Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Σε απόγνωση στέλεχος της ΝΔ:Παραλήρημα κατά της Μαρίας Καρυστιανού!
Σε απόγνωση στέλεχος της ΝΔ:Παραλήρημα κατά της Μαρίας Καρυστιανού!

Σε απόγνωση στέλεχος της ΝΔ:Παραλήρημα κατά της Μαρίας Καρυστιανού!

Οργή προκαλούν οι αντιδράσεις των ΝουΔούλων απέναντι στην Μαρία Καρυστιανού Καρυστιανού, οι οποίες δεν διαφέρουν και πολύ στο συνολό τους, αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στα μεγαλοτρόλ του X (πρώην Twitter).

Ο Νίκος Κατράνης, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο προέβει σε χυδαία επίθεση στην Μαρία Καρυστιανού Καρυστιανού, μάλιστα για ευφάνταστες κατηγορίες, που δεν έχει να κάνει σε καμμιά περίπτωση με την πραγματικότητα και που η Μαρία Καρυστιανού έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές!

Την κατηγόρησε πως «εργαλειοποιεί» τον θάνατο του παιδιού της, με στόχο την κομματική της ανέλιξη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, με την τοπική οργάνωση του κόμματος να την καταδικάζει.

Μάλιστα, στο παραλήρημά του, το στέλεχος της ΝΔ κατάφερε να συμπεριλάβει στη δημοσίευση, το θάνατο του Αξαρλιάν, τους θανάτους στη Μαρφίν, το Μάτι, τη Μάνδρα, μέχρι και τις κινητοποιήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Οι δηλώσεις του κ. Κατράνη δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Είναι ντροπή, κάποιοι, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης και κομματικής αφετηρίας, να βλέπουν τον ανθρώπινο πόνο ως αντικείμενο καμπάνιας και την εργαλειοποίησή του ως ευκαιρία για μικροπολιτικά οφέλη. Σε τέτοιες στιγμές απαιτείται από όλους σεβασμός στην αλήθεια, ειλικρίνεια στο πένθος και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Δεν έχουν θέση θεωρίες συνωμοσίας, δηλητηριώδεις φήμες και εύκολοι εντυπωσιασμοί. Και σε αυτήν την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε όλοι συνοδοιπόροι» αναφερόταν στην ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Λέσβου.

Μάλλον στην εγκληματική οργάνωση, δεν έχουν καταλάβει πως οι περισσότεροι υποστηρικτές εκφράζονται απο τέτοιου είδους χυδαίες επιθέσεις!

«Η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης ΝΔ, περί δήθεν καταδίκης δημόσιας ανάρτησης του στελέχους της Νικολάου Κατράνη, δεν είναι μόνο μνημείο υποκρισίας, αφού πλήθος στελεχών της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και υποψήφιος Βουλευτής, αντέδρασαν με like και καρδούλες στην ανάρτηση αυτή, αλλά αποτελεί και προσβολή στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών και του αγώνα των συγγενών τους, χαρακτηρίζοντας τα όσα συνταρακτικά έχουν αποκαλυφθεί για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος, ως “θεωρίες συνωμοσίας”.

Δεν θα ασχοληθούμε με τον κύριο Κατράνη και τα όσα χυδαία ανέφερε στην ανάρτησή του, γιατί θα του δώσουμε αξία. Περιμένουμε όμως από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, κ. Ταξιάρχη Βέρρο, να θυμηθεί ότι δεν εκλέχθηκε ως στέλεχος της ΝΔ, ούτε ως υποψήφιος αυτής και να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του Δήμου, αποπέμποντας τον κ. Κατράνη από τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη».

Δείτε το παραλήρημά του στελέχους της ΝΔ:

«Κύρια Καρυστινού φθάνει πια, ως εδώ, σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Εργαλειοποιείτε τον τραγικό θάνατο του παιδιού σας ( για το οποίο στεκόμαστε όλοι με δέος ευλάβεια και απόλυτη συμπόνια ) για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη .

Που ήταν τόσα χρόνια η ευαισθησία σας και συμπαράσταση σε τόσες χαροκαμμένες μανες;- που πολλές φορές έχασαν τα παιδιά τους με ακόμα πιο άδικο και τραγικό τρόπο; –
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για την τραγική και αξιοπρεπέστατη μάννα του Αξαρλιάν ; Τι έχετε πει και τι έχετε κάνειγια τα τραγικά θύματα της Μάρφιν ;

Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα πολλαπλάσια θύματα στο Μάτι; στην Μάνδρα;
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα τόσα νεαρά παιδιά -Αστυνομικούς- αθώα θύματα της τρομοκρατίας; (θέλω να πιστεύω να μην είσαστε και εσείς με όλους αυτούς τους ” γραφικούς” δημοκράτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εν μέσω Κορωναίου έκαναν πορείες για την αποφυλάκιση του σκληρού δολοφόνου Κουφοντίνα) .

Κ. Καρυστιανου είστε  Γιατρός, μορφωμένη γυναίκα και όπως θέλετε να παρουσιάζετε ενεργό μέρος της κοινωνίας.Τι κάνατε τόσα χρόνια για όλους αυτούς τους τραγικούς και άδικους θανάτους; Τι κάνατε για όλες αυτές τις χαροκαμμένες , όπως εσείς μάνες;
Λυπάμε κ. Καρυστιανου για τον κομματικό κατήφορο στον οποίο πορευεστε .Καποια στιγμή θα καταλάβετε το λάθος και την αβελτηρία σας.

Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιείσετε ότι η ανοχή και ο σεβασμός της Πολιτείας και της Κοινωνίας δεν είναι αδυναμία ούτε και απεριόριστος .
Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τον ρόλο και τις επιδιώξεις σας .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ>>Βρετανία: Κατά 24% αυξήθηκε η εμφάνιση καρκίνου στους κάτω των 50 ετών λόγω junk food και έλλειψης άσκησης

>>Συνέντευξη του Προέδρου της “Ελλήνων Συνέλευσις” Αρτέμη Σώρρα-στην | ERT NEWS | 04/06/2024

>>Ποιος έδωσε την δικαιοδοσία στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν να μας σύρει σε πόλεμο;

>>Έρευνα δείχνει ότι η θεραπεία με Όζον αντιστρέφει τους θρόμβους αίματος και αφαιρεί την τοξική ακίδα που προκαλούν τα εμβόλια!

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ