ΕΒΡΑΙΕ ΝΙΜΙΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 6-2-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΙΜΙΤΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΕΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, Ή ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ… ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,  ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ.  ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ…  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ;; ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ…  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ…. ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΝΕΥΕΤΑΙ.

ΑΡΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΡΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….  Η ΙΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ… ΠΑΝΤΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ… ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΗΝΟΠΗΓΙΕΣ.

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΒΕΣΤΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΖΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΘΕΟ. 

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΙΑ. 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ, Ή ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ… ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ… ΕΥΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ, ΘΑ ΠΩ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ,  Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ… ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ… Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ… ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. 

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,  Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ.  ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,  ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ… ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΗ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ… ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;; ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ… ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ.  ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ.  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ,  ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΦΤΑΝΕΙ.  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ… ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ… ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ… ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΡΩΤΑ.  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΘΕΟ… ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. 

Ή ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.., ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΑΝΙΟ.  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.  …ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ, ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  «ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..», ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΓΚΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ… ΣΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ… ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ…  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;

ΕΛΛΗΝΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΡΥΜΕΝΟ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ, ΠΟΥ Η ΧΑΝΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΟΡΤΗ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;;  ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ Ε;;;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ… ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ… ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ… ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ.  ΕΝΝΟΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ… ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ!  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.  ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

ΕΒΡΑΙΕ ΝΙΜΙΤΣ.  ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΟΥ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.., ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ… ΤΟΥ ΜΕΛΧΕ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ.  ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΓΗ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΗ.  ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;  ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ… ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!! ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. 

ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΑΥΤΟΣ ΒΡΕ;;; ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. 

…ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΛΧΕ;;;

ΦΤΑΝΕΙ.  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. 

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.  ΚΑΙ ΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ.  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙ.  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ.  ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.  ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. 

ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ!!!   ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ, ΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ…  ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ… ΤΑΜΠΕΛΕΣ…

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΣΥ.  ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ. ΟΤΑΝ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ 27/3/2018 (απο...
ΔΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROL ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ (απομαγνητοφώνηση) 24/4/2018
Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ (απομαγνητοφώνηση) 25/4/2018
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 21/12/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ 27/10/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 2/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19/10/2019 (απομαγ...
ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΑ ΠΟΛΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ 5-12-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ 6/10/2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ 17/2/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 27/3/2018 ...