Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ.

ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΠΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ Ή ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ..ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΟΜΟΛΟΓΑ..ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ, ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΜΕ 0,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΕΤΩΝ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ , ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ?

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ?

ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΧΡΕΟΥΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1989…

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕΤΡΗΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 1000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ???

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ 5 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟ…ΑΝ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΔΕΝ ΣΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ??

ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ… ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ 3Α PLUS,ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MERCEDES ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! ΑΝ ΕΣΥ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΥΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΗ MERCEDES?? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ… ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3691/2008. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΑΔΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ , ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ?? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ! ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΡΕΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ 95%ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΣ, ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ!! ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ