Χρόνος ανάγνωσης: 12 λεπτά

Η Ευρώπη των ανθρώπων έχει γίνει Ευρώπη των ιδιωτικών εταιρειών ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Η Ευρώπη των ανθρώπων έχει γίνει Ευρώπη των ιδιωτικών εταιρειών
Η Ευρώπη των ανθρώπων έχει γίνει Ευρώπη των ιδιωτικών εταιρειών

Η Ευρώπη των ανθρώπων έχει γίνει Ευρώπη των ιδιωτικών εταιρειών

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Στέργιος Τζίντζιος στο Planet FM 90,6 Ιεράπετρας.

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Στέργιος Τζίντζιος στον Planet FM 90,6 Ιεράπετρας 27/05/2024

Δημοσιογράφος: Είναι Ευρωπαϊκές οι εκλογές όμως δεν έχουν και το χρώμα των Εθνικών.

Στέργιος Τζίντζιος: Αν παρατηρήσουμε την δράση των κομματικών μηχανισμών αυτή την φορά θα δούμε ότι δεν έχουν καμία Ευρωπαϊκή τοποθέτηση. Στρέφονται στα εσωτερικά, δεν έχουν να πουν κάτι για την Ευρώπη επειδή όλοι όσοι βρίσκονται σήμερα στην βουλή , πλην 2 νεοεισελθέντων κομμάτων, έχουν υπογράψει παράδοση Εθνικής κυριαρχίας. Έχουν συναινέσει να έχουμε παραδοθεί σε αυτόν που μας δάνεισε που είναι η Τρόικα.

Οπότε να πούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τί; Αφού τόσα χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτα και παρέδωσαν το κράτος.

Δημοσιογράφος: Μάλιστα. Τώρα, Ελλήνων Συνέλευσις και Ευρωεκλογές. Δεν ξέρω αν θέλετε να πείτε και δυό λόγια για εσάς να σας γνωρίσει ο κόσμος.

Στέργιος Τζίντζιος: το μόνο που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως είμαι ένας Έλληνας πολίτης, οποιαδήποτε ιδιότητα φέρει ένας άνθρωπος στο επαγγελματικό και ατομικό δεν ενδιαφέρει την πολιτεία και δεν ενδιαφέρει φυσικά και την Ελλήνων Συνέλευσις. Η ιδιότητα που ενδιαφέρει είναι του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

Γιατί αυτό είναι που σήμερα απουσιάζει από την πολιτεία και δεν έχουμε κοινωνία, δεν έχουμε πολιτεία, δεν υπάρχει κοινός νους, δηλαδή δεν υπάρχει κοινός τρόπος σκέψης προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αυτό είναι που έχει χάσει σήμερα η Ελλάδα και όλα τα κράτη της Ε.Ε. γι’ αυτό και η Ε.Ε. έχει χάσει τον προσανατολισμό της.

Έχει χάσει την οντότητά της, με βάση τον καταστατικό χάρτη με τον οποίο δημιουργήθηκε και από Ευρώπη των ανθρώπων και των λαών έχει γίνει Ευρώπη των ιδιωτικών εταιρειών και μόνο.

Δημοσιογράφος: Και βεβαίως η Ευρώπη που στην γειτονιά υπάρχει πόλεμος τα τελευταία 2 χρόνια, ένα τεράστιο θέμα που θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το ενεργειακό, την ακρίβεια και όλα αυτά. Εσείς λέτε για απελευθέρωση του γένους, τώρα πού είμαστε σκλαβωμένοι;

Στέργιος Τζίντζιος: Η Ελλάς έχει δημιουργηθεί από την αρχή του νέου Ελληνικού κράτος όπως λέμε ως ένα προτεκτοράτο των 3 μεγάλων δυνάμεων και του δανειστή , Αγγλία , Γαλλία, Ρωσία και τα κόμματα από τότε μέχρι σήμερα είναι ακριβώς τα ίδια. Φιλελευθερισμός Αγγλία, κομμουνισμός Ρωσία, Σοσιαλισμός Γαλλία. Με Γερμανό βασιλιά τότε τον Όθωνα, σήμερα με Γερμανό επόπτη με βάση την Τρόικα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι Έλληνες είναι οικονομικά σκλαβωμένοι , υπάρχει μία οικονομική υποδούλωση. Δεν είναι μόνο οι Έλληνες οικονομικά υποδουλωμένοι , αν δούμε τουλάχιστον σε Ευρωπαϊκό επίπεδο όλα τα κράτη χρωστούν.

Το εξωτερικό χρέος της Γερμανίας ξεπερνά τα 7,5 τρις, της Γαλλίας ξεπερνά τα 4,5 τρις, της Ιταλίας ξεπερνά τα 3,5 τρις και ούτω καθεξής. Άρα βλέπουμε ότι όλη η Ε.Ε. και η Ελλάδα μέσα σε αυτή έχουν ένα κοινό πρόβλημα. Είμαστε ΥΠΟ ΧΡΕΟΥΣ σε ιδιωτικές εταιρείες πράγμα που είναι οξύμωρο διότι η μόνη εγγύηση που έχει η Ε.Ε. σήμερα που ως οντότητα μπορεί και δανείζεται μέσω της ΕΚΤ και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων είναι οι πολίτες των κρατών μελών.

Μόνο ο πολίτης είναι η εγγύηση σήμερα για κάθε κράτος μέλος και για την ίδια την Ε.Ε. , άρα πως είναι δυνατόν έχοντας τους πολίτες μου ΥΠΟ ΧΡΕΟΥΣ να μπορώ να θέτω ως εγγύηση τους πολίτες και τον παραγόμενο από αυτούς πλούτο καθώς εμείς εργαζόμαστε, ο χρόνος και οι ενέργεια είναι δικοί μας που αυτοί δημιουργούν τον πλούτο , τα προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι ο πραγματικός πλούτος.

Από κεί και πέρα έχουμε μεταβιβάσει την διαχείριση της οικονομικής και νομισματικής πολιτικής σε ιδιωτικές εταιρείες – Κεντρικές τράπεζες , σήμερα είναι η ΤΤΕ εδώ και η ΕΚΤ σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτοί ορίζουν την νομισματική πολιτική , κόβουν το νόμισμα και μας το δανείζουν. Σήμερα η Ελλάδα αγοράζει το ευρώ με 2% από τις εμπορικές τράπεζες. Αυτό είναι αδιανόητο. Γιατί μεταβιβάσαμε την δύναμη του συνόλου των πολιτών σε Ανώνυμες Εταιρείες που έχουν το δικαίωμα , αλλά όχι το δίκαιο, να κόβουν το νόμισμα και να ορίζουν την ζωή μας.

Κανονίζουν τον τιμάριθμο, κανονίζουν τον πληθωρισμό, κανονίζουν τις αξίες των ακινήτων, κανονίζουν την ζωή μας. Αυτό είναι που ο πρόεδρος μας, Αρτέμης Σώρρας είπε από την αρχή ότι ιδιωτικά μαγαζιά, νομικά πρόσωπα, θετά από τους ανθρώπους να ορίζουν τον ίδιο τον άνθρωπο.

Δημοσιογράφος: Πως θα αλλάξει αυτό που εσείς τώρα καταγράφετε μέσα στην Ε.Ε.;

Στέργιος Τζίντζιος: Από το 1979 που μπήκαμε όταν υπέγραψε ο Καραμανλής μόνος του και μετά έφερε το ψήφισμα στην βουλή, είναι το χαρακτηριστικό εγώ σας πέταξα στην θάλασσα να μάθετε να κολυμπάτε. Εμείς από τότε μέχρι σήμερα με βάση το κοινοπρακτικό που έχουμε υπογράψει έχουμε καταθέσει τεράστιο πλούτο και καταθέτουμε κάθε χρόνο τεράστια ποσά για την λειτουργία της Ε.Ε. σύμφωνα με την συμφωνία της εισόδου.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι που δεν γνωρίζουμε ως πολίτες. Το κοινοπρακτικό αναφέρει πως δίνουμε τον ΦΠΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ , άρθρο 6 και 7 από το 1987 και μετά , δίνουμε τους τελωνειακούς μας δασμούς ως έσοδο της Ε.Ε. , ένα ποσοστό του ΑΕΠ ως έκτακτη εισφορά και ένα ως τακτική.

Δεν γνωρίζουμε όμως τι ποσό έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια. Αν πάρουμε το κοινοπρακτικό και πούμε αυτό είναι και ότι δεν έχει τροποποιηθεί από κεί και πέρα με βάση την συμφωνία εισόδου βλέπουμε ότι εμείς δίνουμε κάθε χρόνο το σύνολο του 24% του παραγόμενου προϊόντος στην Ε.Ε. Έχουμε γαλουχηθεί με την αντίληψη ότι εμείς μπήκαμε στην Ε.Ε. , μας δίνουν ΕΣΠΑ, μας δίνουν LEADER, πακέτα Delor, συνεχείς επιδοτήσεις και νομίζουμε εμείς οι Έλληνες και όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες ότι μπήκαμε σε μία ένωση που μας ταίζει.

Για να έχουμε ανταποδοτικά θα πρέπει να ξέρεις τί έδωσες. Αν μου δώσατε ένα και γνωρίζω πως σας έδωσα δέκα δεν μπορώ να πω , το δέχομαι το ένα το δικό σας. Αυτό είναι ένα κομμάτι αυστηρού εξονυχιστικού ελέγχου των Ευρωβουλευτών. Στο θέμα της νομισματικής πολιτικής πρέπει να γίνει ταμείο να δούμε με ποιον τρόπο ιδρύθηκαν αυτά τα καταστήματα και με τον τρόπο που ιδρύθηκαν με την εντολή των πολιτών να γίνει αυστηρός έλεγχος στα περιουσιακά τους στοιχεία να δούμε πού κατέληξαν αυτά τα χρήματα που δίνουμε τόσα χρόνια γιατί οι τράπεζες δεν έχουν λεφτά.

Τα χρήματα είναι των ανθρώπων. Οι τράπεζες είναι λογιστικά καταστήματα που τοκίζουν, δηλαδή γεννούν εκ του μηδενός χρέος και το χρέος σήμερα είναι χρήμα και τα χρεόγραφα κατέληξαν να αντικαταστήσουν τα αξιόγραφα. Αυτό που βιώνει ο Έλληνας είναι αποτέλεσμα Ευρωπαϊκών οδηγιών των ποσοστώσεων, οι Κρήτες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και όλοι οι Έλληνες που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή ότι οι ποσοστώσεις διέλυσαν τον πρωτογενή τομέα. Μας περιόρισαν την παραγωγή και έτσι οι νεότερες γενιές απαξίωσαν την κτηνοτροφία και γεωργία , να κατηγορούμε τον Έλληνα πως η Ελλάδα δεν παράγει ενώ μας απαγόρευσαν να παράγουμε με Ευρωπαϊκές οδηγίες που δέχθηκαν και οι εκάστοτε Ευρωβουλευτές μας αλλά και οι εκάστοτε κυβερνήσεις εδώ.

Ενώ έθεσε βέτο η κυβέρνηση της ΝΔ στην απόφαση της Ευρωπαίας εισαγγελέως πως το έγκλημα στα Τέμπη ήταν δολοφονία λέγοντας πως μην ασχολείστε με τα εσωτερικά μας, είναι κάτι άλλο. Εδώ έβαλαν βέτο. Όταν ψηφίζονταν τα μνημόνια δεν βάλαμε βέτο. Γιατί η Τρόικα έχει 3 μέλη. Είναι το ΔΝΤ που ιδρύθηκε με κεφάλαια της Ελλάδος και άλλων 43 χωρών το 1944, δηλαδή αποτελεί δικό μας υπαλληλικό μηχανισμό , η Ευρωπαϊκή επιτροπή που είναι το νομοθετικό όργανο της Ε.Ε. και η ΕΚΤ ένα από τα 7 θεσμικά όργανα της Ευρώπης.

Άρα η Ευρώπη μας επέβαλε τα μνημόνια , εμείς δεν θέσαμε βέτο, κανένας Ευρωβουλευτής ούτε στο 1ο μνημόνιο το 2010, ούτε στο μεσοπρόθεσμο, ούτε το 2012 με την τρικομματική Σαμαρά Βενιζέλου Κουβέλη, ούτε το 2015 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Κανένας δεν έθεσε βέτο για αυτούς τους επαίσχυντους όρους αποικιοκρατικούς που τέθηκαν στην Ελλάδα και είναι το παγκόσμιο πείραμα που ακολουθούν και άλλα κράτη τώρα.

Σήμερα για να αλλάξει αυτό το σύστημα που δεν μου αρέσει αυτός ο όρος, είναι καθεστώς επειδή είναι επιβεβλημένο , σύστημα είμαστε εμείς οι άνθρωποι που δημιουργούμε και παράγουμε καθημερινά. Για να αλλάξει αυτό πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης ο άνθρωπος , να βάλει ένα φρένο να πει «ως εδώ, δεν μου αρέσει αυτό που βιώνω και σε κανέναν δεν αρέσει είναι άδικο» και το άδικο είναι ίδιο για όλους. Το δίκαιο και άδικο είναι ίδιο και για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό , τον αριστερό , τον δεξιό , εφοπλιστή, εργάτη, το άδικο του περιβάλλοντος που βιώνουμε είναι αιώνιο

Δημοσιογράφος: Πιστεύετε πως μπορεί να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας και πως; Εσείς έχετε , ξέρουμε τί πρεσβεύει η Ελλήνων Συνέλευσις και όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που είχατε δεσμευθεί για 20.000 σε κάθε Έλληνα και πολλά άλλα. Πως μπορεί να αλλάξει αυτό; Ποια είναι η θέση του Πολιτικού Φορέα για αυτό;

Στέργιος Τζίντζιος: Θέσατε το ερώτημα αν η Ελλάδα παράγει, αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος εξαγωγέας ελαιολάδου στην Ευρώπη είναι η Γερμανία. Μας αρέσει; Χωρίς ένα ελαιόδεντρο. Κλείσαμε τα Ελληνικά εργοστάσια ζάχαρης για να αγοράζουμε από την Βραζιλία με μεσίτη την Γερμανία; Αυτά θα πρέπει να τα δούμε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η επανεκκίνηση της οικονομίας γίνεται με έναν μόνο τρόπο.

Δημοσιογράφος: Είναι η βιομηχανική ανάπτυξη της Γερμανίας που κάνει ότι θέλει.

Στέργιος Τζίντζιος: Κάνει ότι θέλει με την ανοχή των Ευρωπαίων πολιτών. Δεν ακούστηκε ποτέ καμία φωνή στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να θέσει τα θέματα ακριβώς έτσι όπως είναι, να ελέγξει όλες τις συνθήκες και συμφωνίες κρυφές και φανερές ώστε να εμφανίσει στον Ευρωπαίο πολίτη τί έχει συμβεί ώστε να αποφασίσει ο Ευρωπαίος πολίτης αν θέλει να τα αλλάξει.

Σήμερα κανένας δεν γνωρίζει. Έχουμε φορτώσει πολλές υποχρεώσεις στον κάθε άνθρωπο , του έχουμε δημιουργήσει μία τεράστια ανασφάλεια για το αύριο , παλεύει συνεχώς για το σήμερα σε όλους τους τομείς του. Είναι ανασφαλής και φοβισμένος, τρομοκρατημένος από τα ίδια κράτη που έστησε το σύνολο των πολιτών για να προστατεύσουν τα δίκαιά του.

Αυτό τόσο σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να πάψει. Επιλέγοντας να ενεργοποιηθεί ο ίδιος ο πολίτης. Αν ο πολίτης αποφασίσει πως δεν θέλει αυτό που ζει , η Ελλήνων Συνέλευσις έχοντας τεράστια ιστορία , πολιτική ιστορία, με αγώνες και πολιτική δίωξη του προέδρου μας Αρτέμη Σώρρα , είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός μετά την μεταπολίτευση που φυλακίστηκε για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Να αντιληφθούν πόσο πολύ έχει πολεμηθεί η Ελλήνων Συνέλευσις , τί πρεσβεύει , το δίκαιο, την αλήθεια, τον πλούτο, γιατί ο πλούτος υπάρχει , είναι αποδεδειγμένος, κατατεθειμένος σε παγκόσμιες συμφωνίες για τις οποίες κανείς και ποτέ σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο έχει ποτέ τοποθετηθεί, πολλά κράτη δανείστηκαν από τον Ελληνικό πλούτο όπως και η Γερμανία και ποτέ κανείς δεν ζήτησε τα δανεικά αυτά πίσω.

Δεν μίλησε ποτέ κανείς για τα πνευματικά μας δικαιώματα. Σήμερα στο Λούβρο και μόνο από την Αφροδίτη της Μήλου έχουμε διαφυγόντα κέρδη πάνω από 3,5 τρισεκατομμύρια από τότε που εκτίθεται. Η γλώσσα που αποδίδει την έννοια σε οποιαδήποτε επιστήμη σε ανώτατο ακαδημαϊκό επίπεδο με ανώτατες έννοιες, μιλούμε μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Μαθηματικά , ιερά γεωμετρία, αστρονομία. Όλα αυτά έχουν brand name πάνω. Αυτό είναι ο Έλληνας.

Δημοσιογράφος: Ναι είναι παγκόσμια κληρονομιά, τα φώτα των Ελλήνων είναι προ Χριστού.

Στέργιος Τζίντζιος: Παγκόσμια κληρονομιά αποφασίσαμε οι άνθρωποι με δόλιες μεθοδεύσεις, ξεγελώντας μας, να δώσουμε και δημιουργήσουμε ένα ίδρυμα όπως η UNESCO που αποφασίζει τί είναι παγκόσμια κληρονομιά και τί όχι. Δηλαδή εσείς θα δίνατε την κληρονομιά του πατέρα σας σε όλο τον κόσμο; Αν την δίνατε θα θέλατε κάτι για αυτό;

Δημοσιογράφος: η Αφροδίτη της Μήλου θα μπορούσε να είναι σε μουσείο της Αθήνας. Ότι βρίσκεται αλλού είναι το πρόβλημα. Ο Παρθενώνας είναι στην Ελλάδα.

Στέργιος Τζίντζιος: Πώς βρέθηκε εκεί; Η Αφροδίτη της Μήλου έχει πάνω της το αίμα 200 Ελλήνων που όταν έγινε η αλλαγή πλοίου στον Πειραιά ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες και έγινε αιματοχυσία. 200 Έλληνες έχυσαν το αίμα τους για να μπορέσει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στο Λούβρο. Έγινε μία τεράστια κλοπή. Εκμεταλλεύονται και κλέβουν τον Έλληνα 2000 χρόνια , αν παρατηρήσετε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη έχουν αύξηση του πληθυσμού , κάποια έχουν διπλασιαστεί από τον Α’ παγκόσμιο και μετά , η Τουρκία έχει τριπλασιάσει τον πληθυσμό της. Η Ελλάδα 8 με 10. Ποιος είναι ο μηχανισμός που απαγορεύει στον Έλληνα να μεγαλουργήσει;

Τί εισπράξαμε από την Ε.Ε. πέρα από χλεύη , ειρωνεία, μας είπαν τεμπέληδες, άχρηστους, θέσαμε την βάση του δυτικού πολιτισμού , θέσαμε τον πλούτο από τον Αλέξανδρο Ωμέγα για να χτιστεί όλος ο πλανήτης και τώρα με δόλιες μεθόδους από κομματικούς μηχανισμούς μας χώρισαν να μην ενωθούμε οι Έλληνες ποτέ που ενώ μιλάμε για Ε.Ε. υπάρχουν παρατάξεις εντός αυτής όπως η δεξιά, άκρα δεξιά, σοσιαλισμός, φιλελευθερισμός, κόκκινοι, πράσινοι, μπλε, πορτοκαλί για να μην ενωθεί ποτέ.

Άρα για ποια ένωση ανθρώπων μιλάμε; Πού ενώνεται ο Ευρωπαίος πολίτης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο; Αφού δεν ενώθηκε ούτε σε Εθνικό. Επομένως οι ίδιοι οι κομματικοί μηχανισμοί διότι δεν είδα καμία Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού γραφείου εκλογών που υπάρχει σε κάθε χώρα να κάνει μία προεκλογική καμπάνια καλώντας τους Ευρωπαίους πολίτες να ψηφίσουν. Βάζουν τα κόμματα να το κάνουν. Γιατί τα κόμματα σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο εντάσσονται στην ίδια πτέρυγα – ομάδα.

Η Ελλήνων Συνέλευσις και στις προηγούμενες Ευρωεκλογές έθεσε το εξής πρωτοφανές ερώτημα. Γιατί να μην υπάρχει πτέρυγα των Ελλήνων στην Ευρώπη; Των Ιταλών; Και όλοι μαζί να συμφωνήσουμε σε επίπεδο ανθρώπου. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι στο κέντρο της πολιτικής γιατί η πολιτική είναι ο ίδιος ο άνθρωπος πολίτης. Μέσα από τον άνθρωπο πολίτη στην ολότητά του απορρέει ο πολιτισμός. Σήμερα δεν έχουμε ούτε πολίτη, ούτε πολιτική ούτε πολιτισμό.

Δημοσιογράφος: το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι αυτό που περιμένατε, δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνετε στις εκλογές, καταγράφετε τόσα προβλήματα που μπορούσαμε να μιλήσουμε όπως εγκληματικότητα, ακρίβεια, υγεία, εργασία, ασφάλεια όπως λέτε όλα αυτά, αγροτική παραγωγή. Το αποτέλεσμα όμως για εσάς δεν είναι καλό. Γιατί πιστεύετε ότι δεν πιστώνετε όλα αυτά που καυτηριάζετε εσείς στους πολίτες;

Στέργιος Τζίντζιος: Ξεκινώντας πρώτα από τα ΜΜΕ που λασπολογούν ακόμη και σήμερα την Ελλήνων Συνέλευσις , η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμης Σώρρας έχουν κυνηγηθεί τόσο πολύ από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα όσο κανείς άλλος. Δεν έχει κυβερνήσει ούτε διαχειριστεί ποτέ και καθόλου και όμως όλοι αυτοί που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα νομοθέτησαν εναντίον του Έλληνα πολίτη και της ανάπτυξης αυτού χαίρουν άκρας δημοσιότητας από τα ΜΜΕ και άκρας προώθησης διότι είναι πληρωμένα από αυτούς , το είδαμε και στην περίοδο του Covid, ήταν το μοναδικό μέσο στην Ελλάδα που είχε μεγάλα κέρδη. Η λασπολόγηση είναι το βασικό αλλά θέλω να μείνω στο εξής. Εμείς δεν ήρθαμε να θέσουμε υποψηφιότητα μία φορά να δούμε αν περνάμε στον Έλληνα πολίτη και μετά να συνεχίσουμε τον δρόμο του ο καθένας. Είμαστε σε πολεμική στάση από την αρχή.

Ο πρόεδρός μας Αρτέμης Σώρρας ήρθε εδώ να πράξει συγκεκριμένο στόχο και σκοπό. Αυτός είναι η απελευθέρωση του Έλληνα ανθρώπου. Η απελευθέρωση του Έλληνα πολίτη και η αναγέννηση της Δημοκρατίας , η επανεγκαθίδρυσή της και η στερέωσή της στην βάση της ολότητας του συνόλου των ίδιων των πολιτών. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ποσοστά θα πρέπει να συμφωνήσουμε πως η αλήθεια δεν έχει ποσοστά. Την αλήθεια και ένα μικρό παιδί αν την δει είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Το ψέμα όμως απαιτεί κάλπικες στατιστικές μελέτες , ούτως ή άλλως με ψεύτικα στατιστικά και στοιχεία μπήκαμε στην Ε.Ε. , με ψεύτικα στοιχεία υποβαθμίστηκε η δραχμή μπαίνοντας στην Ε.Ε. χάνοντας από την Γερμανία τουλάχιστον 50% της αξίας του νομίσματος. Με ψεύτικα στοιχεία και ποσοστά σε μία έκθεση της Blackrock μπήκαμε στο μνημόνιο, με ψεύτικα στοιχεία και ποσοστά έχουμε το 41% της κυβέρνησης σήμερα με 47% επίσημη αποχή. Όλα βασίζονται πάνω σε ψεύτικες στατιστικές μελέτες που είναι πληρωμένες από την εκάστοτε κυβέρνηση και δη την βουλή γιατί η βουλή κυβερνά στην ουσία.

Άρα αν θέλει ο πολίτης να βιώνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον, γιατί σήμερα η ασφάλεια δεν υπάρχει σε κανέναν τομέα, ούτε στην υγεία, ούτε στις συγκοινωνίες, στο οδικό δίκτυο, δεν υπάρχει ασφάλεια στα σώματα ασφαλείας, βλέπουμε να αποστρατικοποιείται το Αιγαίο, βάλλεται μονίμως το ηθικό του Έλληνα , νιώθει ανυπεράσπιστος και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό, πέρα από ότι άλλο συζητάμε. Το ηθικό ενός Έθνους είναι το κυριότερο γιατί από εκεί ξεκινά το ήθος και από το έθος του νου και γίνεται Έθνος ως οντότητα και υπάρχει και δημιουργεί κράτος.

Σήμερα ζούμε το οξύμωρο να ζητούν όλοι εντολή από εμάς να τους βάλουμε ως κυβερνώντες , ως πολιτικούς επαγγελματίες που κατάντησε η πολιτική επάγγελμα ενώ είναι λειτούργημα με μεγάλο βάρος ευθύνης.

Δημοσιογράφος: Βλέπουμε τους celebrities στα ψηφοδέλτια.

Στέργιος Τζίντζιος: Δεν θα μπορούσα να χωρίσω αυτούς που μπαίνουν μέσα και θέτουν υποψηφιότητα αρκεί να είναι ενεργά μέλη της πολιτείας και όχι να ξεπληρώνουν κάποιες χάρες είτε τους κάνανε στο παρελθόν είτε θα κάνουν μετά. Βλέπετε την κυρία Καϊλή, κύριο Γεωργούλη και ούτω καθεξής. Άρα παιδιά που βγαίνουν μέσα από κομματικές νεολαίες που είναι αποδεδειγμένα , αυτά υπάρχουν ως στοιχεία , βγαίνουν και γίνονται πρώτοι στο γυαλί για να έχουν την αναγνωρισιμότητα και μετά έρχονται να ξεπληρώσουν όλα αυτά με μία θέση γιατί θα υπογράψουν ή δεν θα υπογράψουν κάτι τόσο σε Εθνικό και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι απαράδεκτο. Αυτό δείχνει πως ο άνθρωπος βάζει τιμή στην ύπαρξή του.

Ο πολίτης δεν έχει τιμή, ο άνθρωπος δεν έχει τιμή με την έννοια της τιμής του προϊόντος. Έχει τιμή ως αξία ο ίδιος ο άνθρωπος και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο, δεν μπορεί να πωληθεί ούτε να αγοραστεί. Έτσι ήταν οι πρόγονοί μας, έτσι πρέπει να γίνουμε και εμείς.

Δημοσιογράφος: Τελειώνει ο χρόνος, η Ελλήνων Συνέλευσις συνεχίζει αυτό το καταλάβαμε , ζητάτε την είσοδο στην Ευρωβουλή και την ψήφο των πολιτών για να αλλάξει προς το καλύτερο η Ελλάδα; Ποιο το μήνυμά σας προς τους πολίτες;

Στέργιος Τζίντζιος: Αυτό που πάντα ζητούσαμε και ζητούμε είναι η ενεργοποίηση των ίδιων των ανθρώπων. Θα πρέπει ο πολίτης ο Έλληνας να αντιληφθεί το περιβάλλον στο οποίο ζει δεν είναι φυσιολογικό, ούτε στην οικονομία , διώξαμε όλους τους παραγωγικούς ανθρώπους πάνω από 1 εκατομμύριο στο εξωτερικό με πτυχία και περγαμηνές και αυτή την στιγμή ούτε στην οικοδομή, ούτε στον τομέα της υγείας, ούτε και στις πιο απλές καθημερινές εργασίες δεν έχουμε ανθρώπους , ούτε εργατικό δυναμικό , ούτε επιστημονικό προσωπικό να μπορούμε να πληρώσουμε τις θέσεις.

Η Ελλήνων Συνέλευσις πρόταξε από την πρώτη στιγμή έναν πλούτο για να μπορέσει να απελευθερωθεί ο άνθρωπος , υπάρχει αυτός ο πλούτος, είναι 4 πυλώνες, πρώτος ο πλούτος και απαραίτητος, υπαρκτός και υφίσταται αλλά κανείς δεν θέλει να μας φέρει σε επαφή με τον πλούτο αυτό , είναι ένα παράλληλο ποτάμι που εμείς δεν βλέπουμε γιατί μπαίνουν οι κομματικοί μηχανισμοί ανάμεσα και τρέχει πίσω από το τραπεζικό σύστημα χωρίς να το δούμε εμείς. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η στρατηγική , το στρατηγικό σχέδιο της Ελλήνων Συνέλευσις είναι τεράστιο με τεράστια εξειδίκευση σε πολλούς ανθρώπους για το πώς μπορεί να αλλάξει ο κάθε τομέας. Τρίτος πυλώνας είναι το σχέδιο σε Εθνικό επίπεδο για την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας μέσα από το σύνολο των πολιτών και ο τέταρτος πυλώνας είναι ο ίδιος ο πολίτης.

Είναι η δύναμη των Ελλήνων πολιτών. Ζητούμε από όλους τους Έλληνες πολίτες τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού να αποφασίσουν και σκεφτούν με λογική για ποιον λόγο έχουν κυνηγηθεί η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμης Σώρρας τόσο πολύ. Διότι πρεσβεύει και αναζητά την απελευθέρωση του ανθρώπου είτε του Έλληνα είτε του Ευρωπαίου, ο άνθρωπος είναι ένας, είτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Να μπει πάλι στο κέντρο σε μία ανθρωποκεντρική πολιτική , να γυρνούν όλα γύρω από τον άνθρωπο και όχι από το κεφάλαιο όπως γίνεται σήμερα που υπάρχει κεφαλαιοκεντρισμός ώστε να μπορέσει να βιώσει ο άνθρωπος με ασφάλεια και υγεία μέσα στο περιβάλλον όπου αυτός και το περιβάλλον είναι ένα.

Ζητούμε να μας δώσει την δύναμή του, την ίδια του την ύπαρξη που είναι η ψήφος του, να σκεφτεί σοβαρά, να μην αποφασίσει πάνω σε μία συζήτηση ελαφρά, να το σκεφτεί, να δώσει την βαρύτητα την οποία έχει κάθε εκλογική αναμέτρηση και δη οι Ευρωεκλογές , να προσέλθει στις κάλπες να ψηφίσει γιατί τα ποσοστά της αποχής είναι τεράστια έχει απαξιωθεί η διαδικασία των εκλογών, να ψηφίσουν οι πολίτες και να επιλέξουν ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η Ελλήνων Συνέλευσις διαθέτει όλα τα στοιχεία, όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι αδιαπραγμάτευτοι, αδέσμευτοι είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό και φέρουν έναν κοινό στόχο και σκοπό. Το κοινό όφελος του Έλληνα πολίτη.

Η δύναμη βρίσκεται πάνω στην ένωσή μας. Αυτό θα πρέπει να το θυμόμαστε και να θυμόμαστε επίσης ότι η Ελλήνων Συνέλευσις ήρθε για να μείνει. Γιατί πρεσβεύει την φυσιολογία του ανθρώπου και αυτό πρέπει να επικρατήσει.

Επιμέλεια κειμένου: Δήμος Δημαρέσης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ https://eurovouli.gr

🟢Στις 9 Ιουνίου ψηφίζεις ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://www.eurovouli.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
Χρόνος ανάγνωσης: 12 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ