ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ 27/4/2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

ΕΝΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΩ ΠΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

«ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 2935

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…»

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΜΩΣ..

«ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ 6ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ..»

ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ..ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ! ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΟΧΑΖΑΡΩΝ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ! ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΚΕΡΑΤΑ. ΒΑΛΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ; ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΆΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ» ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ; ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΦΑΓΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ. ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!

ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ! ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΔΗΛΩΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ..

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!

 ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ. ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ.

ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ. ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΝΕΨΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΗΜΙΤΡΕΛΟ!  ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!

ΕΝΩΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,.. ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ Καμπόσο Δημήτρη 29/3/2018 (εν.)
ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ 3/4/2018 (απομαγνητοφώνη...
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 11/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 26-12-2017 (απομα...
ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 27/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ...
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. 1/4/2018 (απομαγνητοφώνη...
ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΓΚΑΛΗ 7-6-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 30/3/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΙΡΟΥΝ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 21/3/2018
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΜΙΝΗ 22/3/2018 (απομαγ...
ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΔΗΛ...