ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 22-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ Ή ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΛΗΨΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΩ.. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΟΠΩΣ.. ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑ ΔΙΟΡΙΑ. ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΑ ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΣΩΖΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΔΙΟΡΙΑ. ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ. \

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΣΩΖΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΣΩΖΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΣΩΖΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΞΕΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΡΟΛΟΓΙΑ Ή ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Ή… ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ..

ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΒΑΛΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΑΤΟΜΟ. ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ.. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΑΒΑΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.. ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ..

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΥΛΕΣ ΧΑΡΑΚΙΕΣ..ΘΥΜΙΚΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΕ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑ.

ΘΑ ΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ..

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΕΖΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ «ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ; ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ; …»ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝΔ ΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΔΟΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ. ΣΑΦΩΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ή ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΗΡΕ Η ΣΤΙΓΜΗ. Ή ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ Ή ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΙΜΙΔΗ..ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΜΙΔΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΛΕΕΙ.. «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ..» ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΩ.. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ.. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ.. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ.

ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΑΒΑΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΤΙ.. ΕΛΕΓΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΘΥΜΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.. ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΑΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΗ. ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΖΑΙΡ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

ΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ; ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 108 ΗΧΗΤΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΕΞΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΕΝΑ –ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΝΗΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟ. ΦΤΑΣΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ Ή Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑ GOLDEN AXIS ΜΑΣ ΕΧΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ GOLDEN AXIS. ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ GOLDEN AXIS … Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ.. ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ.. Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΡΕ… ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΛΕΣ; ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΗΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΟ ΛΕΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΩΛΟ ΛΕΣ; ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.. ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ! ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ; «ΟΧΙ..ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ..». ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΡΕ ΖΩΟ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΣΑ ΧΑΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ; ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ… ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.

ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΠΟΤΕ ΟΤΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ‘ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ..ΚΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ…» ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ… ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;

ΜΑ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΒΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.. ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ GOLDEN AXIS ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΟΧΙ;

ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΖΩΟ.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΟ ΖΩΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ… ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ «Ε, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. .» ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΜΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 200 ΕΤΑΙΡΙΕΣ OFF SHORE ΕΙΜΑΙ ΣΕ 10 FOUNDATION ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΩ ΑΛΛΑ 1000. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΙΔΡΥΣΩ.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΞΙΩΜΑ Ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2000 ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΣΟ ΚΑΤΩ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΑΞΙΩΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ; ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ.. ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΕΝΤΗΜΑ ΛΕΞΗ-ΛΕΞΗ. ΕΣΥ ΒΡΕ ΓΑΒΑΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ «ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ». ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ , ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ;

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΙΝΑΜΕ, ΓΕΛΑΓΑΜΕ.. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ.. ΑΦΟΥ Η ΒΙΚΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.. ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΗΜΑΣΤΑΝ.. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ.. ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΣΩΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ…ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΓΕ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΤΕ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΑΝΩ.. ΠΩΣ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟ!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΩΖΟΥ Ή Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ή Ο ΠΑΝΟΣ Ή ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ Κ ΕΦΑΛΙ;

Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;

Η ΝΑΝΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ;

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ Η ΝΑΝΣΥ; ΒΡΕ ΚΑΛΑ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ; ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ; ΕΓΩ ΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ. ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΑΥΤΟΥΣ; ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΩ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΟΤΥΣ! Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΕΜΕΝΑ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΕΡΟΘΕΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ; ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ; ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ; «ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ..» ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑ; ΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ; ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ! ΕΙΔΕΣ ΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΩΝΟΠΑΙΔΑ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙΣ;

ΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ; ΠΗΓΕ ΠΗΓΕ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ …ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΧΕ 200 ΤΗΝ ΑΛΛΗ 60 ΤΗΝ ΑΛΛΗ 50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΒΗΣΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ;

ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ; ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΖΗΤΗΣΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ; ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ; ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΩΓΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΣΥ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ; ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ; ΣΕ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ; ΠΑΡΑ ΒΓΗΚΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ; ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕΣ; ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ..ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ.. ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.. .ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΜΙΜΙΔΗ. Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΓΕΥΤΕΙΤΕ. Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΕΙ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Ε, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.. Ε ΟΧΙ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΛΙΩΣΙΜΟ! ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΛΙΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΝ.

ΑΡΑ Η ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ: «ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ …ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ..» ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ! «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.. Ή ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ…» ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ.

Η ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ Η ΕΛΕΝΗ. ΕΛΕΝΗ ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ LIKE ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΗΚΑΝ. ΣΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΜΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ; ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΣΕΙ ΚΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ.

ΕΛΕΝΗ ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΕΝΗ ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ;

Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΡΕ ΜΑΥΡΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ. ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ: ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ; Ή ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ;». ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΟΨΩ. ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ.. ΔΕΝ ΛΕΩ.. ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ. ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ 10.000 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ. ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ 10.000; ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕΣ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΝΕ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ.. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ Ή ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ. ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΡΗ. ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΣΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ; ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ; ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ; ΕΝΑΝ ΛΑΤΣΟΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΙ ΕΙΧΕ ΠΡΗΣΤΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15-20 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ, ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗΝ ΚΙΡΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. ΕΣΥ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΙΩΓΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΡΙΑ; ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑ ΕΓΩ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ; ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ; ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ; ΜΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ… ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ.. ΗΣΟΥΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Ή Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 29 Ή ΣΤΑ 31 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Ή ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ Ή ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ.. ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ; ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΖΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΑΝΕ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ! ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.

ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ; ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΤΩΡΑ; ΠΟΙΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ; ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ;

ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΛΟΙ!

Η ΒΙΚΥ ΣΩΖΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΩΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ Ή ΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑΚΙΑ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΑ ΦΕΡΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΣΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, Ο,ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ Ο,ΤΙ ΠΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΜΙΑ ΑΗΔΙΑ Ή ΘΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟ.

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΓΡΑΜΜΑ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.. ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ Ή ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΑ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ. .. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΕΣ… ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΙΘΕΡΙΚΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΗ ΡΟΜΒΙΚΗ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ. ΤΙ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΕΡΓΟ… ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ 27 ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 24. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ 27. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΡΑΦΗΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΡΑΦΗΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.

ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ… ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ..

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΚΕΨΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΡΡΕΕΙ Η ΛΕΞΗ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.

ΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΡΤΑΡΙ Η ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ «ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΛΦΑ, Ή ΕΝΑ ΒΗΤΑ..Ή ΕΝΑ ΩΜΕΓΑ.. Ή ΕΝΑ 3΄Ή ΕΝΑ 5..»

Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΝΟΥ. ΑΡΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΟΥ. ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ Ή 50-100-200 ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ, Ο ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΗΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; 27 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ 10 ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 0. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΡΑ 27+10=37. ΑΥΤΑ ΤΑ 37 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 0 ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ Ή ΕΧΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ…

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΗ. Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ή ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 27 ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ 3000 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΟΥ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΩ.

ΣΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ; ΕΤΣΙ! ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΘΕΣΕΣ. ΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.

ΑΡΑ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ.. .ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΛΛΟ 8 Ή ΑΛΛΟ 9 …ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΑΟΡΑΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 27+10 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ.

Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΨΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΑΥΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΩΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙΣ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ..

ΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ .. ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΘΑ ΞΕΡΕΙ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΚΑΖΕΙ.

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΗΔΗ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΣΟΥ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΡΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ Ή ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ Ή ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ…

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΧΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

ΑΡΑ ΟΙ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ..ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΤΥΠΑΩ ΕΣΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΩ ΕΣΑΣ. ΚΤΥΠΑΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ Ή ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ. ΜΗΝ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ..

ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ. ΜΙΛΗΣΕΣ; ΜΠΗΚΑ! ΕΓΡΑΨΕΣ; ΜΠΗΚΑ! ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ. ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ… ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙ.. ΛΕΣ «ΕΛΑ ΑΔΕΡΦΕ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ…»

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΣ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

…………………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 2...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ Π...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 13/10/2019 (...
ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ 18/12/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ 16/5/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕ...
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ FRESH RADIO 11/1/2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 10/1/2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ 2/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ 15/9/2019 (Απομαγνητοφώνηση)
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ 5/5/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 13Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗ...
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 11/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)