Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟΝ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ   ΣΚΟΠΟ  ΤΟΥ,   ΟΝΤΑΣ   ΘΕΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ .

ΑΦΘΟΝΙΑ – ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ  ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ.  ΜΙΑ   ΙΔΙΟΤΗΤΑ   ΠΟΥ   ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ   ΣΤΗΝ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   ΚΑΙ  ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ  ΧΑΘΕΙ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ   ΤΗΣ   ΖΩΗΣ   ΤΩΝ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ   ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΘΕΣΗ   ΤΗΣ    ΝΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ   ΜΙΑ   ΑΛΛΗ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΠΟΥ   ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ   ΚΑΙ   ΔΙΑΛΥΕΙ   ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ  ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ  ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΗΡΘΕ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΧΑΘΗΚΕ .

ΗΡΘΕ Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ ΜΕΡΟΦΑΙ

ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ  ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΑΠΟΞΕΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΣΕ  ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

ΕΤΣΙ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ   ΩΣ   ΕΠΙ   ΤΟ  ΠΛΕΙΣΤΟΝ  ΑΝΤΙΛΗΨΗ   ΓΙΑ  ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΜΕΧΡΙ  ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΚΑΘΕ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ   ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ .

ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΣΑΘΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ  ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΚΕΝΟ ΟΔΗΓΟΥΝ  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ,   ΖΩΗΣ   ΟΠΟΥ   ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ   Η   ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,   ΑΥΤΗ   Η   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΑΞΙΑ   ΠΟΥ   ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ  ΣΕ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΒΑΣΗ   ΤΗΝ   ΥΠΑΡΞΗ   ΤΩΝ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΜΕ  ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ- ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ  ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ  ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ,  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ   ΜΑΣ,   ΓΙΝΟΜΕΝΟΙ   ΕΤΣΙ   ΚΑΙ   ΕΜΕΙΣ   ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ   ΚΑΙ   ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ   ΤΟΥ   ΣΥΝΕΧΩΣ   ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΟΥ  ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟΥ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,   ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ   ΚΑΙ   ΤΑ   ΔΙΚΑ   ΜΑΣ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ  ΝΑ   ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ   ΤΑ   ΑΞΙΑΚΑ   ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ   ΠΑΝΩ   ΣΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ   ΔΟΜΟΥΣΑΝ   ΤΗΝ   ΠΟΛΙΤΕΙΑ   ΤΟΥΣ,   ΝΑ   ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ   ΣΤΙΣ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ    ΟΛΕΣ   ΤΙΣ   ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ   ΚΑΙ   Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ  Η   ΕΛΛΕΙΨΗ   ΣΕΒΑΣΜΟΥ  ΝΑ   ΓΙΝΟΥΝ   ΤΑ   ΒΑΣΙΚΑ   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΔΟΜΙΚΑ   ΣΤΗ ΖΩΗ  ΤΩΝ   ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΣ.

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣΤΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ  ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙ ΑΥΤΗΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.

ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΒΑΣΗ  ΤΗΣ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,  Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΤΑ  ΒΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ   Η  ΣΚΕΨΗ  ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ  ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ,  ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΤΗΡΙΧΤΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,  ΜΗΝ   ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ   ΝΑ   ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ   ΤΟ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ   ΤΗΣ   ΕΡΓΟ.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ  ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ  ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ  ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ   ΕΙΔΙΚΩΝ,   ΤΩΝ   ΗΓΕΤΩΝ,   ΤΩΝ   ΘΕΩΝ   ΚΑΙ  ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΥΠΕΡΑΞΙΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ   ΣΕ   ΑΥΤΟ  ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ  ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ   ΤΟΥ,   ΜΕ   ΤΡΑΓΙΚΑ  ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.

ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ  ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΨΥΧΙΚΟ ΚΕΝΟ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ,  ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΖΩΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ  ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΚΑΙ  ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ,  ΣΑΝ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΤΗΝ   ΤΑΣΗ  ΝΑ   ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ  ΝΑ  ΔΟΥΝ  ΚΑΤΑΜΑΤΑ    ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,  ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ  ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟ  ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΩΣ ΑΓΚΑΘΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ ΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,  ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ  Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝ.

ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ,  ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ .

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η  ΑΛΗΘΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ.

ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ,   ΚΑΝΕΝΑ  ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ  ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ  ΠΟΥ  ΜΟΝΟ   ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΣΕ  ΚΑΝΟΥΝ   ΝΑ   ΝΟΙΩΘΕΙΣ   ΤΗΝ   ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ  ΤΗΣ   ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ   ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ,  ΕΧΟΝΤΑΣ   ΟΜΩΣ   ΠΑΝΤΟΤΕ   ΩΣ   ΤΕΛΙΚΗ   ΚΑΤΑΛΗΞΗ  ΤΗΝ   ΑΙΣΘΗΣΗ   ΤΟΥ ΚΕΝΟ.

ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ

ΕΤΣΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΩΡΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ .

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ  ΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,  ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΚΑΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ .

ΕΤΣΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ  ΜΟΝΑΞΙΑ  ΑΦΟΥ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ  Η  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΚΑΙ   ΟΙ  ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ  ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ  ΒΡΟΥΝ  ΤΟΝ  ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ   ΤΗΝ   ΕΝΕΡΓΕΙΑ   ΤΟΥΣ   ΣΕ   ΑΥΤΟΝ.

ΧΑΡΑ ΚΡΑΧΑΛΑ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: