Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Δικαιοσύνη:Τι Τι συμβαίνει σε κεντρική Εισαγγελία?
Δικαιοσύνη:Τι Τι συμβαίνει σε κεντρική Εισαγγελία?

Δικαιοσύνη: Τι συμβαίνει σε κεντρική Εισαγγελία?

Απίστευτες πληροφορίες που δεν θέλουμε να αποδειχθούν πραγματικές ήρθαν στη διάθεση μας για τα όσα συμβαίνουν σε κεντρική Εισαγγελία Πρωτοδικών της χώρας. Η πηγή που μας ενημέρωσε έκανε λόγο για παρεμβάσεις που θα κάνουν την έρμη τη Θέμιδα, όχι απλώς να κλείσει, αλλά μεταφορικά βέβαια να βγάλει τα μάτια της από τη ντροπή.

Επαναλαμβάνουμε, αν αποδειχθούν αληθινές, κάτι το οποίο σεβόμενοι τη Δικαιοσύνη απευχόμαστε να συμβαίνει.

Είναι δυνατόν για παράδειγμα με τηλεφωνικές κλήσεις από κορυφαία δικαστικό λειτουργό του Αρείου Πάγου να ζητείται η επιτάχυνση κοινών ποινικών δικών, επειδή ο εγκαλών είναι «δικό μας παιδί»; Αδιανόητο να συμβαίνει.

Είναι πιθανό η συνομιλία να διανθίζεται με σχόλια του τύπου «να ξέρεις, ενδιαφέρεται το Μαξίμου για την υπόθεση»; Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ακόμη και με φράσεις «βάλε στο κατηγορητήριο ότι γράφει «ο δικός μας» στη μηνυτήρια αναφορά» και ας τα βρουν στα δικαστήρια; Απίστευτο. «Μας το ζήτησε και η… δείνα δημοσιογράφος, τέλειωνε μας έχει πρήξει».

Αδιανόητο.

Επαναλαμβάνουμε, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένας «Οίκος της Δικαιοσύνης» έχει μετατραπεί σε «σπίτι εκβιασμών, αλισβερισιών, νταραβεριών και… λαθρεμπορίου». Γι’ αυτό από τη μια τα καταγράφουμε, από την άλλη δεν τα πιστεύουμε κιόλας. Έλα όμως που η πηγή μας είναι και αξιόπιστη και ένας άνθρωπος που βλέπει και… ακούει τέλεια.

Διαβάστε«Δημόσια» υγεία:Mία θλιβερή ιστορία – Έχεις φράγκα, θα ζήσεις,δεν έχεις, περίμενε το μοιραίο.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ