ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  27-4-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΣΩ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΤΟ 2013.  ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ;;;!!!  ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ!!!  ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,  ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!!  ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΩ!!!  ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;;; ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 600, ΟΠΟΤΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ 3, ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ!!!  ΠΡΟΣΕΞΤΕ.  ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΩΡΑ.  ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!  ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!  ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 600ΔΙΣ!!!  ΩΡΑΙΑ.

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 5-6-2013.., ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΜΟΥ, ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟΤΕ.  ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ;  ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ:  «…ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,…»  ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, «…ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 327 ΠΑΡΑΓΡ. 2, ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΟΥ, ΑΒΜΩ/2012/159 Η ΟΠΟΙΑ, ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΣΤΙΣ 28-6-2013».  ΟΠΟΤΕ 28-6 ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ, ΣΤΙΣ 5 ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. «… ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΕΛΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:…»  ΚΑΙ ΚΑΛΩ:

ΚΑΛΩ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΔΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΑΡ. 10.  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ.  ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.  ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

ΕΔΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ.   Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.  ΟΣΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ!!! ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ!!! ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΝΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!

ΕΧΕΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ.  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.  ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ.  ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ!!!! ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ!!! ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!! ΩΡΑΙΑ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ.  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΕΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.  ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.  ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΡΑΙΑ.  ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!

ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.  ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ.  ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ, ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ.  ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΦΕΚ, ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.  ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΦΕΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ…, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΕΚ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.  ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΕΚ.  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ!!!!  ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΦΕΚ!!!  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.  ΟΜΩΣ ΟΣΤΟΣΟ, ΨΑΞΤΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!  ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΩΡΑΙΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΩΡΑ.  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΛΩ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ.., ΜΑΡΤΥΡΑ. ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΕΙ: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ!!!  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 600ΔΙΣ!!!  ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΓΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!! ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…, ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!  ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΡ. 21.

ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.  ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ;  ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.  ΑΡΑ ΕΣΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΩ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙ.  ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;;!!!  ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ, ΟΡΙΣΤΕ, Η MONTREAL BANK…

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΣΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΤΗ FEDERAL RESERVE ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΟΛΕΣ.  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ.  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ.  ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΟΔΔΗΧ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΟΜΗΡΟΥ, ΑΡ. 8.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΡΙΣΤΕ.  ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ, ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΘΕΙ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.  ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ GOVERNOR SCREEN, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ.

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΛΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ 23ΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΡ. 37.  ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΑ ΦΩΝΑΞΩ;  ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΕΓΩ.  ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..,  ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ! ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΦΑΝΘΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.  ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΚΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 

ΣΥΝΕΧΖΩ.  ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.  ΕΦΟΣΟΝ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΦΕΚ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ…  ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.  ΑΛΛΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.  ΑΥΤΟ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.   ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.  ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ;  ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ;  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ;  ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ;  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ.  ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!  ΝΑΙ!  ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!  ΕΝΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ.  ΕΝΑ ΖΩΟ!!! ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

ΘΑ ΤΟ ΓΔΑΡΩ.  ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟ ΓΔΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!!!  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!  ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΚ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!  ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ!!!  ΒΑΖΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;!!!!  ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ;;;!!!  ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑΙ, ΝΑΙ.., ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΕΙ!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ;;;!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ!!!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;!!! ΜΑ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ;;; Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ;;; Ή ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ;;; ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ;;; ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.   ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΝΙΟ.  Ή ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!!!  ΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ;;; ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ.  ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟΜΠΑΡΟΚ, ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΜΠΑΡΟΚ, ΣΑΠΟΥΝΟΧΟΛΙΓΟΥΝΤ.

ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ;;; ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ.  ΝΑ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ;;;  ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;;;   ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ!!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ;;; ΕΣΥ;;; ΕΓΩ;;;  ΟΧΙ.  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ.  ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;  Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ;;; ΜΑΛΙΣΤΑ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ;;; ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΕΚ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ;;;  ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ;;;  ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;;;  ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ;;;  ΝΑΙ!!! ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΟ;;;!!! ΥΠΟΥΡΓΟ;;;!!! ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;; !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ;;; Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ;;; ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;; Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ;;; ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;;

ΓΙΑΤΙ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ;;; ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΛΕΞΕΙ ΕΓΩ;;;  ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΤΑ, ΣΚΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ;;; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;;;

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΛΑ;;; Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΜΕ;;;  ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ;;;  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;;; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΘΑΡΘΕΙ ΝΥΧΤΑ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.  ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ε;;; ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ;;;

ΟΛΟΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΡΘΩΠΑΚΙΑ.  ΤΑ ΦΤΗΝΑ.  ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΓΑΝΕ…, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ, ΛΕΕΙ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑΔΕ!!!  ΠΟΥ ‘ΣΑΙ ΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ!!!  ΕΛΑ ΕΔΩ ΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.  ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;; ΝΑΙ. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;; ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΦΕΚ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε;;;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.  Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ.  ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΛΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ;;; ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ!!! ΒΕΒΑΙΑ!!! ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!! ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗ;;;!!! ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ.  ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΤΑ.  ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ!!! ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΒΕΒΑΙΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΟΥΝ, ΑΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ, Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.  ΑΚΟΜΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΠΟΤΕ.  ΚΡΕΜΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΜΑ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.  ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.  ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.  ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ.  ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.  ΒΑΛΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ.  ΕΜΠΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ (απομαγνητοφώνηση...
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ 21/10/2017 (απομαγνητοφώνηση)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 3/1/2018
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ 27/11/2017 (απομαγνητοφώνηση)
ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ! ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕ...
ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 20/2/2018 (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ...
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ !!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ !!! 4/...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΣΥΓΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ 1/12/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδ...
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E5 ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ 2-1-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα...
ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ 14/6/2018 (απομαγνητο...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde 24/5/2018 (απομαγνητοφώνηση)