Ίσως κι εσύ αδερφέ μου, αναρωτιέσαι γιατί εμείς στην Ελλήνων Συνέλευσις θεωρούμε τους εαυτούς μας “πολεμιστές”;

Σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι από έπαρση η κομπορρημοσύνη, αλλά επειδή το ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ πραγματικά. Κι αυτό διότι έπρεπε πρώτα και σε προσωπικό επίπεδο, να ξεπεράσουμε τον μεγαλύτερο ανθρώπινο φόβο μετά από αυτόν του θανάτου:
ΑΥΤΌΝ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Είναι σε αυτήν την πρώτη ΜΑΧΗ, που παίρνεις το βάπτισμα του πυρός και αρχίζεις να νιώθεις “πολεμιστής”.
Για τους περισσότερους δεν είναι απλή υπόθεση, διότι έχουν να παλέψουν με πεποιθήσεις περιοριστικές, ΒΑΘΕΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ στο υποσυνείδητο τους από τα παιδικά τα χρόνια τους που γενικά καθορίζουν την ζωή τους από το “τι θα πει ο κόσμος”. Αλλά και από άλλες, χαραγμένες αργότερα από τον οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περίγυρο που συνήθως απαιτεί την σχετική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ.

Πρόκειται για ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ. Που σε απλά ελληνικά σημαίνει να δίνεις μεγαλύτερη σημασία σε αυτό που σκέφτονται οι ΑΛΛΟΙ για σένα, από αυτό που ΕΣΥ σκέφτεσαι για τον εαυτό σου.
Κι αυτό το βλέπεις να εκφράζεται καθημερινά για παράδειγμα στο Facebook, όταν μια ωραία ανέμελη φωτογραφία με συμπαθή τετράποδα, συγκεντρώνει 420 likes, ενώ αναρτήσεις με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για σημαντικότατα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ Η ΝΟΜΙΚΑ θέματα που επηρεάζουν καθοριστικά τις ζωές ΟΛΩΝ μας σε αυτήν την Πατρίδα, δεν ξεπερνούν τα 10-20.
Όταν λέω οι ”άλλοι”, δεν είναι κάτι απλό: είναι γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, πρόσωπα του αμέσου περιβάλλοντος, συνεργάτες κλπ. που ο καθένας βλέπει τα πράγματα ανάλογα με το μοντέλο που έχει χτίσει για τον κόσμο και τα προσωπικά – οικογενειακά – επαγγελματικά του, θεμιτά ή αθέμιτα, συμφέροντα.

Έξω από τον εαυτό μας υπάρχει το ΚΑΘΕΣΤΩΣ, που είναι χτισμένο στο ΑΔΙΚΟ και το αναπαράγει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ με την νομοθεσία, την προπαγάνδα και την εξαγορά των συνειδήσεων των πολιτικών, των δικαστικών, των δημοσιογράφων κ.α.
Και που φυσικά συντηρεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, κυρίως οικονομικές και νομικές, που καταστρέφουν τις ανθρώπινες σχέσεις και διαλύουν οικογένειες και φιλίες.
“Καθεστώς”, που φυσικά δεν “εισπράττουμε” και δεν “βλέπουμε” όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, λοιπόν στον οποίο έχουμε εμπλακεί όσοι αποφασίζουμε ότι δεν συμβιβαζόμαστε με την παρούσα κατάσταση και θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, μέσα από την Συνένωση όλων των Ελλήνων, μπορεί να έχει ΤΙΜΗΜΑ.
Είναι όμως η προσήλωση στον ΣΤΟΧΟ και στον ΣΚΟΠΟ που μας ατσαλώνει και εμπεδώνει την θέληση μας να πολεμήσουμε με όπλα την ΝΟΗΣΗ μας, τις αξίες και τις πέννες μας, όποιο και αν είναι το τίμημα.

Θα είμαστε λοιπόν ΟΛΟΙ στην είσοδο των φυλακών Κορυδαλλού την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. για να μεταφέρουμε ένα δυνατό μήνυμα στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ! ΕΛΑ κι Ε.ΣΥ!

ΓΙΑΝΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μανθος Λέκοσης ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜ...
19-2-2019 ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! 003
Ποντος στην αιματοβαμμένη γη των Προγόνων μας ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ το Σάβ, 9 Μαρ στις 8 μ.μ.
ΛΑΥΡΙΟ 25-11-2017 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ 28.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ;;;;
31-8-2018 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ & Ν. ΛΕΜΟΝΑΚΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΡ FM 89,8 ΚΡΗΤΗΣ
Δώρα Γκιούρα ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00
Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 5 ΚΑΙ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΓΚΛΙΑΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΛΕΣΜΑ