Reading Time: 20 minutes

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 29-5-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ Φ.Ε.Κ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.  ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.  ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ.  ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΛΕΓΕΙ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ… ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΑΥΤΑ, ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!  ΚΑΛΑ ΡΕ! ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ;;  ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;; ΜΠΡΑΒΟ!

ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ.  ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΑ Φ.Ε.Κ.!! ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!  ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!  ΕΚΛΕΚΤΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, ΑΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ… ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.  ΤΟ ΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.  ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.  ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ… ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΠΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ.  ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ.  ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ, Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ.  Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ:  Η ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ!  ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΑΡΑ, Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΩΣ ΣΩΜΑ.  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 151 ΨΗΦΟΥΣ.  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ.

ΑΡΑ, Η ΒΟΥΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΩΜΑ.  ΕΝΑ ΣΩΜΑ!  ΝΑΙ.  ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.  ΠΟΥΝΤΟ;;

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.  ΩΡΑΙΑ!

ΑΥΤΟ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ Φ.Ε.Κ., ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Φ.Ε.Κ. ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ!

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!! ΑΜΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ,  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.  ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.  ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ:  ΩΡΑΙΑ, ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ.  ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ.  ΩΡΑΙΑ!  ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΚΡΥΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ.  ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ!  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ.  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ… ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ… ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ; …ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ… ΑΝΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ… ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!  ΚΑΛΑ ΡΕ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΔΙΚΑΣΤΗ;; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ;; ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙ;; ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ;; ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ… ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ;; ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΕΚΕΙ… ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ… ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!  ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,  ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ.

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Σ’ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΕΚΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ.

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ… ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΑΛΙ, Ή ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ… ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.  ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ!!  ΤΟΣΟ ΓΥΦΤΟΕΠΑΡΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.  ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.  ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ.  ΑΧΡΗΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.  ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ;; ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ;  ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ.  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ!!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΒΓΗΚΕ;; ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!  ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Φ.Ε.Κ.!!  ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ Φ.Ε.Κ. ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΜΠΗΚΕ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;; ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΝΑ ΔΕΙΣ, ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ;; Ε ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ;; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;;

ΑΠΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ:  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.  ΡΕ; ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΣΥ;; ΑΑΑ, ΕΙΧΕΣ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙ… ΑΑΑ ΣΕ ΞΕΡΩ…ΝΑΙ, ΝΑΙ… ΕΙΡΘΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ.  ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ, ΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!! ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!  ΤΟ ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ!!  ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;; ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ… ΜΕΤΑ, ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ;;  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ SINGULAR ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΙ.

ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ… ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ ΜΩΡΕ Η SINGULAR ΤΩΡΑ;; ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η SINGULAR ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ SINGULAR ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΝΤΩΝΕΙΣ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ;;

ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.  ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΤΑ.  ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ INTERWIEW ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΑ.  ΤΩΡΑ… ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.  ΟΣΟ ΛΕΝΕ… ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΤΙΣ.

ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ, ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ… ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ.  ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.  ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.  ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ, ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ… ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.  ΑΥΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!  ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.  ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ… ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΑ!  ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ;; ΘΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΤΩΡΑ.  ΜΕΤΑ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ.  ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ!! ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ.  ΘΑ ΣΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.  ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΝΩ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ.  ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ.

ΟΣΟ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.. ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ… ΒΡΙΣΕ ΤΟΝ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ… ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ:  ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΛΑ ΛΕΣ.  ΩΡΑΙΑ.  ΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΙΕΡΟ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;; Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.  ΤΑ ΦΤΥΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΒΡΕΧΕΙ.  ΤΑ ΒΡΙΖΕΙΣ… ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.  ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.  ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ.  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΣ… ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ.  ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;; ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ;  ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ.  ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.  ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ…ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ…  ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ!  ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.., ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΩ ΠΕΙ: ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Φ.Ε.Κ.!  ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ… ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ.  ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Φ.Ε.Κ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΑ CDR.  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΠΑΛΙ ΜΕ Φ.Ε.Κ.!  ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ.  ΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ!  ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΑΔΑ!

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Φ.Ε.Κ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ.  ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ;; ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ;;  ΕΕ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ;; ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑΤΕ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ Φ.Ε.Κ.;; ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ Φ.Ε.Κ.;;

ΑΡΑ, ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!  ΠΩΣ, Η Α.Α.Δ.Ε. ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΟΜΟ, ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ,  ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ;;

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;; ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!! ΤΩΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.  ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ.

ΟΤΑΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ…, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ,  ΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!  ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.  ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ.  ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!! ΑΛΗΘΕΙΑ;;  ΜΑΛΙΣΤΑ!  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;!! ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ:  ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΞΥΛΙΝΑ… ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΠΑΝΤΖΑ… ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΖΩΟ… ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!… ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΑ!!  ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΚΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!  ΑΝΔΡΕΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΞΗ.  ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ.  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ!

ΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;  ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΗ.  ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΗ.  ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ!!  ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.  ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.  ΑΡΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ.  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΩΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΩΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΟΡΦΩΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ!!  ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΑΣΟΝΙΚΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ!!  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;  ΛΕΕΙ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.  ΒΕΒΑΙΑ!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!  ΠΑΕΙ!  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.  ΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.  ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ;;  ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ;;  Ή ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ;;

ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ, Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.  ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ!!

ΑΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ!  ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΙ.  ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.  ΑΝ, ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ.  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ… ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ… ΤΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗ;;  ΑΜΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ… ΩΡΑΙΑ.  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ;  ΤΟΣΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!!  ΠΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ;; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣΩ ΕΓΩ!! …ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΙΣΤΟ, ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.  ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΕ!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ!  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.  ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ.  ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ.  ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΑΝΕ.  ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΡΑ ΕΣΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ.  ΠΟΥ, ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;;  ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;;

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΗΔΗ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ!!

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ!

ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ; ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΑΖΕΙ;; ΑΡΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ;;

ΣΗΜΕΡΑ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;; ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΤΡΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ;; ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ;;  ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ;;  ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ;;; ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;; ΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ!!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.  ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ… ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ… ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ;;

ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΗ!!  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ,  Ή ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ!!  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!!  ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

ΑΡΑ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ.  ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.  ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ… ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΝΕΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ;;  ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΡΟ…. ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΩΝΟΣΠΟΡΑ;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ Ε.Ο.Β. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ… ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ 20ΕΤΙΑ, 30ΕΤΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ;;;  ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ;;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΣ… ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ… ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΕΣ… ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΕΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ.  Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ.  ΓΙΑΤΡΕ ΤΙ ΕΧΩ;  ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.  ΜΠΡΑΒΟ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.  ΠΡΕΠΕΙ.  ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ:. ΑΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!  ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ;  ΠΡΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.  ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,  ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… Ή ΗΛΙΘΙΟΣ, Ή ΧΑΖΟΣ, Ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ.  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.  ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.  ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ, ΤΡΙΤΗ ΓΝΩΜΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΝΩΜΗ.. ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!  ΠΑΣ ΣΑΝ ΒΟΔΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.  ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.  ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ 7 ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 10 ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ;; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!  ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ.  ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.  ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.  ΜΠΡΑΒΟ, ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΣ!!  ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

ΑΡΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ; Ή ΕΣΥ;; ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΩΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ;;  ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.  ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 4 ΓΝΩΜΕΣ.  ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.  ΠΕΘΑΙΝΩ;; ΠΕΘΑΙΝΩ.  ΩΡΑΙΑ.  ΑΦΟΥ ΟΙ 4 ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.  ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΠΑΣ Σ’ ΕΝΑ ΓΑΜΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ;  ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.  ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.  ΚΑΙ ΟΙ 4… ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ!  ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!

ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ;; ΠΟΥ;; ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ;; ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!! ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,  ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΕΔΩΣΕΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;  ΜΠΡΑΒΟ.  ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;;  ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ;;  ΝΑΙ.  ΣΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝΕ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ, ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ, ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.  ΠΑΡΕ CAPITAL CONTROL ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.  ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ… ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ… ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ… ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ… ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΙ, ΤΑ ΕΠΑΘΕΣ;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΣ;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ;; Ε;; ΔΥΝΑΤΟΣ!! ΕΚΕΙ!! ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ!!  ΝΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΟΥ; Η ΘΕΟΤΗΤΑ; ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ;;

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ  ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΝΩ ΜΑΣ;; ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ: ΚΟΙΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.. ΠΤΩΧΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ…

ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΟ ’12 ΚΑΙ ΛΕΩ:  ΟΠΑ ΡΕ!!  ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ 600, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΑΒΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ… ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ!!  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ‘ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ’, ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.  ΕΝΩ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΙΣ ΕΡΘΕΙ, ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ  ΑΤΟΜΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ.  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΕΚΕΙ ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΖΑΡΑΚΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ… 30ΔΙΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ!  ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΩ.  ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΕΓΩ, ΤΗΝ ΕΧΩ!  ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ … ΑΜΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ 38ΔΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 38ΑΡΙ.  ΠΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΟ 38ΑΡΙ; ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 38, 28… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!  Ή ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ 45, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ… ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ! ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΟΠΟΤΑΝ Ο ΧΑΖΑΡΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ’12 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ;; ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;; Ή ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΦΥΓΑΜΕ;; ΓΙΑΤΙ, ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ;; ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΒΑΛΑΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ!!!  ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2-3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙΑ… ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ… ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!

Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ 3 ΧΩΡΕΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΦΤΩΧΕΥΣΑΝΕ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.  ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΝΩ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ, ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.  ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΑ ΦΑΣ 50 ΣΦΑΙΡΕΣ, Ε, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ.  ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ; ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙ; ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ;

ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΠΩ.. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΩ… ΑΣΤΟ ΜΩΡΕ… ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ.. ΟΧΟΥ.. ΕΦΥΓΑ!  ΩΡΑΙΑ!  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ 600ΔΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;  ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.  ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ… ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ… ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΞΩ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ, ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ;; ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;;  ΘΕΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ;;  ΜΑ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ’12 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018 ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.  ΚΑΙ ΠΑΝΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΖΩΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.   ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ… ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ;  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ!  ΕΝΤΑΞΕΙ.  ΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΟΥ.  ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ;;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ… ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΕΙ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ.  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΡΘΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ.

ΕΤΣΙ, ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΧΑΡΕΣ… ΔΗΛΑΔΗ, 6 ΜΗΝΕΣ.. 8 ΜΗΝΕΣ, 9 ΜΗΝΕΣ.   ΩΡΑΙΑ!  ΕΣΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, Ή ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΤΗ ΧΩΡΑ.  ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΛΕΣ: ΖΗΤΑΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ, Η ΧΩΡΑ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.  ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FEDERAL RESERVE, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.  ΚΑΙ ΣΤΟ FEDERAL ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΧΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ,  ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ’12, ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΣΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΗΜΕΡΑ, 400-500 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ.  ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ!! ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΣΟΥΝΑ ΤΟΤΕ!!  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ «ΟΠΑΔΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ»… ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ.  ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!  ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΛΑΚΑ.  ΜΟΓΚΟΛΟΣΠΕΡΜΑ… Ε, ΜΟΓΚΟΛΟΣΠΕΡΜΑ!!

ΩΣΤΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.  ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

…ΕΠΕΙΤΑ, ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ.  Ε ΒΕΒΑΙΑ!! ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ!! ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!  ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ.  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ… ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, Ή ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ;;

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΗΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ< ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ;; ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ;;!!  ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΕΙΣ. ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ! ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ… ΟΛΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.  ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ, ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ… ΣΤΟΝ ΟΗΕ… ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ…  ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!  ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ…  ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΕΜΗΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ;  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ.  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ.

ΑΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΚΑΙ ΤΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ… ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΞΩ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΞΩ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΑΝΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ…  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ FEDERAL RESERVE, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ… ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ VERIFICATION ΣΤΗΝ MONTREAL ΚΑΙ Η MONTREAL ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΛΑ.  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΙΛΗΘΗΚΕ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΛΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΡΝΕΣ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΤΟΥΡΕΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΚΟΣΜΟΥ ΖΩΟΥ!!

Ε, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!  ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ Η ΤΑΤΙΑΝΑ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΨΟΦΙΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ… ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.  ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ!

ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΑΚΟΜΑ!!  ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ… ‘ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥΘΕΝΑ’ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ;; ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ;; ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΕΙΣΤΕ 80 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Φ.Ε.Κ.; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ;; ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;; ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.  ΝΑ! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.  ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ.  ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.  ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΡΕΥΝΑ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ 50 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 5-6 ΑΤΟΜΑ.  ΠΗΓΑΜΕ ΕΚΕΙ, ΨΑΞΑΜΕ, ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ, Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ, Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΟ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΚΕΙΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ;  ΩΡΑΙΑ!  ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΕΣΑΣ.  ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.  ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ.  ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ.  ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ.  ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΧΡΕΟΣ, ΟΛΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,  ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ.  ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.  ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ;  ΚΑΝΤΟ.  ΔΕΝ ΘΕΣ;  ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ.  ΔΕΝ ΘΕΣ;  ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.  ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΕ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.  ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.  ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΟΙ.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΕΜΑ, ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΤΙ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ 20/4/2018 (απο...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΗΝ 31-7-2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ 18/3/2018 (απομαγνητοφώνησ...
ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 13/6/2018 (ΑΠΟΜΑ...
ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝ...
ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ 23/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ομ...
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ Δ.Ε.Η. 3/2/2018 (απομαγνητοφώνηση)
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 9/11/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ )
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ 5/12/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΚΟΜΜΑ 2/4/2018 (απο...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Α...
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ 21/10/2017 (απομαγνητοφώνηση)