Έτυχε να ακούσω την ομιλία του ανεκδιήγητου “πρωθυπουργού” περιμένοντας στο ΚΤΕΟ…

Τι την ήθελες την Ιθάκη; ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ Αξελ Τζίπρα!

Ένα είναι σίγουρο πρωθυπουργέ της κακιάς (στην κυριολεξία) ώρας:

ΔΕΝ θα είσαι εσύ που θα καταφέρεις να φτάσεις στην Ιθάκη περνώντας όλες τις φουρτούνες!

Αυτοί θα είμαστε εμείς, οι κυρίαρχοι αυτόχθονες Ιθαγενείς Έλληνες πολίτες μέσα από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που είναι η Νομική Εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων. Μαζί με τον πρόεδρο μας Αρτέμη Σώρρα. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος φορέας ή μηχανισμός, κομματικός ή δογματικός που μπορεί να το πραγματοποιήσει.

Μόνο ΕΜΕΙΣ οι κυρίαρχοι Έλληνες πολίτες με την ελεύθερη θέληση ΜΑΣ.

Και είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην γνωστή Ιστορία, που μια νομική οντότητα εκπροσωπεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ και όχι μόνο κάποια μερίδα Ελλήνων Πολιτών.

Η Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης της Ελλήνων Συνέλευσις, σου ετοίμασε ΑΛΕΚΣΗ κι ένα δωράκι, μιας και θέλησες να δώσεις ιδιαίτερη χροιά στην σημερινή μέρα γιορτάζοντας τα κατορθώματα της προδοτικής σας διακυβέρνησης:

Κατέθεσαν επίσημα μια επιστολή στους δικηγορικούς συλλόγους της Κρήτης, στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις, συνοδευόμενη και από μια 9σέλιδη γνωμοδότηση ενός δικηγόρου Αθηνών σχετικά με το θέμα της Σύστασης της Βουλής σε Σώμα και κατά συνέπεια την Νομιμοποίηση της. Όπως (κάνεις ότι δεν) ξέρεις, το σχετικό Φ.Ε.Κ. δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη.

Υπάρχει βλέπεις ένα θεματάκι για το κατά πόσον ΝΟΜΙΜΟΙ είστε όλοι εσείς που παριστάνετε τους βουλευτές και όποιοι άλλοι έχετε φέρει την Πατρίδα μας σε αυτό το χάλι…

Τώρα, λοιπόν καταλαβαίνεις κύριε κωλοτούμπα, ότι ο δρόμος για την Ιθάκη έχει πολλές περισσότερες φουρτούνες από αυτές που νόμισες αρχικά. Και μάλλον δεν θυμάσαι πως τελειώνει το γλέντι των μνηστήρων ε;

Τώρα Ε.ΣΥ αδελφέ μου, Ελληνα Πολίτη, αφού άκουσες την “θριαμβολογία” του αλλογενή “πρωθυπουργού”, είναι η ώρα να πάρεις ΕΝΕΡΓΗ θέση και να κόψεις τα ευχολόγια και τα “μακάρι” για την “Νίκη” και την “Καλή Επιτυχία στον Αγώνα σας”.

Πρέπει να πάρεις ΕΝΕΡΓΗ θέση απέναντι σε αυτό το απάνθρωπο, υποκριτικό καθεστώς που έχει διαλύσει τις ζωές των Ελλήνων, έχει ξαποστείλει στον άλλο κόσμο πάνω από 70.000 συμπατριώτες μας, έχει ξεπουλήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, έχει εξαφανίσει την ελπίδα και δεν συμμαζεύεται…

Πρέπει να πάψεις να είσαι ΥΠΗΚΟΟΣ και να γίνεις συνειδητοποιημένος ΠΟΛΙΤΗΣ και να συνενωθείς με τα αδέρφια σου στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Μόνο έτσι θα διεκδικήσουμε όλοι ΜΑΖΙ τα ΔΙΚΙΑ και τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ!

Yangos Metaxas

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: