Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η Ασφάλεια της χούντας στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΩΝΗ. Η ΣΩΡΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ… ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΧΤΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ.

ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, ΜΠΙΣΤΗΣ, ΔΑΝΕΛΗΣ ΩΣ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (!), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΙΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΛΙΑΚΟ.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΌΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΣΙΠΡΑ.

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, 6 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΣΕ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

ΟΙ 6 ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΥΡΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ! ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ:

 1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ; ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ, ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ, ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;2. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ; ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

  3. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ;

  4. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ;

  5. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΩΣ «ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ», ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

  6. ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΧΕΣΤΕ, ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΣΤΕ, ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΩΚΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ.

  7. ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ;

Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΑΚΡΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ. ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΗΜΑ;

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΦΑΣΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΑΛΛΑ, ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ, ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΗΧΗΡΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ. ΊΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ». ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ Η ΚΑΝΕΝΟΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΩΝ.

Γ. ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ- ΤΕΤΡΆΔΗΣ

ΠΗΓΗ: https://www.liberal.gr/arthro/236239/apopsi/stili-alatos/i-asfaleia-tis-chountas-stin-upiresia-tou-syriza.html?fbclid=IwAR3b4WjBRQrbEn8BsmU2Air_NH-AXXEEonu3u7Gnz_EvPdIqS4ZxI-WJP_M#.XDw1TPawEmg.facebook

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υποστηρίζατε τον Γεωργιάδη και μετά χαϊδεύατε τα παιδιά σας αντί να κρεμαστείτε απ' τις γραβάτες σας
ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ ΜΑΡΙΑ: ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ
Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για τη σύλληψη του Λυκουρέζου με απουσία του ΔΣΑ απο το θέμα ...
Εβραϊκή ΜΚΟ καλωσορίζει μετανάστες στην Λέσβο ...Τα συμπεράσματα δικά σου...
Cum-Cum και Cum-Ex: Οι συναλλαγές πίσω από το μεγαλύτερο σκάνδαλο φοροδιαφυγής στη Γερμανία
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ -ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-
ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ
ΣE ΚAΛΕΣΕ Εισπρακτική; Μάθε πως δικαιούσαι αποζημίωση 5.870€
Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ (ΜΕΡΟΣ Ζ): Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΔΕΗ (13 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ)
ΔΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Πλειστηριασμοί Μία ολόκληρη επαρχιακή πόλη έχει βγει στο σφυρί στο οκτάμηνο Ιανουαρίου  Αυγούστου 20...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.