Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Το «μπαγιάτικο» θέμα των Τεμπών..(ΒΙΝΤΕΟ)
Το «μπαγιάτικο» θέμα των Τεμπών..(ΒΙΝΤΕΟ)

Το «μπαγιάτικο» θέμα των Τεμπών..(ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια εποχή όπου οι εξελίξεις μαζί με τα εγκλήματα τρέχουν μέσα στην κοινωνία και ο λαός καθημερινά δοκιμάζεται σκληρά και ρισκάρει ακόμα και την ίδια του τη ζωή από τις ανθελληνικές στρατηγικές του καθεστώτος, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ο αρρωστημένος κομματικός χαρακτήρας των κυβερνώντων.

Την ώρα μάλιστα που οι αδικοχαμένες ψυχές ζητούν δικαίωση η στάση κάποιων κυβερνητικών ατόμων, στον βωμό του κομματικού συμφέροντος, μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο απαράδεκτη, προκλητική, αναίσθητη και ιερόσυλη.

Αυτό φαίνεται καθαρά από την τοποθέτηση της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφίας Βούλτεψη όπου προσπαθώντας να υπερασπιστεί την κυβέρνηση απέναντι στην αποκάλυψη για το μονταρισμένο ηχητικό του εγκλήματος των Τεμπών, έφτασε να επικαλεστεί τον Γκέμπελς και υποβάθμισε το θέμα σε «μπαγιάτικο» στην τηλεοπτική εμφάνισή της στον ΣΚΑΪ (Δείτε το βίντεο https://www.facebook.com/watch/?v=944142160620167).
Μπαγιάτικο το κάνατε εσείς του καθεστώτος ένα χρόνο τώρα χωρίς να έχετε αποδώσει ευθύνες σε κανέναν σας, ντροπή σας..

Το έγκλημα των Τεμπών είναι καθαρά κυβερνητικό και χαρακτηρίζεται από αμέλεια- συμμετοχή και των 2 τελευταίων κυβερνήσεων από τα στοιχεία που υπάρχουν… Ξέρατε όλοι, κυβερνώντες και μη, για την κατάσταση του δικτύου αλλά κανείς δεν έκανε αυτό που έπρεπε και θέσατε σε ρίσκο την ασφάλεια των πολιτών για να εξυπηρετήσετε ποιους;

Αυτή δεν είναι η πολιτεία που ζητάμε, την έχετε υποβαθμίσει όπως και τους πολίτες της, οι ευθύνες σας είναι τεράστιες, κάθε μέρα που περνά όλο και κάτι σβήνει από την χώρα μας και εσείς εξακολουθείτε να είστε πράκτορες ξένων συμφερόντων..

Κοιτάξτε πως κατάφεραν να μας διασπάσουν με τα κόμματα, τα δόγματα, τα χρώματά τους και να κάνουν ότι θέλουν χωρίς πλέον να μας υπολογίζουν.

Η καθαρή σκέψη και γνώση κάνει σωστούς πολίτες και οι Πολίτες αυτοί θα χτίσουν την σωστή Πολιτεία των Ελλήνων, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΊΑ. Γι’ αυτό πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε γνώσεις και αυτοπεποίθηση μέσα από την δυναμική μας.   

Όλα αυτά για να γίνουν χρειάζεται να κάνουμε πράξη την ένωσή μας.

Αλέξανδρος Γεωργιάδης

Διαβάτε-Πρόταση μομφής…μια κακοπαιγμένη παράσταση

>>CERN:Ξεκινά πείραμα την ημέρα της ολικής έκλειψης Ηλίου στις 8 Απριλίου

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ