ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ 13-3-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΠΤΑ, ΚΕΙΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ, ΙΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΛΟΝΗΤΟ, ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.. ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ, ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΛΛΑΝΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΚΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙ Η ΖΩΗ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΈΤΣΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ… ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΜΗΤΕΡΑ» ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ –ΕΤΕΡΑ. ΕΤΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ. ΚΙ Η ΕΤΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ, Ο ΣΥΝ-ΕΤΑΙΡΟΣ, ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ- ΤΗΝ ΕΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ. ΣΑΦΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΑΠΕΙΡΗ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ.

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ– ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ- ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ…ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ BIΝG BANG ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ… ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ. Ή ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ Ή ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΑΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΆΡΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ 0 ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 0 ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ. ΕΝΑΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΆΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1500 ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ, ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΥΣΕΙ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ.

Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.

ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 40 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΜΕΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ. ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. ΆΡΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΡΤΕΜΙΣ» ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑ.

ΆΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΩΣ ΕΝΑ! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΤΈΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ, ΟΜΟΙΟ ΥΛΙΚΟ.

ΈΤΣΙ Λ ΟΙΠΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ…ΦΤΑΝΕΙ.. ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΕΔΡΑ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ, ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ, ΑΛΛΑΧ, ΒΑΛΑΧ, ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΕΠΛΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ! ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΥΝΔΕΣΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ, ΑΝ ΦΥΤΡΩΣΕΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕΣ ΑΠΟ ΜΥΚΗΤΑ Ή ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ… ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ.. ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ..ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΝΑ ΒΑΖΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕΣ!

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΧΑΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΑΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ! ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΝ ΠΑΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ, ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ.

ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ή ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΣΑΙ.

ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ. Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ, ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ Ή ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1500 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.

ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ή ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ, ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ… ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.

ΆΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Μ ΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ.. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΕΙΡΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ.

ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΣΥ ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ 6 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ; ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ, ΕΣΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, ΕΣΥ ΣΤΗΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΣΥ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ; Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ.

ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ, ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ… ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΕΙ…

ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΜΩΣ.. ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ… ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ..

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΑΡΚΕΤΟΙ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ.. ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ; ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ. ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΕΙΣ; ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ; ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ; ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.. ΕΧΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.. ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ.. ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΣΗ. ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ! Ο,ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΕΤΕ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ… ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙ; ΜΟΝΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ.. ΚΙ ΕΚΕΙ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ. ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΘΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ;

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΑΣΗ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΑΦΘΟΝΙΑ; ΠΑΡΕ! ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ!

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΟ, ΟΥΤΕ ΓΚΡΙΖΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΗΘΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕ… «ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΕΥΤΗΣ.. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.. Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..». ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΡΕ; ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙ; ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΔΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ! ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ…

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ. ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΑΣ; Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ… ΞΕΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.. .Ε, ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ 6-10-24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; 36 ΩΡΕΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ.

ΟΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ..ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΈΤΣΙ ΖΟΥΝ! ΈΤΣΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΗΤΡΑ, ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ.

ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ! ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ! ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ!

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ… ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ.. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΙ.. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑΟ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. ΈΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ.. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ «ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΖΩΗ…»…. ΕΝΑΣ ΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ… ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ… ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ.. ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. .ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: «ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ… ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.. ΦΥΤΡΩΣΑΜΕ ΚΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΥΚΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…» ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ, ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ; ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ…

ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟ.. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ; ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ…

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ..

Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΑΪΔΙ ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΛΑΣΠΗ..

ΠΑΙΔΙΑ.. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ –ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΤΕ- ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΩΣ ΟΡΚΟΙ-ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ Υ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΥΠΕΡΙΩΝΕΣ ΣΕΙΡΙΟΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΧΕΙ 12 ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ 12 ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ., ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΟ Υ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΝΑΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ.

ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Υ ΜΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΣΕΙΡΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΜΩΣ ΕΝΑ Υ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ. ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ, ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ! ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΑ». Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΦΩΣ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΡΥΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΩ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΥΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

ΩΣΤΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΙΒΩΤΟΙ.

Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙΒΩΤΟΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ; ΔΙΑ-ΘΗΚΗ. Η ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΛΕΤΕ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑ. ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ. ΆΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.

ΚΙΒΩΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΙΒΩΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ Ο 13ΟΣ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙΒΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΕ ΚΙΒΩΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΛΕΞΗ.. .ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ. ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΙΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΒΩΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο 13ος ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ…

ΈΤΣΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙΒΩΤΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ

ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ. ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Α ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Β ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Γ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ, Η ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ, ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΚΙ Η ΤΡΙΤΗ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΙΩΝΕΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΨΟΓΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΟΤΙ «ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ 7 ΑΤΟΜΑ, 5 ΑΤΟΜΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΑΛΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΥΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΌΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΌΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Ε5 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΌΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ.

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΘΕ.. ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ… ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ, Ε, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟ ΜΑΣ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.

ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΤΕ. ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ, Μ Ε ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΛΕΒΕΙΣ, ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΞΕ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

……………………………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... ΒΙΝΤΕΟ & ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 30/3/2018 (απομαγνητοφώνηση ο...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ (απομαγνητοφώνηση...
Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 30/3/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ...
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 12/6/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ...
ΤΟ LIKE ΣΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ 25/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 14/2/2019 (απομαγνητοφώνησ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤO “ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP” – ΜΕΡΟΣ Α- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 17/3/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΩΑ 4/11/2017 (απομαγνητοφώνηση)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ 29/4/2018 (απομαγνητο...