Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

ΟΙ   ΒΛΑΧΟΠΡΑΚΤΡΟΡΕΣ   ΤΟΥ   FACEBOOK  ΚΑΙ   ΟΙ   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ   ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ   ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ – ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΙ   ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ  ΤΟΥΣ,   ΣΤΗΝ   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ   ΤΟΥ   ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ   ΝΑ   ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ  ΕΝ   ΖΩΗ   ΔΙΑ   ΤΗΣ   ΜΕΘΟΔΟΥ   ΤΗΣ   ΣΥΓΧΙΣΕΩΣ  ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ

Yangos Metaxas  30 Ιανουαρίου στις 9:01 π.μ. ·

Προς τον Evans Evangelopoulos και κάθε άλλο επίδοξο εξυπνάκια!

9 χρόνια τώρα στο Facebook φροντίζω να μπορώ να αποδείξω αυτά που ισχυρίζομαι. Σέβομαι απεριόριστα τους αναγνώστες μου και δεν υποτιμώ την νοημοσύνη τους. Προσπαθώ να τους ενημερώνω με ουσιαστικές κι εξακριβωμένες κατά το δυνατόν, πληροφορίες. Κάποτε τους ξεκουνάω και να τους βγάζω από την βολή τους. Και αρκετοί το εκτιμούν.

Στην οποιαδήποτε περίπτωση δεν ζητάω από κανέναν να πιστέψει αυτά που γράφω. Αυτό που ζητάω από όλους είναι να ενημερωθούν και να αναζητήσουν την αλήθεια. Κι επειδή αυτή η τελευταία βασίζεται σε αποδείξεις, τους ενθαρρύνω να τις αναζητούν και τους τις παρέχω κι εγώ, όποτε είναι διαθέσιμες. Όπως σε αυτήν την ανάρτηση

Εσύ Evans Evangelopoulos, όπως λέμε εμείς οι Κεφαλονίτες, “πετάχτηκες σαν τον πόρδο από το βρακί”, κάτω από την χθεσινή μου ανάρτηση με τίτλο “Η δύναμη της Προπαγάνδας”. Με κατηγορείς ότι αυτά που γράφω για τις δικαστικές αποφάσεις 67650/2013 και 107367/2017, είναι ένα “τεράστιο ψέμα” και ότι “η απόφαση (ποια από τις δύο άραγε;) έλεγε ότι το δικαστήριο δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί για ένα τέτοιο θέμα”.

Αυτές οι δικαστικές αποφάσεις αποδεικνύουν την ύπαρξη των 600 δις δολαρίων κατατεθειμένων υπέρ της κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, από τον Αρτέμη Σώρρα,

Ποιος είσαι αλήθεια Evans Evangelopoulos; Πόσο ανθέλληνας μπορεί να είσαι;

Αντί να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα, πως και δεν αναρωτιέσαι;

Για ποιον λόγο είμαστε ακόμη στα μνημόνια αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και το κράτος μέσα από τα πιστωτικά έσοδα των τακτικών κρατικών προϋπολογισμών αναγνωρίζει ότι υπάρχουν αυτά τα τεράστια κεφάλαια;

Για ποιον λόγο λοιπόν δεν ξεχρεώνει η χώρα τα χρέη της σε όλους τους δανειστές – δυνάστες της;

Για ποιο ο λόγο δέχεσαι να διαλύουν της χώρα μας και την ελληνική κοινωνία με δυσβάστακτους φόρους, χαράτσια, μειώσεις μισθών, συντάξεων τεράστια ανεργία, αύξηση της εγκληματικότητας και χιλιάδες αυτοκτονίες;

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είσαι απλά ένας παραπληροφορημένος πολίτης, διότι όπως αποκαλύπτεις στο προφίλ σου, είσαι ένας stay-at-home Parent, που πήγες στο Lower Canada College και ζεις στο Montreal του Quebec στον Καναδά. Άρα, είσαι ένας εγγράμματος ενήλικας και γονιός με άποψη, που ζει στο εξωτερικό. Όφειλες λοιπόν, πριν διατυπώσεις μια τέτοια ανυπόστατη κατηγορία, να έχεις ερευνήσει το θέμα με την προσήκουσα επιμέλεια και να έχεις μελετήσει τις παραπάνω αποφάσεις. Ο σκοπός σου όμως ήταν να υπονομεύσεις αυτά που γράφω και να παραπλανήσεις αυτούς που με διαβάζουν. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις!

Στην ανάρτηση μου της 18ης Ιανουαρίου, που περιείχε ένα ηχητικό μήνυμα του Αρτέμη Σώρρα με τίτλο “Είμαι ξεκάθαρος, η Μακεδονία είναι Ελλάδα”, είχες σχολιάσει γράφοντας: “Το ότι ο Σώρρας ειναι γνωστός απατεών, δεν βλέπω να σας πτοεί…”. Σε απάντηση του σχολίου σου είχα αφιερώσει την ανάρτηση μου της 22 Ιανουαρίου με τίτλο: “Αρτέμης Σώρρας, η αλήθεια που πρέπει να γίνει γνωστή”.

Η συμπεριφορά σου μοιάζει περισσότερο, με αυτήν κάποιου εγκάθετου του καθεστώτος που η αποστολή του είναι να σπέρνει την σύγχυση, την αμφιβολία και την παραπληροφόρηση. Κι όποιος επισκεφτεί το προφίλ σου, θα διαπιστώσει ότι δεν δείχνεις ποιος είσαι και αντί για την φωτογραφία σου, υπάρχει μια εικόνα καρτούν με ύποπτους χαρτοπαίκτες με μορφές ζώων. Και όσο για την κεφαλίδα σου είναι σκοτεινή, ένα ΤΙΠΟΤΕ.

Για χάρη των αναγνωστών μου και όχι για σένα, παραθέτω ολόκληρη την απόφαση 67650/2013 με τις 16 σελίδες της και προσκαλώ τον καθένα, όχι μόνον να την διαβάσει αλλά και να την κατεβάσει για να την μελετήσει με την ησυχία του. Είναι σε μορφή .pdf

Για όποιον όμως θέλει να ξέρει εν συντομία την ουσία της απόφασης αυτής, που έχει καταστεί τελεσίδικη και αμετάβλητη, τον γλυτώνω από τον κόπο:

“Αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (δηλαδή ο Αρτέμης Σώρρας) δυνάμει αμετακλήτου πληρεξουσίου τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων (US $ 600.000.000.000). Το ποσόν αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας εκάστου εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (US $ 100.000.000.000), λήξεως τον μήνα Αύγουστο του 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας”

Όπως βλέπεις Evans Evangelopoulos το δικαστήριο ήταν απόλυτα σε θέση να πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση σε ένα τέτοιο θέμα.

Δεν θα αναφερθώ εδώ στην απόφαση 107367/2017 και στα ΦΕΚ των τακτικών κρατικών προϋπολογισμών, εκτός και αν παρουσιαστεί κάποιος άλλος εξυπνάκιας.

Για σένα τακτική μου αναγνώστρια και αναγνώστη, λίγα λόγια για την δίκη που οδήγησε στην απόφαση 67650/2013…

Κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν τότε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης που υπέβαλλε μηνυτήριο αναφορά κατά του Αρτέμη Σώρρα και του Μανώλη Λαμπράκη με την κατηγορία διασποράς ψευδών ειδήσεων με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος. Σαν μάρτυρες κατηγορίας προσήλθαν ο δημοσιογράφος Ιωάννης Δαραβίγκας και ο Γοργίας Ψυλλάκης.

Μηνυτήρια αναφορά και μήνυση δεν είναι το ίδιο πράγμα. Δεν θα αναλύσω εδώ τις διαφορές τους αλλά θα περιοριστώ στο ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο εισαγγελέας, δηλαδή η Ελληνική Δικαιοσύνη που απήγγειλε την κατηγορία στον Αρτέμη Σώρρα. Ο Σώρρας είχε καλέσει σαν μάρτυρες τον Γιάννη Στουρνάρα Υπουργό Οικονομικών, τον Γιώργο Προβόπουλο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, τον Βασίλη Μαστρόκαλο γενικό διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και τον Γρηγόρη Φλωράτο, διευθυντή της 23ης διεύθυνσης του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους.

Ο Εισαγγελέας είχε κρίνει ότι οι παραπάνω μάρτυρες δεν ήταν αναγκαίο να παραστούν και φυσικά αυτοί δεν εμφανίστηκαν. Προσήλθαν όμως σημαντικοί μάρτυρες από την Αμερική και τον Καναδά, τραπεζικά στελέχη και διαχειριστές διεθνών χαρτοφυλακίων, που με τις μαρτυρίες τους και τα πολύ σημαντικά έγγραφα που παρουσίασαν, έπεισαν την δικαστή και τον εισαγγελέα όχι μόνον για την αθωότητα του Αρτέμη Σώρρα αλλά και για την ύπαρξη των 600 δις δολαρίων.

Εφιστώ την προσοχή σου αναγνώστη στην τελευταία παράγραφο της σελίδας 18 της Απόφασης 67650/2013, όπου αναφέρεται ότι:

“Επειδή ωστόσο από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα, πρέπει η δικογραφία κατ’ άρθρο 38 ΚποινΔ, να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων, ιδίως αυτών της ψευδούς καταμηνύσεως και της ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης”

Εδώ προφανώς φωτογραφίζονται οι πολιτικοί που δεν αποδέχονται την πρόταση του Αρτέμη Σώρρα για τα 600 δις δολάρια. Η δικογραφία και η απόφαση διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα που ετοίμασε αίτημα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Αδωνι Γεωργιάδη και το απέστειλε στην Βουλή. Δυο χρόνια αργότερα, όταν το θέμα συζητήθηκε στην Βουλή, ο Αδωνις Γεωργιάδης παρακάλεσε τους συναδέλφους του από το βήμα να μην ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας του, επειδή το θέμα ήταν πολιτικό και όχι προσωπικό…

Βλέπεις λοιπόν φίλτατη και φίλτατε πως λειτουργεί το καθεστώς; Πόσο ύπουλα σπέρνει την παραπληροφόρηση, την σύγχυση και την αμφιβολία; Πόσοι Evans Evangelopoulos υπάρχουν άραγε ανάμεσα μας; Έχε τα μάτια σου και τ’ αυτιά σου πραγματικά ανοιχτά και μην καταπίνεις αμάσητα όσα σου σερβίρουν οι διάφοροι Evans Evangelopoulos μέσα και έξω από τα Μαζικά Μέσα Εξαπάτησης. Ψάξε και ερεύνησε η ίδια τις αποδείξεις και βγάλε τα ΔΙΚΑ σου συμπεράσματα. Μην επιτρέπεις στους άλλους να σου επιβάλλουν τα δικά τους.

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ.      ΜΙΑ   ΑΝΑΦΟΡΑ   ΣΤΟ   ΘΕΜΑ   ΤΗΣ   ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ   ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ   ΥΠΕΡ     ΤΟΥ   ΝΟΜΟΥ,  ΠΟΥ   ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ   ΤΟΣΟ   ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ   ΑΠΟ   ΟΛΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ,   ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   ΣΥΓΧΙΣΗΣ   ΚΑΙ   ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,   ΜΕ   ΜΟΝΑΔΙΚΟ   ΣΚΟΠΟ   ΝΑ   ΤΟΥΣ   ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ   ΑΠΟ   ΤΟ  ΝΑ   ΔΗΛΩΣΟΥΝ   ΤΗΝ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ   ΤΟΥΣ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΜΗΝ   ΚΑΝΟΥΝ   ΧΡΗΣΗ  ΤΟΥ   ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ   ΤΟΥΣ   ΠΛΟΥΤΟΥ.

Η  προσπαθεια   αναιρεσης   υπερ   του   νομου  της   67650/2013   αποφασης  του  Η’  Μον.  Πρωτ.  Αθηνων  δεν   εξυπηρετουσε   κανεναν   άλλο   σκοπο,   δεδομενου   ότι  αφ’ ενός  μεν   δεν   εχει   καμμια   επιδραση   στα   εννομα   συμεροντα   των   διαδικων,  συμφωνα   με   το   αρθρο   505  παρ.  2   ΚΠΔ,   κατι   το   οποιο   ρητως   διαλαμβανεται   και   στην   1η   σελιδα   της  αποφασης   του  Αρειου  Παγου  και  είναι  φυσικα   γνωστο  σε   ολον  τον  νομικο κοσμο,   αφ’ ετερου   δε  η  υπαρξη   του   ποσου   των   600  δις   και   η   καταθεση   τους   υπερ  της  κυριαρχης   ελληνικης   δημοκρατιας,   είναι  ένα   γεγονος   που  κανενα   Δικαστηριο   δεν   εχει   την   νομικη   ισχυ   ειτε   να   αμφισβητησει   ειτε   να   ακυρωσει   τα   δημοσια   εγγραφα   που  αποδεικνυουν   την   υπαρξη   και   την   καταθεση   του,  δεδομενου   ότι   η   περιουσια   αυτή   εχει   πληρως  επικυρωθει   στον   τοπο   εκδοσης   των  τιτλων,   με   τον   τροπο   και  στον   χρονο   που   επιβαλλεται   εκ   του   Κωδικοποιημενου   Εμπορικου   Κωδικα – UCC.  Απλα,   σε   περιπτωση   δικης  ως   παρεπιμπτον   θεμα,   το   Δικαστηριο  με   βασει   τα   εγραφα   αποδεικτικα   στοιχεια,   βεβαιωνει   το   προφανες,   όπως   και   εγινε   στην   δικη   της   28-6-2013   με   την   εκδοση   της   ως  ανω   67650/2013   αποφασεως,  όπως  ευκολως  αποδεικνυεται  και  από  το  σκεπτικο  της  αποφασης.

Αλλωστε  η υπαρξη καποιου  ποσου   και   συγκεκριμμενης   καταθεσης   αποδεκνυεται   σαφως   μονον   δια   συγκεκριμμενων   εγγραφων,   όπως   και   εγενετο   στην   συγκεκριμμενη   δικη.   Τοσο   απλα   και   καθαρα.

Αντιλαμβανεστε  λοιπον   ότι   ολη   η   παραφιλολογια  γυρω  από   τα   600 δις   και   την   σχετικη   ως   ανω   αποφαση,   εξυπηρετει   σκοτεινα   ανθελληνικα  και   αντιλαικα   συμφεροντα.   Σκεφθειτε,  ποιος   ο   λογος,   ενώ   υφισταται  τετοιο   αδιαμφισβητητο   περιουσιακο   στοιχειο  που   μπορει   να   απελευθερωσει   τη   χωρα   από   την   καταστροφικη   μεγγενη   των   μνημονιων   και   να   επανακτηθει   η   παρανομως   εκχωρηθεισα,  από   τους επιορκους  βουλευτες,   ΕΘΝΙΚΗ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,  και  να   σταματησει   η   οικονομικη   δυστυχια   εκατομμυριων   συμπολιτων  μας,  καποιοι  ΄΄κυκλοι΄΄ να  θετουν   καθε  ειδους  εμποδιο   σε   μια   τετοια   νομιμη  και  απελευθερωτικη   λυση.

Και   όμως,   μετα   την   εκδοση   της   υπ’  αριθμ.   2/2017  αποφ.  Του  Αρειου   Παγου,   η   εισαγγελια  επραξε   το   αδιανοητο   για   τα   παγκοσμια   δικαστικα   χρονικα,   δηλ.  με   βαση   την   ως   ανω   αναιρετικη  αποφαση   του   Αρειου   Παγου,  οριστηκε   νεα   δικασιμος   στις   15-11-2017   για   να  εκδικαστει  εκ  νεου   η   ιδια   αμετακλητως   κριθεισα   ποινικη   υποθεση   δια   της ως  ανω  υπ’ αριθμ.  67650/2013  αποφασεως,  μεταξυ   και   παλιν  των   ιδιων   διαδικων   ητοι   του   Αρτεμη   Σωρρα   και   των   ιδιων   μηνυτων   του  για   το   αδικημα   της   διασπορας   ψευδων   ειδησεων  κ.α.   Σε   αυτην   την  ακροαματικη   διαδικασια   μετα   από   μια   επεισοδιακη   δικη,   το  δικαστηριο   με   την   υπ’  αριθμ.107376/2017  αποφαση  του  Μον.  Πλημ.  Αθηνων,  επραξε  το   αυτονοητο   δηλ.   κηρυξε   την   διαδικασια   απαραδεκτη,  δεχομενη  τον  αυτονοητο  λογο,  ότι   η  αναιρεση  υπερ  του  νομου   δεν  ασκει  καμμια  νομικη  επιρροη  στους διαδικους  της  αναιρεθεισας  αποφασης,  η  οποια  ηδη  ειχε  καταστει  αμετακλητος  πολύ  πριν  την  παραγγελια  του  κ.  Υπ. Δικαιοσυνης,  διασωζοντας   το   κυρος   της   Δικαιοσυνης   από   μια  πρωτοφανη   παγκοσμια   διαπομπευση,   δεδομενου   ότι  θα   παρεβαινετο  παγια  αρχη   του  δικαιου,  ότι  δηλ.  ΄΄δεν  δικαζεται   δια   το   ιδιο   αδικημα   δυο   φορες   το   ιδιο   προσωπο΄΄.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ   ΜΕ   ΤΟ   ΘΕΜΑ   ΤΗΣ   ΕΝΤΑΞΗΣ   ΤΩΝ   600  δις   ΣΤΟΥΣ   ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ   ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.

Στην  εκθεση  του  Ελεγκτικου   Συνεδριου  επι   του  απολογισμου,  του  ισολογισμου  και  των  λοιπων  χρηματοοικονομικων   καταστασεων   της   κεντρικης   διοικησης   του   κρατους   για   το  … οικονομικο   ετος   2015   και   ειδικοτερα   τις   σελιδες   14 – 16,   που   αναφερονται   στο   κεφαλαιο   1.1.3.   με   τιτλο  ΄΄πιστωτικα εσοδα΄΄ ,   φαινεται   καθαρα   ο   εμπαιγμος και   η   δολιοτης   των  διαχειριστων – κυβερνησης   και   ολων   των   βουλευτων,  προς  τον  ελληνικο   λαο,  επισημως  πλεον.

Συγκεκριμμενα  αναγραφεται  στην  ως  ανω  εκθεση,  ότι  <<. . .  όπως   φαινεται   από   τον   πινακα 1.1.3.  ΄΄πιστωτικα   εσοδα   προυπολογισμου΄΄   του   οικονομικου  ετους  2015  τα   πιστωτικα   εσοδα  (δανεισμος)   παρουσιαζουν αυξηση  σε   σχεση   με   τα  προυπολογισθεντα    κατα   675.088.655.321,21  ευρω,   ανερχομενα   συνολικα   σε   771.074.655.321,21  ευρω……..>>  και   συνεχιζει   η   εκθεση  ότι                       << . . . δεν   προκυπτουν   με  ακριβεια   ουτε   οι   φορεις,  οι   οποιοι  συμμετεχουν   στον   εν   λογω   βραχυπροθεσμο   δανεισμο,   ουτε   που   διοχετευτηκε   η   ρευστοτητα   που  προκληθηκε   από   τις ανωτερω  πραξεις.              Ως   προς   το   πρωτο   ζητημα  με   το   5948 /09/08-09-2016   εγγραφο   της  7ης Υπηρεσιας  του  Ελεγκτικου   Συνεδριου   προς  τον   ΟΔΔΗΧ,   ζητηθηκε   αναλυτικη  κατασταση  των  φορεων  που  συμμετεχουν   στο ΄΄κοινο κεφαλαιο΄΄  και  επομενως στον  βραχυπροθεσμο  δανεισμο,  αλλα   με   την   1648/13-09-2016   απαντητικη     του  επιστολη   ο   ΟΔΔΗΧ   δεν   παρειχε   επαρκη  πληροφορηση>>. .        … . . . . . . . . . . .

Αντιλαμβανεσθε   λοιπον   ότι   το   ποσον   των   600  δις   εχει   ενσωματωθει !!  στον   κρατικο   προυπολογισμο   και   παρ’ όλα   ταυτα   οι   κυβερνωντες   και   συσσωμο   το   πολιτικο   καθεστως,… σε   αγαστη   συνεργασια,  εξακολουθουν  να  κρατουν  τους  πολιτες   χωρις   ενημερωση   και  να . συνεχιζονται   οι   αυτοκτονιες   και   η  φτωχοποιηση,    συνοδευομενα   και  από  φυγη   χιλιαδων   συμπολιτων   μας   στο   εξωτερικο   για   εξευρεση   εργασιας. . . . Αν  αυτές   οι  μεθοδευσεις   εκ  μερους  του  πολιτικου   κοσμου   δεν  συνιστουν  το  εγκλημα   της   γενοκτονιας   και   της   εσχατης   προδοσιας,  τοτε   τι  συνιστουν;;..

Σημειωτεον   ότι   ηδη   από   τον   Νοεμβριο   του   2012   ο   Αρτεμης   Σωρρας   εχει   καταθεσει  μηνυτηρια    αναφορα    με   αρ.  ΑΒΜΔ2012/4526   κατά   των   300   βουλευτων   του   Ελλ.  Κοινοβουλιου,   καθως   επισης    και   κατά  του   Υπ.  Οικονομικων   και  του  Διοικητη   της   Τραπεζας  της   Ελλαδος   για   εσχατη   προδοσια,  κακουργηματικη   απιστια   και   παραβαση   καθηκοντος,   χωρις   την   παραμικρη   αντιδραση   κανενος   από   τους   μηνυομενους,   τηρωντας   ολοι   τους   ενοχη  εγκληματικη  σιωπη.    Ο   λογος   της   ως   ανω   μηνυτηριου   αναφορας   εκ   μερους   του   Αρτεμη   Σωρρα,   ηταν   ότι   δεν  εκαναν   χρηση   του   ως   ανω   ποσου   των   600  δις,  για   να  ελευθερωσουν   την   χωρα   από   τις   δανειακες   συμβασεις,   αλλα   προχωρησαν   στην   συναψη   νεου   μνημονιου,   κομιζοντας   νεα   βαρη   στους   ελληνες   πολιτες   και   συνετελεσαν   στην   συνεχιζομενη   γενοκτονια   και   στην   γενικοτερη   εξαθλιωση   εκατομμυριων   πολιτων.

Και   μονον   ότι   το   παραπανω   γεγονος   επιμελως   αποσιωπηθηκε   από   τα   Μ.Μ.Ε.   αλλα  και   το  ότι   κανεις   από  τους   μηνυομενους   δεν  εδειξε   την   παραμικρη   αντιδραση   σε   μια   τοσο   σοβαρη   κατηγορια,  προτιμωντας   την   ενοχη   εγκληματικη  σιωπη,   ευκολως   αποδεικνυεται   και   στον   πλεον   αφελη  και   αδαη   πολιτη   αυτης   της   χωρας ,   ο   εγκληματικος   και   προδοτικος   ανθελληνισμος   ολων   των   κομματικων   σχηματισμων   σε   συνεργασια   με   την   Τραπεζα   της   Ελλαδος,   η   οποια   θα   πρεπει  να   σημειωθει   ότι   είναι   καθαρα   ιδιωτικη   εταιρεια,   ιδιοκτησιας   της   Εθνικης   Τραπεζης  (ομοιως   ιδιωτικης   εταιρειας,  αλλογενων   και   ανθελληνικων   συμφεροντων)   όπως   αποδεικνυεται   από   το   καταστατικο   ιδρυσης   της   το   1928,  οι   οποιοι   από   κοινου   εχουν  λειτουργησει   σε   βαρος   του   εθνους   των   ελληνων,   προκαλωντας   επανειλλημενες   πτωχευσεις   στην   πατριδα  μας   με   εκατομμυρια   θυματα,   αποκρυπτοντας   μεθοδευμενα  από   τους   ελληνες   πολιτες   την   υπαρξη   τεραστιου   κληρονομικου   πλουτου,   ένα   μερος   του   οποιου   βρισκεται   καταχωρημενο   στους   λογαριασμους   που   αναφερονται   και   στην   εντολη – εξουσιοδοτηση    που   επιδιδουν  οι   πολιτες  στον  Υπ.   Οικονομικων   κατ’   αρχην    και   στις   επι   μερους   Υπηρεσιες (Δ.Ο.Υ. –  Ασφ.   Ταμεια – Τραπεζες – Δ.Ε.Η. – Υπηρεσιες   Υδρευσης – Δημους)    και   που  από   αυτόν   τον   κληρονομικο   πλουτο,   ένα   μικρο   μερος   υψους   2,3  τρις  (περιουσια   υπ’ αρ.   2),   δεσμευσε   ο   Αρτεμης   Σωρρας   με   τις   δικες   του   ως   προανεφερα   εγγυησεις   για   την   εκτελεση   49.000   εργων   εγκριθεντων   από   την   Παγκοσμια   Τραπεζα,  αλλα   και   για   την   αποπληρωμη   των   κοκκινων  δανειων.

Απο   το  2015   μεχρι   σημερα   ολοι  οι   Κρατικοι   προυπολογισμοι    ενσωματωνουν  το   ποσο   των   600   δις.    Πραγματικα  είναι   αδυνατον   να   συλλαβει   κανεις   το   μεγεθος   του   παραλογισμου  και   της   εγκληματικης   σκοπιμοτητας   ολων   οσων,  μονον  με  λογια,  χωρις  αποδειξεις,  λοιδωρουν  και   ειρωνευονται   το  θεμα   των   600  δις,   την   στιγμη  που  αποδεικνυονται   με   τοσα   πολλα   στοιχεια,  εγχωρια   και   διεθνη.

Σημειωτεον  ότι   ουδεις   αρμοδιος   επισημος   θεσμος   δεν   εχει  τολμησει  να  αρνηθει   την   υπαρξη   των   δυο   περιουσιων  μου  που   αναφερω   στην   εντολη   μου,   πρωτιστως   δε   ο   Αρειος  Παγος,   αλλα  και   ο   Υπ.  Οικονομικων,   περιοριζοντας   την   αναφορα   μου   μονον   σε   αυτους  τους   δυο.

Κάθε   πολιτης   μπορει   να   μελετησει   τα   Φ.Ε.Κ.   με   τους   νομους   που   κυρωνουν   τους   κρατικους   προυπολογισμους   των  οικον.  ετων   από  το   2011   μεχρι   και   σημερα,   ωστε   να   αντιληφθει   την   εκτοξευση   των   εσοδων   τα   τεσσερα   τελευταια   ετη,   μετα   την  ενσωματωση  των   600  δις.    Σε   ολους   τους   τελευταιους   αυτους   προυπολογισμους   το   ποσο   το   οποιο   αναφερεται   στον   τιτλο   ΄΄πιστωτικα   εσοδα’’   παντοτε   ισοδυναμει   παντοτε  με   το   ποσο   των   600  δις,   κανοντας   την   μετατροπη   από   δολλαρια   σε   ευρω.    Και  η   χωρα   είναι   ακομη   σε   μνημονια??      Και   καποιοι   ανεπισημοι   εγκαθετοι   μεταξυ   αυτων   και   τα  Μ.Μ.Ε.  απλα  αρνουνται   την   υπαρξη   των   ποσων   που  αναφερουν   οι   πολιτες   στην   εντολη   τους,  για    να   εισπραχθουν   από   τους  αρμοδιους,    χωρις   καμμια   πραγματικη   ανταποδειξη ,  κανοντας   καταχρηση   του   μονολογου   που   εχουν  επιβαλλει   στην   τηλεοραση   αλλα   και   στα   χιλιαδες   καθεστωτικα   blogs   του   διαδικτυου.

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο λεγόμενος Evans Evangelopoulos φίλε μου, να μην σου φαίνεται παράξενο που έχει αυτήν την φωτογραφία του προφίλ του, γιατί τον παρεξηγείς, ο άνθρωπος έχει την πραγματική τους φωτογραφία, όλα τα Ρυπαρά Γένει του Εωσφόρου τέτοια μούρη έχουν, άρα φίλε μου δείχνει το πραγματικό του προφίλ, μην ξεχάσει και το γενετικό του δέντρο! σαν αυτόν η χώρα μου έχει και άλλους.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.