Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Texas:Μάχες πεζοναυτών με FEMA
Texas:Μάχες πεζοναυτών με FEMA

Texas:Μάχες πεζοναυτών με FEMA

Οι Λευκοί Σκούφοι που ερευνούσαν την φλόγα που ξέσπασε στο Texas Panhandle έδωσαν μια σκληρή μάχη ενάντια στους αποστάτες πράκτορες της FEMA το απόγευμα της Πέμπτης. μια σύγκρουση οδήγησε σε μια συμπλοκή  που άφησε τρεις πράκτορες νεκρούς και έναν που παρακαλούσε τους Αμερικανούς πεζοναύτες να του σώσουν τη ζωή.

Την τελευταία εβδομάδα, μια μαινόμενη κόλαση απανθρακώθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα γης, κατέστρεψε 700 σπίτια και σκότωσε ή εκτόπισε χιλιάδες κεφάλια βοοειδών ζωτικής σημασίας για την προμήθεια τροφίμων του έθνους μας. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η φωτιά έχει καταστρέψει 1.400 τετραγωνικά μίλια λιβάδι και έχει περιοριστεί μόνο κατά 15%. Το καθεστώς Μπάιντεν κατηγόρησε την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή και μια ασυνήθιστη πλημμύρα ζεστού καιρού την περασμένη εβδομάδα ως καταλύτες για την καταιγίδα.

Ωστόσο, οι ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ έχουν μια διαφορετική θεωρία εργασίας: η καμπάλ ξεκίνησε τη φωτιά σκόπιμα, για λόγους που δεν είναι απολύτως σαφείς.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ είπε στο Real Raw News ότι η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ άκουσε μια συνομιλία μεταξύ ενός ανώτερου αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ενός επόπτη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης στην Οκλαχόμα την Τετάρτη.

Η πηγή δεν κατονόμασε τα άτομα, αλλά είπε ότι η συνομιλία τους περιελάμβανε φράσεις όπως «η φωτιά είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στο Τέξας», «αφήστε το Τέξας να καεί» και «αυτό θα διδάξει στον [Κυβερνήτη Γκρεγκ] Άμποτ ένα μάθημα» και κατέληξε με τον αξιωματούχο της FEMA να λέει ότι είχε ήδη στείλει πράκτορες στην πόλη Fritch, στα περίχωρα της πυρκαγιάς στο Smokehouse Creek.

Ο στρατηγός Smith, είπε η πηγή μας, γνώριζε ένα αμετάβλητο γεγονός: όπου πηγαίνει η FEMA, ακολουθεί το πρόβλημα.

«Έχουμε πάρα πολύ κακό αίμα με τη FEMA. Είναι μια προσβολή, όπως οι κατσαρίδες, και εξίσου δύσκολο να εξοντωθούν. Σκουός ένα, πιο τρέξιμο έξω. Ο στρατηγός Σμιθ ήθελε να μάθει τι έκαναν, γι’ αυτό έστειλε μικρές ομάδες σε διάφορα μέρη της περιοχής της καταστροφής για να ρίξουν μια ματιά τριγύρω», είπε η πηγή μας.

Όταν εμφανίστηκαν οι πεζοναύτες, η FEMA είχε ήδη δημιουργήσει κέντρα έκτακτης ανάγκης σε μια εκκλησία και ένα σχολικό γυμνάσιο νότια της πυρκαγιάς του Grape Vine Creek. Οι Πεζοναύτες που ερευνούσαν διακριτικά αυτές τις τοποθεσίες για σημάδια ομοσπονδιακής προδοσίας στον πληθυσμό σοκαρίστηκαν όταν είδαν το προσωπικό της FEMA να χορηγεί πραγματικά βοήθεια σε εκτοπισμένους πολίτες. Η FEMA διέθετε κέντρο διαλογής και παρείχε καταφύγιο και διατροφή στους πρόσφυγες.

«Ήταν πολύ αντι-FEMA», είπε η πηγή μας.

Ωστόσο, οι πεζοναύτες που ερευνούσαν τις ζημιές κοντά στο Fritch συνάντησαν ένα πρόσωπο της FEMA με το οποίο ήταν πιο εξοικειωμένοι. Ενώ περιπολούσαν τον αυτοκινητόδρομο 136, κοντά στην πυρκαγιά Windy Duce και στην ανατολική όχθη της λίμνης Meredith, οι πεζοναύτες συνάντησαν μια ομάδα FEMA 4 ατόμων που προσπαθούσε να αναγκάσει έναν κτηνοτρόφο να εκκενώσει την άθικτη περιουσία του. Οι Πεζοναύτες είδαν την ομοσπονδιακή Γκεστάπο να σπρώχνει τον αδύναμο, ηλικιωμένο άνδρα στο έδαφος και να ψαχουλεύει τις τσέπες του και μετά κινήθηκε για να παρέμβει.

Έκαναν μια τακτική προσέγγιση και στη συνέχεια διέταξαν τη FEMA να ξεκολλήσει και να απομακρυνθεί από τον μελανιασμένο άνδρα, ο οποίος φαινόταν εντελώς μπερδεμένος από την κατάσταση. Σε εκείνο το σημείο, ένας πράκτορας της FEMA, φαινομενικά ο υπεύθυνος, είπε ότι η FEMA είχε μονομερή έλεγχο της περιοχής της καταστροφής και θα αντιμετώπιζε τους στρατιωτικούς παρεμβαίνοντες ως εχθρικούς μαχητές.

Ο επικεφαλής πεζοναύτης προσπάθησε μάταια να εκτονώσει τη συνάντηση. έδωσε στους πράκτορες της FEMA την ευκαιρία να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις σώοι, αλλά ο επικεφαλής πράκτορας αρνήθηκε πολεμικά την ουρά και άπλωσε το χέρι του στο ισχίο του, μια κίνηση που ανάγκασε το χέρι των πεζοναυτών.

Σε μια στιγμή, δύο από τους τέσσερις πράκτορες της FEMA έπεσαν νεκροί, με τα σώματά τους με φερμουάρ 5,56 φυσίγγια από τις καραμπίνες M4 των Πεζοναυτών. Ο τρίτος πράκτορας πέθανε από πυρά πεζοναυτών καθώς προσπαθούσε να πάρει όμηρο τον κτηνοτρόφο. Εν τω μεταξύ, ο τέταρτος πράκτορας είχε πέσει στα γόνατα και εκλιπαρούσε για έλεος, ζητώντας από τους πεζοναύτες να του σώσουν τη ζωή και λέγοντας ότι απλώς ακολουθούσε τις εντολές. Τέθηκε υπό κράτηση.

«Αυτό ήταν ένα ατυχές πράγμα—για τη FEMA. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η FEMA είναι διχασμένη — απασχολεί 20.000 και περίπου τα ¾ από αυτά είναι διεφθαρμένα μέχρι τον πυρήνα. Το άλλο τέταρτο είναι απλώς άνθρωποι που κάνουν μια δουλειά και εργάζονται για αυτό που θεωρούν μια φιλανθρωπική εταιρεία. Αλλά μην κάνετε λάθος, είναι η Deanne Criswell που καλεί τους πυροβολισμούς, προκαλώντας τα προβλήματα», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας αν οι White Hats είχαν καθορίσει την αιτία των πυρκαγιών.

«Δεν έχουμε τίποτα συγκεκριμένο. Αλλά εξετάζουμε κάθε λεωφόρο από κάποιον που πετάει ένα σπίρτο για να κατευθύνει ενεργειακά όπλα όπως αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για να κάψουν το Maui», είπε.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ