Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΕΤΕ;

ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΕΤΕ;
ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΕΤΕ;

Τρομερές διαστάσεις πρόκειται σε σύντομο χρόνο να λάβει η υπόθεση της εμπορίας βρεφών, με τη μία μετά την άλλη τις οικογενειακές τραγωδίες να ξετυλίγονται μπροστά μου, τραγωδίες όμως που δεν οφείλονται στη μαύρη μοίρα των αμέτρητων αυτών γονιών που τους είπαν σε συγκεκριμένα μαιευτήρια ότι το μωράκι τους πέθανε, αλλά στη δράση ενός φριχτού κυκλώματος.

Κάθε ιστορία είναι από μόνη της μία δραματική σειρά στο Netflix , από αυτές που λες “δεν συμβαίνουν αυτά στην πραγματικότητα”.

Κι όμως συμβαίνουν. Κάθε “σειρά” είναι και μία αληθινή ιστορία. Η μία γυναίκα να βρίσκει την αδελφή της στις Η.Π.Α. ως κόρη αξιωματούχου της CIA, η άλλη γυναίκα που “έχασε” δίδυμα, ο ένας γιος να την βρίσκει ψάχνοντας την αλήθεια από το Ισραήλ, και τον άλλον να τον βρίσκει η ίδια στην Ελλάδα …αρχιμανδρίτη, ο άλλος ο άντρας να βρίσκει την πραγματική μητέρα του κάπου στη Θήβα.

Κοινός τόπος σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις είναι βεβαίως ότι ποτέ δεν είδαν το “νεκρό” μωρό και ότι όλα όσα συνέβησαν μετά τη γέννα δεν είχαν λογική.

Τι για “χωνευτήρια” και για “ομαδικό τάφο” που δεν υπήρξαν ποτέ τους έλεγαν στο “ΕΛΕΝΑ”, τι ανακολουθίες και τι κενά βρέθηκαν στα έγγραφα, τι για την εσωτερική διαδρομή από το “ΕΛΕΝΑ” στην Αμερικανική Πρεσβεία (εκεί που σήμερα είναι η κατοικία του πρέσβη των Η.Π.Α.) τους έλεγαν μέσα από το μαιευτήριο, τι διακομιδές έγιναν χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.
Η γυναίκα αυτή π.χ. που έψαχνε την αδελφή της και όπως η ίδια μου είπε είχε γίνει απόπειρα να πάρουν και την ίδια όταν γεννήθηκε, βρήκε τα έγγραφα που έπρεπε κανονικά να πιστοποιούν τον θάνατο της αδελφής της αλλά τελικά αποδεικνύουν το αντίθετο.
Δείτε εδώ την άδεια ταφής που παρέμεινε ασυμπλήρωτη:
Δείτε εδώ την άδεια ταφής που παρέμεινε ασυμπλήρωτη:
Δείτε εδώ την άδεια ταφής που παρέμεινε ασυμπλήρωτη:
Έφτασε μέχρι τα νεκροτομεία. Δύο ιατροδικαστικές υπηρεσίες έκαναν τότε τις νεκροτομές, και οι δύο βεβαίωσαν ότι ποτέ δεν πήγε εκεί η “νεκρή” αδελφή της.
Πριν κάποια χρόνια, μέσα σε όλα τα τρομακτικά αποδεικτικά στοιχεία, υπήρξε και ένα βίντεο. Σε αυτό δύο από τα μέλη του κυκλώματος, παγιδευμένα από ντετέκτιβ και δημοσιογράφους, ετοιμάζονται να κανονίσουν την πώληση ενός ακόμα μωρού. Όμως, η αγορά δεν έγινε. Γιατί τους σταμάτησαν. Αυτοί που έκοψαν τότε την αποκαλυπτική εκπομπή σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.
Σώθηκε όμως το βίντεο που αντί να παιχτεί βρέθηκε στην ανακύκλωση.
Και τώρα είναι στα χέρια μου.
Βρέθηκε και στα χέρια των αστυνομικών αρχών. Δεν θα πω τίποτα άλλο προς το παρόν για αυτό.
Δουλεύω όπως πάντα προσεκτικά και μεθοδικά.
Για να ξετυλίξω το κουβάρι και να εκραγεί ο Βεζούβιος…
Υ.Γ. Θυμίζω ότι όσοι ενδιαφέρονται μου στέλνουν, όπως και τόσοι άλλοι μέχρι τώρα, μήνυμα στο 6971540626 ή email στο nikant2@yahoo.gr.
Πρόκειται για ασύλληπτο έγκλημα.
Και σε αυτό θα το πάω μαζί με τον Στέφανο.
Μόλις τον ενημέρωσα.
Είναι ο μόνος…
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ