Reading Time: 3 minutes

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ & ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΩΝ… ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΗΣ…. ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ…… ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ…..

ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ  ΤΟ  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ  ΤΩΝ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΥΠΗΚΟΟΙ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ)…. ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ  ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ…….

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

1) Αφορολόγητο μέχρι και 25.000 ευρώ εισόδημα για όλους του μετανάστες που δεχθούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγροτικής παραγωγής
2) Άτοκα δάνεια για την αγορά μηχανημάτων εώς και 300.000 ευρώ για τον κάθε έναν με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.
3) Επίδομα ενοικίου εώς και 100% με κριτήρια εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης.
4) Άδεια για λαϊκές αγορές..
5) Απαλλαγή από ασφαλιστικές εισφορές για 2 χρόνια.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΕΤΗ…

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ…..ΟΦΕΙΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ…. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…..

-ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ… ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ 233 ΔΙΣ…. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…. ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ…. ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΠ…… ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟ? ΣΕ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ……

-ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΦΙΑ (ΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΛΔ) ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ…. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ…ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Η ΑΑΔΕ ΘΑ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΕΟΣ…..

-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ… ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΙ… ΕΤΣΙ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΟΣ ΔΗΜΟΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ… ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ…. Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΟΔΗΓΙΑ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ… ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?

ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3463(ΦΕΚ Α114) ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…… ΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΕΟΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ…. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ….. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ, ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ…..

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΙ…… ΠΩΣ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΝΟΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ…. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3691/2008 ΠΕΡΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ… ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ… ΕΤΣΙ, ΠΡΩΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΙΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΕΑΝ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ… ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ….

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ…. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ… ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ………

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στροφή 180° Κ.Μητσοτάκη: Άσυλο «express» – Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κι εργασία στους παράνο...
Μεταναστευτικό ώρα μηδέν: Γιατί ο Μητσοτάκης βάζει συντονιστή τον Στεφανή;
Υπάρχει λύση για την Ελλάδα | Αγάπη για την Ελλάδα!
ΔΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 3/3/2018 (εν.)
Γιατί οι άνθρωποι λένε ψέμματα στον εαυτό τους για να πειστούν ότι έχουν δίκιο; Το φαινόμενο της γνω...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ PARALLAXI: ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ #2
ΑΠΟ ΤΗΝ…. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ … ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ … ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ….
ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ...ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ;;;;
ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ..ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ?...
Η…. «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.