ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 27.3.2018

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΙ. ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ. ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ. ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

ΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΝ ΨΑΞΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΡΓΗΣΕΙΣ Η ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΗ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ.

ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΓΡΕΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ. ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΠΟΛΛΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. Ε ΚΑΙ; ΠΑΤΑΩ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΗΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΖΩΗ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ.

ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΟΣΟ ΖΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ; ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΠΩΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ; ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΜΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΣΑΙ; ΕΔΩ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΜΙ; ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΠΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΜΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΛΙΣΤΕΣ; ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ; ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 12. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ. ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙΤΕ; ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΓΡΗΘΗΚΑΤΕ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΩΡΑ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ. ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ. ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕΣ. ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑΣ. ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΙΚΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ. ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΕΒΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ. ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΣΤΑ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΜΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ. ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΝ. ΑΡΑ ΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ; ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ; ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ; ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΩΡΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΛΙΣΤΑ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

……………………………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 17/...
ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 27/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ...
ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ 25/12/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ Η ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 24/12/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα Κ...
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 2/6/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. (ΝΟΜΟΣ) ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ 21/5/2018 (απομ...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ Π...
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ 26/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜEΝΟΥΣ 27/10/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 19/5/2018
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 11/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ 25-5-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδ...