣTA ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ... ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΑΣΥΔΟΣΙΑ;;;
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΣΥ ΚΑΒΑΛΑΣ