Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959!

ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ VIDEO ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΤΑΝ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο  ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ  ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1959  ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΗ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΕΘΝΑΡΧΕΣ“ ΚΑΙ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ  ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΖΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ  ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

1Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΚ ΑΡ. 238 ΤΗΣ 5ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1959, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥΑΠΟ  ΤΟ ΦΕΚ ΑΥΤΟ  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ  ΚΑΙ ΛΕΝΕ, ΤΙ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ  ΑΥΤΕΣ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

2Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ 2007 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ (ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007) ΤΗΣ MACEDONIA ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ TRAJKO SLAVESKI  ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ BRANKO CRENKOVSKI, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΟΙ  ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ MACEDONIA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΕΙΝΑΙ:

1) Alpha Bank Skopje (Macedonia) Account no. 1000777462

2)  Komercijalna Banka Skopje (Macedonia) Account no. 554777310

3) Stopanska Banka (Macedonia) Account no. 37774698511

4) National Bank of the Republic of Macedonia (Macedonia) Account no. 87774998124

3Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ BIC ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Alpha Bank Skopje ΚΑΙ ΤΗΝ  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ IBAN (MK58KRSKMK2XXX001000777462) ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 1000777462 (2007) ΤΗΣ “MACEDONIA“, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ  ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ  ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

4Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ 2012 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ  ΤΗΣ MACEDONIA ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΤΕ, (BARACK OBAMA, ELIZABETH WINDSOR II, POPE BENEDICT XVI, CRISTINE LAGARDE ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ)ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΔΗΘΕΝ, ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  ΚΑΙ  ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;

ΠΡΩΤΑ  ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΘΑ  ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΔΙΟΤΙ Η  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΓΙΑ ΝΑ  ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ;

Η  ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ, ΑΝ  ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΔΡΑΣΗ ;;;
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ;;;
Πρωτοφανής πρόκληση από την κυβέρνηση προς την ελληνική κοινωνία: «Κουρεύει» τις οφειλές του Δημοσίο...
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ε. ΣΙΑΓΚΑ & Μ. ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ 4-7-2019
ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
UNESCO, Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
Η Λίνα Μενδώνη «καρφώνει» το Μαξίμου! «Εντολές ακολούθησα για τον διορισμό Λιγνάδη»
19-2-2019 ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! 003
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ 12.375.350€ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ...
ΜΗΤΡΩΟ ΗΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Η ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» πήρε από το κράτος 23 εκατ. ευρώ -Εκτέλεσε μόλις 10 προγράμματα από...

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ:
    ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟ 2007 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΕΝΩ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΟΥΪ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ…
    ΚΩΣΤΑΣ ΧΩΛΙΔΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.