ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 19-2-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.  ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ.  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΛΘΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΗ,  ΠΑΝΤΟΥ.  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ.  ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ.  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.  ΟΜΩΣ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.  ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.  ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΜΑΣ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA, ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΝΙΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ, ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ.  ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΗ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.  ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ….  Ή ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ.  ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ.  ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ: Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.  ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΥΣ.  ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ Η ΖΩΗ.  Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ.  ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.  ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ.  ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.  ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ, Ή ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙ, ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ.  ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΚΥΡΙΕ, ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΚΡΑΤΟΣ.  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΜΑΙΛ, ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ.

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ;  ΜΑΛΙΣΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ;;!! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΧΩΡΕΣ;;!! ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!! ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.  ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ.  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ.., ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΩΔΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ:  ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ…, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.  ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.  ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΗ ΛΕΕΙ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.  ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗΣ.  28-30-35 ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.  ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.  ΟΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Ή ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.  Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.   ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ 10.000 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.  ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΤΣΙ;;

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ.  ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.  ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.  ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ.  ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ’34.  ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.  ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ, 10.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;; ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.  ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.  ΑΣΕ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 20.000 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ;;  Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;;

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΒΓΑΛΕΤΕ ΕΞΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.  ΝΑ ΦΑΝΕΙ.  ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ.  ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΜΩΡΕ!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.  ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΟΥΝ.

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.  ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑΔΙΑ, ΖΩΗΦΙΑ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.  ΕΣΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ.  ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΩ.  ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ.  ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΖΩΩΝ.  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;  ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.  ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.  ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΟΥΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΑ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΟΡΚΟ, ΜΑΣΟΝΟΥ;;!!

ΑΑΑ, ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!! ΑΑΑ, ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.

ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ.  ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.,.  ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΣΤΕΙΛΤΕ, ΕΜΑΙ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.  ΑΝΑΚΑΤΑΤΕΥΣΤΕ.

ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ.  ΤΩΡΑ ΡΕ ΖΩΑ, ΜΟΙΡΑΖΩ ΕΓΩ ΤΡΑΠΟΥΛΑ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.  ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.  ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ.  ΝΑΙ.  ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ;; ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.  ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.  ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΜΑΙΛ.  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.  ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.  ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ.  ΕΜΑΙΛ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ.  ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ:  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΤΕ.  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ.  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ, ΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ, ΣΕ ΒΑΣΗΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.  ΣΕ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ, ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΣΕ FUNDS,  ΣΕ FOUNDATIONS.

ΒΡΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ.  ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ.  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΚΑΝΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.  ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.  ΘΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.  ΡΕ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΞΟΔΟΙ.  ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΡΩ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΑΡΑ, ΕΔΩ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ, ΟΛΑ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ.  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,  ΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.  ΤΟ ΖΩΟ!!  ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΤΑΪΣΕΙ.  ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.  ΧΕΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.  ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΓΔΑΡΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΡΘΩΠΟΥ.

ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.  ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ.  ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.  ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ;; ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ.  ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.  ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ.  ΝΑΙ.  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΕ;;; ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ;;  ΕΤΣΙ;;  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ, ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ, ΓΕΛΟΙΟΥΣ.  ΜΕ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΚΑΝΕΙΕΣ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΡΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΖΗΣΕ ΡΕ!!  ΖΗΣΕ ΡΕ ΕΡΜΟ;;!! ΖΗΣΕ ΡΕ!!  ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΕΙΡΘΕΣ.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.  Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.  ΦΕΥΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ, Ή ΚΡΑΤΑ ΤΟ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.  ΟΜΩΣ ΚΙΝΗΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ.  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΛΟΙΠΟΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ,  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.  ΑΥΤΗ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ.  ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ.  ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.  ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΥΑΛΙΑ, ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ.  ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΟΛΟΙ.  ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ.  ΓΙΑΤΙ;;

ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΩΡΑ.  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.  ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.  ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.  ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ.  ΣΤΗ ΔΟΥΜΑ.  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.  ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.  ΕΚΕΙΝΟ, ΕΚΕΙΝΟ, ΕΚΕΙΝΟ.  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;; ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ.  ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Ή ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;; ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ.  ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΦΕΚ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΑΣ.  ΑΡΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ.  ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Ε, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΙΑ.  ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙΣ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.  ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΡΘΕ, ΒΓΗΚΕ, ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΡΑΧΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΔΜΩΔΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.  ΠΑΝΤΟΥ.  ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

ΡΩΤΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, Ή ΡΩΤΑΤΕ: ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ:  ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.  ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΙΛ.  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΤΡΙΚΗ, ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ…,ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ.  ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.  ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ.  ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ.  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ:  ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΟΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ.  ΤΟ ΚΤΥΠΑΣ, ΤΟ ΚΤΥΠΑΣ, ΤΟ ΚΤΥΠΑΣ, ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣ.  ΒΡΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΙΝΑ ΖΩΟ.  ΤΙ ΤΟ ΚΤΥΠΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ;;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.

Η ΝΟΗΣΗ.  Η ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ.  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.  ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.  ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.  ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ.  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ.  ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ:  ΩΡΑΙΑ.  ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;  ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΩΦΟΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.  ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.  ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.  ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.  ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.  ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.  ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.  ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.  ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 9/12/2017 (απομ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΩ ΡΕ. ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΛΑΪΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟ...
ΓΙΑ ΤΑ 63 ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΟΠ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (απομαγνη...
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 17/...
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 31/5/2018 ...
ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ 2/1/2019 (απομαγνητοφώ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤO “ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP” – ΜΕΡΟΣ Α- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕ...
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ TON ΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ» 8-6-2018 (απομαγνητοφώνηση ...
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 3/3/2018 (εν.)
ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕ...
ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 13/6/2018 (ΑΠΟΜΑ...