Reading Time: 9 minutes

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΕΣΦΑΞΕ ΕΚΛΕΨΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 21-4-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΗΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ…, ΤΟ  ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ, ΕΣΦΑΞΕ, ΕΚΛΕΨΕ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.  ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.  1500 ΕΩΣ 1600 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.   ΕΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΕΣΦΑΖΑΝ.  ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ.., ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΑ ΝΟΝΝΟ.  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΝΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.   ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΪΚΟ…,  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ.  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.  ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ.

Ο ΝΟΝΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.  ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΟΛΩΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.  Ο ΝΟΝΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ.  ΚΑΙ Ο ΝΟΝΝΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ.  ΠΗΔΑΓΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΗΔΑΓΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΠΩ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ, ΜΩΡΕ!  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΝΝΟΙ.  ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΝΟΝΝΟΙ.  ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΤΑ Ο ΝΟΝΝΟΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΙΧΑΝ ΝΟΝΝΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ…, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ.  ΔΗΛΑΔΗ:  ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠ’ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.  ΑΝ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΝΝΟΣ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΑΜΟΤΕΛΕΤΗΣ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΜΟΔΑΙΜΟΝΑ.  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.  ΝΑΙ!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΝΟΝΝΟΣ,  ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΦΕΣΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ…, Ο ΝΟΝΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ:  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 12 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.  ΑΥΤΟ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΝΝΟΣ!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΑΛΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΝΟΣ.  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.  Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΑΔΙΚΟ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ: ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΙΟΥΛΕΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΜΩΣ: ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ;  ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΙ ΣΑΣ.  ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.  Ε, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝΕ.  ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ, ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝΕ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΓΗ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.  ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΕ ΤΟ DNA…, ΖΩΑ;;!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ;;;  ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!

ΧΑΡΑΞΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ.  ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΤΑΖΑΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ, ΤΗ ΖΩΗ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΝΑ ΠΑΝΕ;; ΣΤΟ ΧΑΟΣ;; ΠΟΥ;; ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ;; ΠΟΥ;; ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ;; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ;

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.  ΓΙΑΤΙ;;;  ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΦΑΞΕΙ…, ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ!!!  ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!!!  ΞΕΡΕΤΕ ΜΩΡΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥΣ; Ο ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΩΡΕ.  ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΤΕ; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ.  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.  ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ!!!. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.  ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ…, ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ.  ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΨΗΦΟ ΡΕ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!! ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;; ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;;; ΣΤΗ ΓΗ ΜΟΥ;;;  ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ!.  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ;;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΛΑΩ!.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ.

ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.  ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΗΜΕΙΩΣΗ.  «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΣ…»  ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ!!! ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ!!!.  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.  «…ΚΑΙ ΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…»  ΜΑΛΙΣΤΑ! «…ΘΕΜΑ…»  ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.  «…ΠΕΡΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.»  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ;;  ΕΧΕΙ;;; ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΩΜΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΩΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ.  ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!.  ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ.  ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.  ΕΙΝΑΙ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;!!! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ.

ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ:  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ…, ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ, ΜΟΝΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ;;; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ;;;  ΤΙ;

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΜΩΣ: ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΘΕΟ!!!.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ…, ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.  ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!.  ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.  ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ.  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ.  ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΪΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:  ΕΒΓΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:  «…ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ…»  ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!  ΜΑΛΙΣΤΑ! «…ΛΗΦΘΕΙΣΗΣ ΕΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ…» ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ!!!.  «…ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΝΟΔΟΥ…» ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ!!!.  ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.  ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ, ΛΕΕΙ ΙΕΡΑΣ.  ΙΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ.  ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ;;;  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, «…ΤΗ ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ…»  ΔΕΝ ΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.  ΕΔΩ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΑΙΡΕΣΗ;;; ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ!!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΨΩΜΙ!!! ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;!!! ΛΟΙΠΟΝ: «…ΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝ ΥΜΙΝ, ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ…» ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;;;!!!  ΑΑΑ!!! ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΗ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΣΥΝΟΔΟΣ!!! ΒΕΒΑΙΑ!!!  ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ;;;!!! «…ΕΝ ΤΗ ΡΗΘΕΙΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕΝ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…» ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ!!! ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!!… «…Ή ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΝ ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ…» ΜΑΛΙΣΤΑ! «…Ή ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΝ ΛΟΓΟΝ…» ΝΑΙ! ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΝ ΛΟΓΟΝ!!! «…ΩΣ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ε.ΣΥ…»  ΑΑΑΑΑ!!!!! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ. «…ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ».  ΔΗΛΑΔΗ: ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ.  «…ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Ή ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΝΜΕΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ».

ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ.  ΕΔΩ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΤΕ ΕΜΑΣ.  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ.  ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!!!.  ΕΒΡΑΙΟΙ!!!.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΜΕ 400 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΦΜ,  ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.  ΑΡΑ ΤΙ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;;;  ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.  ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ, ΠΗΔΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ;;; ΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΙ.  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:  «…ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΝ…»  ΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ;!!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ!!!.  ΒΕΒΑΙΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! ΑΝΤΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ, ΑΝΤΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ.  «… Ή ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΝ…» ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΟΝ!!! ‘ΛΑΤΡΕΙΑ’ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.  ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ‘ΑΓΙΑ’, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΓΟΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΒΡΩΜΕΡΟ.  ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ‘ΑΓΙΟ’!!! ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!.  ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ‘ΛΑΤΡΕΙΑ’ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΛΕΞΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ‘ΑΓΑΠΗ’.  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ.  ΟΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ…,  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ‘ΛΑΤΡΕΙΑ’ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ‘ΑΓΑΠΗ’ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.  ΟΠΟΤΕ Η ‘ΛΑΤΡΕΙΑ’ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΑΓΑΠΗ’ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ Η ‘ΛΑΤΡΕΙΑ’.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ.  ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΝΟΙΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.  ΑΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ…, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.  ΑΥΤΗ Η ‘ΛΑΤΡΕΙΑ’ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗ, ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΕΞΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.  «…ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΝ ΛΟΓΟΝ». ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΜΕΙΣ;  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ!  ΑΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ:  ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ, ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Σ’ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΑΙΜΟΝΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ, ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ.  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΟΥ.  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ…, ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΥΤΑ.   ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ;;;  ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ;;; ΕΣΕΙΣ;;;  ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;;;!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.  ΟΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ! Ο ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ, Ο ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΚΑΙ Ο ΤΙ ΕΧΕΤΕ.., ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΚΟ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΩΡΑ: «… ΩΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΙ…» ΑΑΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.  «…ΙΕΡΑΡΧΕΣ…»  ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΡΕ;;;  ΤΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΕ;;;  ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΕ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ;;;  ΠΟΙΩΝ ΙΕΡΩΝ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ;;;  ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ;;;  ΑΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ;;;  ΣΕ ΠΟΙΟ ΙΕΡΟ;;; ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ;;;  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΕΡΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ;;;  ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ;;; «…ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΝ, Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ…» ΜΑΛΙΣΤΑ!  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ.  ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ.  ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.  ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΡΦΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ.  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.  ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.  ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.  ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΘΕΣΗ!!;;; ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ.  ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.  ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.  ΟΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΜΕΛΗΜΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΙΟΓΚΑ, ΟΙ ΜΟΓΚΑ, Ή ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ.

ΑΥΤΟΙ, ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ…,  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!  ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΑΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ 3/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 2005 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2/3/2018 (απομαγνητοφώνηση ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΣΥΓΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ 1/12/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδ...
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚ...
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ !!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ !!! 4/...
ΑΦΘΟΝΙΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 31/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 14/2/2019 (απομαγνητοφώνησ...
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ 5-12-2017 (απομαγνητοφώνηση)
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ RE...
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Γ 20/12/2019 (Απομαγνητοφώνηση)
ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 11/1/2018 (απ...