ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 21-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο,ΤΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ.. ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ. Ο,ΤΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ή ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΩΡΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ.

ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ.

ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 6-7 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΕΗ. ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΖΑΜΙΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ, ΒΙΚΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΜ ΚΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ- ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ: ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ο,ΤΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΗΔΗ ΕΔΩΣΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ. Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΜΩΣ.. ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ… ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ.. ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ.. ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.. ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε4 ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ Ε4. ΞΕΚΙΝΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ.. ΚΑΝΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ… ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΚΑΝΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.. ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ. ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΤΕ. ΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ! ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.. ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΙΚΑ ΣΕ ΔΕΗ ΣΕ ΔΗΜΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ..

ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ή Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ.. ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.. ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ..

ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΒΓΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕ 10 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΛΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΙΛΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΒΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΙΛΛΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΗ. ΕΙΝΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΟΧΟΣ; ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;

ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..

ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΚΑΝΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ; ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ. ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ!

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΓΙΑΤΙ; ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΤΟΥ ΣΓΑΛΛΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΓΑΛΛΟΙ; ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΔΕΗ;

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΦΕΚ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΛΑΝΕ ΞΥΛΙΝΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.!

ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ SAVOIR VIVRE ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ» ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ!. ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ.

ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ; ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ; ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΔΟΜΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΛΗΘΗ. ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ… ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ. ΓΡΑΨΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΙΩΤΑ Ή ΜΕ ΗΤΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΕ ΗΤΑ (ΔΗΑ). ΔΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΝΟΙΑ Ή ΝΟΗΣΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ!

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΛΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!

Ο ΘΕΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ. ΚΙ ΟΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΠΟΥΔΡΑ. Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΟΦΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΟ.

Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Η ΓΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ, ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΝΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΩ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ.

ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΝΟ! Ο,ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΞΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ.. ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΠΗΓΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΟΓΜΑ.

ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΓΡΑΦΕΙΑ ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΞΕΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΟΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΜΑ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ.. ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ..

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ..Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΙΔΟΛΟΓΑΝΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΧΕΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ… ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ..ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΚΛΗΡΙΚΟΣ. ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ..ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ; ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΑΞΤΕ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ! ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΙΟΝ. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ. ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. ΣΥΝΤΑΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.

Ο,ΤΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ.Ή ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΕΛΩ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ, Ο ΜΕΝΕΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ.. Ο ΠΛΟΣΚΑΣ ..ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΨΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ. «ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕ.. Η ΒΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΒΙΚΥ…». ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. Ή Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ… ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ; ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ… ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΔΙΑΤΑΓΗ. ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΕΝΤΑΧΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ! Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ή ΌΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ. ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ.

………………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 2...
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 2/6/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ 19/2/2018 (απομαγνητοφώνησ...
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 27/1/2018 (απομαγ...
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ 6/6/2018 (α...
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ...
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ 28/3/2018 (απομαγ...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90.7 FM ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ 23/11/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ Π...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ (απομαγνητοφώνηση...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Θα δώσω ένα μήνυμα. Δεν ξέρω τι μου λες, ξέχνα εμένα και ξέχνα και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΧΩ 99,8 15/01/2019 (απομαγνητοφώνηση)