ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 150 Ή 120 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΩΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Ν Α ΓΙΝΟΥΝ 10.000-15.000 ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ, Ο ΦΟΡΕΑΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ 19-10-2019
Λέσβος μεταναστευτικό ζήτημα.. Κλείνουν λιμάνια αεροδρόμια – Κινητοποιήσεις και στην Αθήνα – Μηνύσει...
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ (ΚΚΕ): ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ;
ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟP FM KΡΗΤΗΣ
Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
Πώς μπορεί να σου κατάσχουν χρήματα ή αντικείμενα αξίας ακόμη κι όταν δεν χρωστάς ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ Δ...
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SECURITY
ΕΣΥ... ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ Ή ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ;;;
ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε. ΓΙΑΔΑΝΟΥ & Γ. ΦΑΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΟΜΟΤ...
«Σφαλιάρα» στην Τουρκία από την μειονότητα στην Θράκη – Οι μουσουλμάνοι στο πλευρό των Ελλήνων στρατ...