ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 30-3-2018

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: «ΧΑΣΤΟΥΚΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ –ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; «ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ HSBC ΤΟΝ ΦΑΛΣΙΑΝΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΙΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΤΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 500 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩΣΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ.. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.. Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

«ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ.. ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 500 ΕΚΑΤΟΜ. ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΦΥΓΑΝ Ή ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΗΝ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;

500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 500. ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ…ΔΕΝ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ… ΚΛΕΒΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΕΙΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΤΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΆΡΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΣΚΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΆΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ

ΆΡΑ ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 500 ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 500 ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ; ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΗΤΑΝ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ; Ε, ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ, ΤΟΣΑ ΕΦΑΓΕΣ, ΤΟΣΑ ΜΕΙΝΑΝΕ, ΤΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑ 500 ΕΚΑΤ. ΤΩΡΑ! ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ..

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΩ; ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ; ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΩΣ ΤΑ 2,8 ΤΡΙΣ, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ.

ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΠΑΝΩ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2,8 ΤΡΙΣ , ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ GOVERNMENTS SCREEN, ΛΕΕΙ: «ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΡΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!»

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΙΣΩ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ…

ΤΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΡΕ.. ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

ΩΡΑΙΑ! ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘ’ΥΛΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ; ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ 678 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΕΛΩ.

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ 4 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΕΛΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ! ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.. ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ.. ΚΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ Μ.Κ.Ο. ΒΓΗΚΕ ΦΟΡΟΣ 27 ΔΙΣ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΦΟΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟ 27 ΔΙΣ. ΣΑΣ ΠΙΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΦΟΡΟ, ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ, ΤΟΝ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Ο.Ε ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ «ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ.. ΕΙΣΠΡΑΞΕ ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ» ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ;

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ 670 ΔΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΒΟΥΛΗ! ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ! ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ… ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ! ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α’ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: «ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ» ΒΕΒΑΙΩΣ! ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ».

ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: «ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ» ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ: «ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ… ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!» .

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!

ΛΕΩ: «ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ;» « ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ!» «ΒΡΕ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ…, ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ». ΕΚΛΕΙΣΑΝ!

ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ! Η ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: «Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΣΤΕ; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΘΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΚΑΘΙΣΤΕ…». ΤΟΥ ΛΕΩ: «ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ;» «ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ», ΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ…». ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΆΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.. ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΛΕΩ:

«ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ… ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥΣΤΕ…ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ή ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ Ή ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ. ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ 4 ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 10 ΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ!»¨ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΚΛΕΙΣΕ!! ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΔΟΕ ΠΙΑ! ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΔΟΕ! ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ; ΑΦΟΥ ΤΙΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΆΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ.. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ; Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ; ΑΠΟ ΤΙ; ΤΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΧΕΙ; Η ΜΟΝΗ ΜΠΙΖΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΠΙΖΝΑ; ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ; ΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΕΙ;

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..

ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΈΤΣΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΈΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ή ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ; ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΈΤΣΙ.. ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΟ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ! ΈΤΣΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ Β ΟΥΛΗΣ, ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ..

.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΚΑΦΡΟΙ;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ! ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΚΑΦΡΟΙ! ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! ΓΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.. ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ…

ΒΡΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ.. Ο ΣΡΟΙΤΕΡ…

ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΟ.. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ.. ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΗ; ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΡΕ ΣΡΟΙΤΕΡ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΈΤΣΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ; ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ; ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ: «ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.. ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ.. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ!». ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ Ε; ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ. ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ.. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ. ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!

ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΑ! ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝ-ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΧΩΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΑΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ! ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ… ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ. ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ Ή ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ, ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!

ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ! ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ; ΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ! ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ! ΜΙΛΑ! ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ. ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

………………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 2005 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2/3/2018 (απ...
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...
ΟΤΙ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ 20/4/2018 (απο...
ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΑ ΠΟΛΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ 5-12-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ
ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ 11-1-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 6-1-2018 (απο...
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... ΒΙΝΤΕΟ & ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 30-12-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ 2/1/2019 (απομαγνητοφώ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤO “ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP” – ΜΕΡΟΣ Α- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕ...
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ NOVARTIS 10-2-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδ...