ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
Reading Time: 18 minutes

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 5-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ… Ο,ΤΙ ΛΕΩ, ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.

ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΟΛΟΙ… ΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ, ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ, ΤΙ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.  ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ, Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΣΑΣ, ΣΦΙΓΓΟΜΕΤΡΟΥΝ ΕΣΑΣ, ΣΦΙΓΓΟΜΕΤΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ.

ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ.  ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ, Ή ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ, Ή ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ SKYPE, ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ… ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ… ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, Ή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ… ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.  ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ.  ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000 ΕΚΠΟΜΠΕΣ… ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ.

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΟ.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΑ.

ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΠΟΣΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ… ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.  ΕΤΣΙ, ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΤΕ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ… ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟ, ΟΥΤΕ ΑΡΧΑΙΟ.  ΟΥΤΕ ΑΡΧΑΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΟΥΤΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.  ΟΥΤΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΛΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΝΕΑ.  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.  ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΟΧΗ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ.

Η ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, Ή ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ… ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ.  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.

ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΗΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ.  ΖΩΑΔΗΣ.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΕΝΝΗΜΑ, ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΣΗΛΙΑ, ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ.  ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ! ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!  ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΓΗΣ, ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.  ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΣΑ.  ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΟΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ.

ΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;; ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΙΝΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ;; ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ;; ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΕ ΦΥΤΑ;; ΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΥΤΟ;;

ΑΪ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ!!  ΑΪ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!  ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.

Ο,ΤΙ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ, Ο,ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΤΟΝ ΚΥΒΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ… ΠΡΟΣΕΞΤΕ… ΑΠΕΙΡΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ… ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

ΑΡΑ, ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΡΙΑΚΙ, ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑΚΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΤΣΙ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΣΑΣ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ… ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

ΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΟΥΡΑΝΙΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ.  ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.  ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΜΗΝΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΔΟΜΗ ΣΟΥ.  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΑΡΑ, ΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ BY PASS… ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΝΕΦΡΟΥ, ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΜΙΑ ΜΑΤΙΟΥ, ΜΙΑ ΠΟΔΙΟΥ, ΜΙΑ ΧΕΡΙΟΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ… ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ.

ΑΡΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ.  ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΖΕΙΣ ΤΩΡΑ… ΑΛΛΑ… ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.  ΓΙΑΤΙ… ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΓΗ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ 6,5 ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ.  ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ  2,5 ΤΑ 3… ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΗΜΙΚΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΛΑ… ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΚΕΡΑΤΑ, ΜΕΡΑΤΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ… ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ…ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΕΔΩ.

ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΦΕΡΑΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΡΕ.  ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ;;; ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ, ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΛΙΩΣΑΝ, ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ!! ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΤΕΛΕΤΗ, ΟΤΙ ΜΑΓΚΑΝΕΙΑ, ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;; ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;; ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;; ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;; ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ;; ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;; ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;; ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;; ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;; ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ;; ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;; ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ;; ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ;;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΑΑΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ;; ΒΟΜΒΕΣ;; ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ;; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ;; ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ;;

ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;; ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΓΗΣ;;; ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!! ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ;;

ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ;; ΠΙΟ ΠΕΡΑ.  ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΙΒΥΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.  ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ!!  ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΗ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ.

Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΡΧΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑ, ΕΡΧΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΩΜΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.  ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;;;

ΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ;;

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ.  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ;; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ.  ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ.  ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ.

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΓΙΝΕ ΦΟΡΕΑΣ.  ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΟΡΕΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΩ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ!!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.  ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.

ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ.  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ!

ΔΙΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ… ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ!!  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ… ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Ή ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΑΙΑ.  ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΜΕΓΑ.

…ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο,ΤΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Α4.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ Σ’ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΔΙΟ, ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ!!

Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΗ, Ο,ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.

ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΥ.  ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ.  ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΛΑΣΗ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑ ΞΙΠΑΣΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ.  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ.

ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.  ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ, ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΟΥΤΟ!!

Ο,ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!  ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΜΠΡΑΒΟ, ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΛΙΔΗ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ… ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΠΛΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.  ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!! ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ… ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ!   ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΟΧΙΑ!

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.  ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.  ΑΠΛΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.  ΕΡΓΑΣΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ… ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ.

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΓΚΟΛΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΤΩΡΑ!! ΜΕ YAK… ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΪΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 200 ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ 250 ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ… ΑΑΑ ΑΑΑΧ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΡΧΟΜΑΙ.  ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ CIA, ΤΑ ΖΩΑ Η CIA… ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ CIA.  ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ CIA ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ!!  ΒΡΕ ΖΩΑ ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ;;

Η CIA ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΥΛΗ ΑΥΤΗ… ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΙΜΑ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ… ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΕΝΤΑΞΕΙ.. ΘΕΣΜΟΤΕΘΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ.

ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ, ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑ… ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ… ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΓΑΛΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 120 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:  ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΥΤΟΥΣ;; ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ. ΟΡΙΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.  ΚΟΙΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ;; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ! ΜΟΥ ΛΕΕΙ.  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ, Ή ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΦΥΓΕ ΜΑΛΑΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΑΣΤΟΝ… ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!  ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.  ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ. , ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΑΑΑΔΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ!!  ΧΙΛΙΑΔΕΣ… ΧΙΛΙΑΔΕΣ… ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΜΕΝ… ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΖΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙOΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.  ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΥΛΩΣΩ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ… ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΑΡΑ, ΜΗΝ ΤΣΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GOLDEN AXES ΜΟΝΟ.

ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FOUNDATION ΠΟΛΛΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ.

ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ;; ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ;; ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.  ΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ;; ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΠΑΛΙΟΠΟΡΝΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ.  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ… ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΕΙΣ;; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ.  ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!  ΓΕΛΟΙΟ, ΦΤΗΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΗ ΛΙΝΑΤΣΑ.  ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΩΣ ΚΑΣΜΗΡΙ… ΤΡΥΠΙΕ.  ΑΪ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΦΤΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΗ ΕΧΩΝ… ΜΟΝΟ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΨΗ…, ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ… ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΣΒΟΥΝΙΑ ΤΟΥ!!  ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΔΕΡΦΕ.  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.  ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ.

ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.  ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΟΜΩΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΣ… ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ.  ΟΧΙ, Η ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΑΚΙ.. ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΗ.  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ «Ο ΚΟΣΜΟΣ».

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.  ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΙΝΑΙ… ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ… ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙΣ Μ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.  ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.  ΑΥΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΛΥΣΕΙΣ.

Ή Η ΓΗ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ… ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ, ΝΑ ΤΣΑΚΚΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΕ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ… ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.. ΤΟΤΕ… ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ… Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ.  ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΛΕΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ!  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΗ!! ΓΙΑΤΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ.  ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΡΑ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΤΣΑΚΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ!!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ!!

ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, Ή ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ… ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΑΡΑ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΖΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΓΚΑΝΕΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΑ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΙΛΑ, ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΡΑ.

ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.  ΕΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΞΥΛΩΣΕΙ.  ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙ;; ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥ;; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ;;

ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ;; ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ;; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΕΔΩ;;

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ;;

ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ;; ΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ;;

ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΑ, ΜΕ ΗΛΙΘΙΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΤΕ.  ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ… ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ!!  ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Ή ΛΙΓΟ. ΚΑΙ;;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ.

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ.

ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΓΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.

ΑΡΑ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ… ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!  ΠΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.  ΤΣΑΚΚΙΖΕΙ ΕΣΑΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ… ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ;; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ;; ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΑΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.  ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.  ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.  ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;; ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;;

ΕΠΕΛΕΞΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ;;

ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ… ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ;; Ή ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ;; Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; ΩΡΑΙΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ.  ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ;;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ… ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ.  ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ… ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.

ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΚΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.  ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ; ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ… ΝΑ ΦΑΣ, ΝΑ ΠΙΕΙΣ… ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ… ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ Ν’ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.

ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ.. Ε, ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ;; ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ;;

ΒΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ!! ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ;; ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΖΩΟ, ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;; ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΡΕ;; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ;; ΕΚΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;

ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.  ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΕ;; ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΡΕ;; ΕΚΕΙΝΟ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ;; ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;; ΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ. ΤΡΩΣ ΖΩΕΣ, ΤΡΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ!!!

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ… ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ;; Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ Η ΖΟΥΓΚΛΑ, ΜΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟ;;

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΕΤΣΙ;; ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ;; ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ;;

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ;;

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΣΥ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.  ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΑΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΓΗΜΑΤΑ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝ… ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ… ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ!!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΕΞΩ.  ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  ΧΑΛΑΣΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ, ΣΑΠΙΣΕ, ΓΑΓΚΡΑΙΝΑ ΕΠΑΘΕ, ΕΠΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΑΓΚΡΑΙΝΑ.  ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟ.  Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΑΪΔΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ!!.  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΣ.  Η ΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ.  ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΝΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ.

ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ… ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ GOLDEN AXES ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΧΙ;

ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ, ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ GOLDEN AXES;; ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ GOLDEN AXES;; ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ;; ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ;;

ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ, ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ… ΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;; ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΟΥ;;; ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ GOLDEN AXES;; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ;; ΣΕ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ;; ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ;; ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ;; ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ GOLDEN AXES;; ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ.  ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ.

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.  ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΛΕΩ, ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΛΕΣ.  ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.  ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.  ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΕΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ.  ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ GOLDEN AXES.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ GOLDEN AXES, ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ANDROID ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.  ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΤΕΛΕΙΑ… ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.  ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.  ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.  ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ… ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ, ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ.

ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.  Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΑΞΙΕΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.

ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ.  ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡ. 6199/4-9-2015 ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΚΑΝΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ 9-12-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕ...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Α...
ΔΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROL ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 10/1/2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ 9-12-2017 (απομαγν...
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ...
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 17/...
ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ 6/10/2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ (απομαγνητοφώνηση...
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ 7/1/2018 (απομαγνητοφώνη...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «αποδεικτικό εγγύτερων συγγενών» (απομαγνητοφώνηση ) 26/4/2018 Α...
ΓΙΑ ΤΑ 63 ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΟΠ...