Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ζωή ΔΕΝ είναι άδικη. Αυτό που βιώνουμε είναι η απουσία του δικαίου που εμείς επιλέξαμε

Η ζωή ΔΕΝ είναι άδικη. Αυτό που βιώνουμε είναι η απουσία του δικαίου που εμείς επιλέξαμε
Η ζωή ΔΕΝ είναι άδικη. Αυτό που βιώνουμε είναι η απουσία του δικαίου που εμείς επιλέξαμε
Όταν ακούω η ζωή είναι άδικη εκνευρίζομαι τα μάλα!!!
Στην δημιουργία δεν υπάρχει άδικο! Όλα στον κόσμο μας είναι μέσα στα πλαίσια του δικαίου. Από το πώς είναι διαμορφωμένο το σώμα μας μέχρι την θέση των πλανητών και όλων των ουράνιων σωμάτων. Οι πλανήτες δεν κουτουλανε μεταξύ τους. Ολα κινούνται αρμονικά. Τώρα θα μου πεις ναι αλλά γιατί βιώνουμε άδικο εφόσον δεν υπάρχει;

Μα δεν υπάρχει άδικο… 🤣

Αυτό που βιώνουμε ουσιαστικά είναι η απουσία του δικαίου που εμείς με ελεύθερη βούληση επιλέξαμε!

Εμείς επιλέγουμε να ταΐζουμε το σώμα μας με σκουπίδια, να αναπνέουμε καυσαέρια κτλ. Εμείς πολεμάμε μεταξύ μας και εμείς βγαίνουμε εκτός της νομοτέλειας, εκτός της φυσιολογίας μας.
Η φύση δεν παράγει άδικο!
Κλαιγόμαστε για την “αδικία” που ζούμε αλλά ό,τι ζούμε είναι απλώς το αποτέλεσμα των πράξεών μας!!!
Αυτή είναι η δική μου (και όχι μόνο) κοσμοθέαση…
Σοφία Νέμεσις

 

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ  Μιλτιάδη Αναστασιάδη

ΑΔΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ “Α”. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΘΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ (ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ (ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ – Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ).
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΕΛΛΟΓΑ ΟΝΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΤΤΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΠΡΑΤΤΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΩΜΑΙ) ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΟΓΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΗΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ “ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ”. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΒΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ. ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙ” ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟ “ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ” ΩΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΣΟΦΙΣΤΙΑ (ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ) ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ” ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΕΡΩΣΗ Ή ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ή (ΚΑΙ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ.
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ