Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Περίεργο!!Το CDC ισχυρίζεται πως ένα από τα συμπτώματα της γρίπης των πτηνών (H5N1) είναι πως «δεν έχεις συμπτώματα»!
Περίεργο!!Το CDC ισχυρίζεται πως ένα από τα συμπτώματα της γρίπης των πτηνών (H5N1) είναι πως «δεν έχεις συμπτώματα»!

ΑΦΟΥ ΤΣΙΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ: Το CDC ισχυρίζεται πως ένα από τα συμπτώματα της γρίπης των πτηνών (H5N1) είναι πως «δεν έχεις συμπτώματα»!

Σε μια ανακοίνωση που θυμίζει τις σκοτεινές μέρες της πλανδημίας του Covid, προχώρησαν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), λέγοντας πως ένα από τα συμπτώματα της γρίπης των πτηνών H5N1 στους ανθρώπους είναι πως «δεν έχεις συμπτώματα».

Κάτι που είχαμε δει και στην απάτη με τα τεστ PCR την περίοδο του Covid: Το γεγονός πως η πανδημία Covid19 είναι μια τεράστια απάτη, είναι ήδη γνωστό απο το 2021 και με απόφαση δικαστηρίου!

Είστε έτοιμοι να ζήσουμε ακόμη μια παράνοια; Γιατί όπως φαίνεται εκεί το πάνε…

«Οι ασθένειες στον άνθρωπο από λοιμώξεις από τον ιό της γρίπης των πτηνών κυμαίνονταν σε βαρύτητα έως καθόλου συμπτώματα ή ήπια ασθένεια ή σοβαρή ασθένεια που οδηγεί σε θάνατο», σύμφωνα με την σοβαρότατη και εντιμότατη σελίδα του CDC.»

Όσο αυτοί οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας μένουν ατιμώρητοι για τα εγκληματά τους, είναι φυσικό πως θα κάνουν κι άλλες εγκληματικές πράξεις!

Τα ΜΜΕ άλλωστε υποστήριξαν ότι είναι «σύμπτωση», που το εμβόλιο της γρίπης των πτηνών χρηματοδοτήθηκε κι αυτό απο τον Μπιλ Γκέιτς για το στέλεχος H5N1 πριν ακόμη έχουμε το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο. Και μόλις ήταν έτοιμο… είχαμε το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο!

Το ίδρυμα Bill & Melinda Gates δημοσιεύσε μια ανακοίνωση για μια παγκόσμια συμφωνία για τη διανομή του εμβολίου στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται…

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παριστάνουν τους ηλίθιους, όπως και πολύ κόσμος επειδή έχει χρηματικό συμφέρον, ή απλώς επειδή είναι ηλίθιοι. Εσύ ωστόσο, δεν έχει κανένα συμφέρον να τους υπακούς!

ΔΕΙΤΕ>>Ομιλία του Αρτέμη Σώρρα στην Παλλήνη ΣΗΜΕΡΑ στα εγκαίνια της Ελλήνων Συνέλευσης Ανατολικής Αττικής 9μμ

>>Ποτέ ένας Ευρωβουλευτής δεν ενδιαφέρθηκε να ζητήσει οικονομικό έλεγχο

>>Αυτά που λαμβάνουμε ως ανταπόδοση από την Ευρώπη σε σχέση με όσα δίνουμε εμείς είναι ψίχουλα

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ