Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 26-01-2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ – ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,  ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ 40 ΕΩΣ 50 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «», ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 4 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 20 ΑΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ.
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ, ΗΔΗ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 300 ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΣΟΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ, ΦΑΝΕΡΗ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ, ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ANTIFA».
ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΒΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ  «ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ», «ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ» «ΑΝΤΙΦΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ» ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ .
ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ – ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ματσωμένοι οι ΛΑΘΡΟ! Που έβρισκαν 6.000 ευρώ το άτομο που χρέωναν οι διακινητές στην Κω – Πώς δρούσε...
Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 χτυπά κοντά στο νησί της Σάμου στις 13:51
13η σύνταξη: Ποιες οι Κλίμακες – Ποιοι Είναι οι Χαμένοι.. ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΜΜΕ & ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 9-5-2019
ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...
ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ & ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΡΕΜΑ ΜΑΙΡΗ 10-02-2019. Ο Γ.Γ. ΤΟΥ Κ.Ο. Ε.ΣΥ. ΣΤΟ FRESH RADIO
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ: «Σε παύση η Συμφωνία των Πρεσπών» ανακοίνωσε ο Πρόεδρος των Σκοπίων Πενταρόβσκι
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΔΠΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΜΜΕ 25/6/2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.