ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 29-12-2017

ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ GOLDEN AXIS. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ GOLDEN AXIS.

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ GOLDEN AXIS; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ; ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ GOLDEN AXIS ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLAN B ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLAN B ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ; ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ GOLDEN AXIS ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;

ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ GOLDEN AXIS ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑ.. «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ» ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ GOLDEN AXIS. ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ..

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑΤΗΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ GOLDEN AXIS ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΠΟΣΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ

ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ.. Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ.. ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΓΥΦΤΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΑ ΠΟΣΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ; ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; ΛΕΖΑΝΤΑ;

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ GOLDEN AXIS ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ

ΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ GOLDEN AXIS ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ. ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ GOLDEN AXIS ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ;

Ή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ; ΕΙΔΑΤΕ ΕΓΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ;

ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ;

ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ ΡΕΤΖΙΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ CERTIFICATION ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΉΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΙ; ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΓΚΑΔΙ; ΕΝΑ ΓΥΦΤΟΣΠΕΡΜΑ ΠΟ Υ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Ο ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΕΓΩ» ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ;

ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ! ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΩ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ! ΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Ή ΒΙΚΥ; Ή ΒΑΣΙΛΗΣ; Ή ΝΑΝΣΥ; Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.

ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.. ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ BITCOIN ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ BITCOIN ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ –ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΑΣ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.. ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ BITCOIN ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΖΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.

ΤΟ BITCOIN ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ… Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΤΟ BITCOIN ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ LEVELS ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΟ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.

ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΙΓΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ. ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ! ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ.. ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΛΕΩ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ. ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ 20 ΧΩΡΕΣ… Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΟΥΤΟ

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ 20 ΧΩΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ…

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ… ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ; ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ «ΝΤΑΝΤΑ».. ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΣΚΟΝΗ, ΤΑ ΖΑΒΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.

ΤΟ BITCOIN ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΕΛΤΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΕΛΤΑ; ΤΑ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ BITCOIN ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ; ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ 1! ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΤΑΝΤΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ… ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ BITCOIN ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.. ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ; ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ! ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΕΣΕΙΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.. ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ… ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.. ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.. ΠΑΡΤΕ ΤΑ.. ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

…………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

Επισκέψεις: 631

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ 6/10/2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ 30/5/2018 (απομαγνητο...
ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 26/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27/10/2017 (απομαγνητοφών...
ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ 11-1-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΛΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΙ 21/10/2017 (απομαγνητοφώνηση)
Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 30/3/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ...
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 17/...
ΑΝ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 23/4/2018
ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 13/6/2018 (ΑΠΟΜΑ...
Η Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 9/12/2017 (απομ...
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ 25-5-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδ...