ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ. ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΕ ´´ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕ´´ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ´´ΛΟΓΟ´´-  ΔΙΑΡΡΟΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ´´ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ´´ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ´´ συμπαθέστατοι άνθρωποι´´ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΛΑΓΑΝΙΑΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ´´ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ´´.

ΕΔΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΤΟΣΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ´´ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ´´ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΔΗΛ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ – ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΗΛ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ.

ποδηλάτης Π.Τ.Ζ.ΕΣΥ, ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ´´συμπαθέστατοι άνθρωποι´´ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Η’ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ . . .´´ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜ@ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ´´. ΑΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΠΗΝΤΗΣΕΣ ΕΣΥ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ´´ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ´´ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ´´συμπαθητικών ανθρώπων´´. ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ´´…..είμαι στο πλάι κάθε πραγματικής Ελλήνων Συνελεύσεως´´. ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΩ: ΠΟΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ´ελλήνων συνελεύσεις´´ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???? ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ´´….αυτό που λέγω σε όλους τους οπαδούς και στελέχη αυτού του κινήματος……´´.

ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η’ ΠΟΣΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ´´ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ´´ Η’ ΠΟΣΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Η’ Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ – ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ´´ΔΕΙΣ´´, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ … οπαδούς ….. στελέχη ….και κινήματα, ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ´´ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ´´.

ΕΤΣΙ ΑΠΟ ´´ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ´´ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ …..ΤΑΤΙΑΝΑΣ !!! ΕΥΓΕ !!! ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ´´ΚΑΙ Σ’ ΑΝΩΤΕΡΑ´´, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΕΠΡΑΞΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ´´ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ´´, ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ….ΤΑΤΙΑΝΑ !!! ΔΗΛ. ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ´´ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ´´, ΕΣΥ, ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ´´ΕΛΛΑΣ´´ ΚΑΙ ´´ΕΛΛΗΝ´´, ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΛΙΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η’ ΔΙΔΑΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ´´….μαλλιαρή αμορφωσιά….´´ ΜΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ´´μαλλιαρή μόρφωση σου´´ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ´´ΕΛΛΑΣ´’ ΚΑΙ ´ΈΛΛΗΝ´´ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ´´η μαλλιαρή μόρφωση σου´´ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΔΗΛ. ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ´´ΕΛΛΑΝΙΟΣ´´ ΚΑΝΕΙ ´´…… χρήση μυστικιστικού περιβλήματος ….´´’ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΕΣΥ …. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΑΣΑΡΙΚΗ ΛΕΞΗ πχ. Μυστικιστικός, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ….. ΤΑΤΙΑΝΑ!!!. ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ´´μαλλιαρή η μόρφωση σου´´ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ´´αιθέρια´´ . ΓΡΑΦΕΙΣ: ´´Όσον αφορά το επίθετον “αιθερική“, στα περί ” αιθερικής γραφής”, αυτό είναι ανύπαρκτον στην Ελληνική γραμματεία.
Το επίθετον είναι αιθέριος/αιθέρια, και αναφέρεται στα περί του αιθέρος, ήτοι το καθαρότερο στρώμα του αέρος, η ατμόσφαιρα. Ο καθαρός Ουρανός, δηλαδή. Η “αιθέρια γραφή” είναι καλλιτεχνικό δημιούργημα του εμπνευστού της και εκφράζει ιδεολογήματα οξυδερκέστατων εν τη φαντασία, αλλά ημιμαθών περί της Ελληνικής´´ ΛΟΙΠΟΝ ´´αιθεριε διανοούμενε´´ ΣΕ ΕΡΩΤΩ: ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 27.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ, ΕΔΩ ΟΝΤΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΟΤΙ << ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ . Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ η ΑΜΟΡΦΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΟΣ, ΣΤΑΘΕΡΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΥΛΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ, ΨΥΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ.
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ – ΘΕΑ ΗΡΑ.
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ“, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ KAI ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ >>….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ καθαρούς ουρανούς ΚΑΙ καθαρές ατμόσφαιρες ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΟΛΟΜΕΝΟΥΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΄΄ΛΟΓΟ΄΄ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΣΟΥ, ΑΚΡΟΑΤΕΣ  ΣΟΥ.

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ site ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ´´….καλλιτεχνικό δημιούργημα του εμπνευστού της και εκφράζει ιδεολογήματα οξυδερκέστατων εν τη φαντασία, αλλά ημιμαθών περί της Ελληνικής´´ ΟΠΩΣ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ site ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ??? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΨΕΥΔΕΣΑΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΧΡΗΖΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΔΙΤΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΔΗΛ. ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΑΘΜΟ Η ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΛΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΨΗΛΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ´´ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ´´, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ.

ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ: ΄΄αυτό το κίνημα πρέπει να προσελκύει σοβαρούς ανθρώπους πέραν οφειλετών στο δημόσιο και στις τράπεζες, οι οποίοι ξαφνικά είδαν το Ελλάνιο φως που θα τους ξεχρέωνε΄΄. ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΔΗΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ, ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΟΝ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝ  ΚΥΜΒΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ,

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΤΡΥΚ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΕΡΓΟ. 15-01-2019