Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ !!!!!!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ !!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ !!! ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ! ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΑΚΤΟΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ !! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΘΛΙΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ! ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΖΩΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ…..ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !!!!!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Α-Ω




ARVE

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με ατομικές – ομαδικές καταγγελίες δεν κάνεις δυστυχώς τίποτε.
    Αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια επίσημη καταγγελία από το επίσημο κράτος. Ότι και να πούμε εμείς…

    Καταρχάς, δεν πρέπει κανείς να φοβάται το υπέρογκο δημόσιο χρέος μας, αφού υπάρχει το πρόσφατο παράδειγμα της Ισλανδίας. Εκεί φαίνεται το πόσο εύκολα ένα τέτοιο χρέος δεν αποπληρώνεται και στη συνέχεια διαγράφεται αυτό από τα διεθνή δικαστήρια.
    Και όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, όταν αυτοί που τα έκαναν κλειστούν φυλακή για εσχάτη προδοσία.
    Η εσχάτη προδοσία ισχύει για όλους αυτούς που καταχρέωσαν, αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλάνε την Ελλάδα. Αναφέρομαι στο δήθεν χρέος μας που το 70% του προέκυψε από τις «χρηματοδοτήσεις» των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ. Περισσότερα από 220 δις έδωσαν οι προδότες πρώην πρωθυπουργοί μας Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς (ξεκίνησε με τα 23+5 δις ο Καραμανλής), για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας και ως “κρατικές εγγυήσεις” τους.
    Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
    Μόνο που φυσικά δεν μπορώ …εγώ να πάω στα διεθνή δικαστήρια, εγώ μόνο να ενημερώσω μπορώ.

    Και κάτι ακόμα. Πιστεύει κανείς, ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα όταν η χώρα μας ζητήσει επίσημα τα κλεμμένα από κάποιο διεθνές δικαστήριο (πχ Χάγη), αυτό να μη μας τα δώσει πίσω;
    Αφού αυτά εκλάπησαν, ενώ η χώρα βρίσκονταν υπό κατοχή, δε θα μας επιστραφούν;
    Και αναφέρομαι σε όλα τα Ελληνικά που κοσμούν τα μουσεία όλου του κόσμου, από τα Ελγίνεια γλυπτά, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και τόσα άλλα.
    Αναφέρομαι όμως ακόμα και στο κατοχικό “δάνειο”, το οποίο ήταν μέχρι και από τον Χίτλερ αναγνωρισμένο. Δεν πρέπει να μας τα δώσουν όλα πίσω; Η αξία του κατοχικού δανείου πχ είναι πάνω από 500 δις Ευρώ, μεγαλύτερο και από το δήθεν χρέος μας…
    Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να μας κυβερνήσουν Έλληνες και όχι ξενόδουλοι προδότες, πουλημένοι και προσκυνημένοι (στο χρήμα)…

    Ακόμα και αν τα διεθνή δικαστήρια δε μας δικαιώσουν (που αποκλείεται αλλά λέμε …εάν), δε θα έπρεπε τουλάχιστον να προσπαθήσουμε; Δεν το οφείλουμε αυτό στους προγόνους μας;
    Για τα γλυπτά του Παρθενώνα πήραμε σαν δικηγόρο τη γυναίκα του ηθοποιού και μόλις κάτι πήγε να κινηθεί …τη διώξαμε πάλι.
    Αυτό μου θυμίζει την επιτροπή για τον έλεγχο του δημοσίου χρέους. Και εκεί οι ίδιες απατεωνιές, οι ίδιες λαμογιές, δήθεν τάχα και πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος…
    Για …εσωτερική κατανάλωση, για να νομίσουμε εμείς τα βόδια ότι αυτοί κάτι κάνουν. Κάνουν πράγματι κάτι όμως, κάνουν τα ίδια ακριβώς με όλους τους προηγούμενους.

    Πρέπει επιτέλους να μας κυβερνήσουν Έλληνες και όχι ελληνόφωνες και το εννοώ. Πρέπει να κατηγορηθούν και να κλειστούν φυλακή όλοι οι νυν και οι πρώην κυβερνώντες μας για εσχάτη προδοσία (η οποία δεν παραγράφεται ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών) και να γίνει ένας επίσημος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους. Τότε κανένας Ευρωπαίος, κανένας δανειστής, κανένας τοκογλύφος, κανένας “εταίρος” μας, δεν θα μπορεί να μας πει τίποτε επειδή δε θα δεχτούμε αυτό το χρέος και δε θα πληρώνουμε μέχρι να λήξει ο λογιστικός έλεγχος.

    • ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ “ΘΕΛΩ” ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ Δ Ι Κ Α Ι Α.
      ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Δ Ι Κ Α Ι Α ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΓΕΝΩΝ (ΚΙ ΕΔΩ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΩΝ 300 ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΑΦ’ ΗΜΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ “ΘΕΣΜΩΝ”….
      ΧΑΙΡΕ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.