ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 5-12-2017 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΟΥ… ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ.

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ.

Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ.  ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ… ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.  ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΗ Ή ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;; ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ;; ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ;; ΩΡΑΙΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ;; ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΙ ΤΙ;; Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ;; ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ;; ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.  ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ;; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;

ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΘΩΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.. «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;;» ΩΡΑΙΑ.  ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΕΣΤΕΙΣ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ.  ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ;; ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ;;;

Ή ΟΤΑΝ ΔΙΨΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ;; ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙΣ.  ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ.  ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙΣ; ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΗ.

ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙΣ; ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ;; ΩΡΑΙΑ.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ; ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ.  ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ.  ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΣΟΥ.

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΣ ΠΟΤΕ;  ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ;

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΝΑ ΑΡΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΜΗ ΩΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗΣ, ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ.

ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ Τ...
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 11-12-2019
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΡΑ LIVE
ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ… ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ… ΤΑ ‘ΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ...
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΤΙ 140 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...
ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHCHILD ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝ...
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κωστας Μπαξεβανιδης
ΚΑΝΑΛΙΑ ENANTION ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 15/10/2019: ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ 19/2...
ΜΕΓΙΣΤΗ TIMH ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
ΓΙΑΝΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 18-4-2019 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΡΥΧΙΟΝ ...