Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Δρ Richard Urso: Η «Νόσος Χ» θα προέλθει απο το εμβόλιο και τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν.
Δρ Richard Urso: Η «Νόσος Χ» θα προέλθει απο το εμβόλιο και τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν.

Δρ Richard Urso: Η πιθανή σχέση του εμβολίου και των θεραπειών με την ‘Νόσο Χ’

Αυτή την εβδομάδα, παγκόσμιοι ηγέτες συναντήθηκαν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να συζητήσουν τη «Νόσος Χ», ένα υποθετικό παθογόνο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα -και πιο θανατηφόρα- πανδημία.

Ο ΠΟΥ μάλιστα ανέφερε με βεβαιότητα, πως είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί.. Θα είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον κορωνοϊό και θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση των συστημάτων υγείας και των οικονομιών.

Αν θυμάστε απο το 2020, πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για μια νεα ασθένεια που θα προκύψει απο τα πειραματικά εμβόλια και φάρμακα για την θεραπεία απο το Covid19. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Δρ Richard Urso απο τους America’s Frontline Doctors.

Δρ Richard Urso: Η «Νόσος Χ» θα προέλθει απο το εμβόλιο και τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν.

Αυτός και η ομάδα του είχαν ανακοινώσει σε ζωντανή μετάδοση τον Ιούλιο του 2020, στα σκαλιά του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, την αλήθεια για το Covid-19 και τη σημασία της επαναλειτουργίας των σχολείων και των επιπτώσεων των lockdown στην υγεία.

Είπαν στο κοινό ότι «το 99,8 τοις εκατό των ανθρώπων το ξεπερνούν με ελάχιστη έως καθόλου θεραπεία». Τότε είχαν αναφέρει πως οι ίδιοι χρησιμοποιούν στους ασθενείς τους την υδροξυχλωροκίνη, την ιβερμεκτίνη και παρόμοιες θεραπείες. Σήμερα γνωρίζουμε επίσημα πως έλεγαν την αλήθεια.

Ο Δρ Richard Urso, μιλώντας για τη «Νόσο Χ» είπε, ότι είναι κάτι που το περιμέναν. Είπε στο Frontline Health. «Μου πήρε κυριολεκτικά μόνο δύο ώρες για να καταλάβω τι εννοούσαν…». Ο Urso είπε πως η ασθένεια Χ δεν θα είναι παρά το αποτέλεσμα των λανθασμένων πειραματικών φαρμάκων για τον Covid19.

ΔΕΙΤΕ:Δρ Richard Urso: Η «Νόσος Χ» θα προέλθει απο το εμβόλιο και τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν:

Disease Itself Won’t Be the Real ‘Weapon’ in Next Pandemic: Dr. Richard Urso

«Αν κάνουν κάτι πραγματικά θανατηφόρο, δεν θα εξαπλωθεί τόσο εύκολα και στο τέλος της ημέρας, η ίδια η ασθένεια δεν θα είναι το πραγματικό όπλο. Αλλά η θεραπείες που θα προτείνουν»

Ανέφερε πως το πειραματικό εμβόλιο, η πρωτείνη spike, η «θεραπεία» με ρεμντεσιβίρη, ένα φάρμακο που κατα ομολογία πολλών γιατρών οδηγούσε με λανθασμένες δόσεις στον θάνατο. Το Paxlovid της Pfizer που σύμφωνα με έρευνες επιβαρύνει τις παρενέργειες του long Covid και συναντάται μόνο σε εμβολιασμένα άτομα αλλα και μια σειρά εγκεκριμένων φαρμάκων που θα ακολουθήσουν.

Ο Urso δεν απέκλεισε την πιθανότητα το επόμενο θανατηφόρο παθογόνο να προέρχεται από ένα εργαστήριο κι όχι απο την φύση. Ο Urso είναι ειδικός σχεδιασμού και θεραπείας φαρμάκων, οφθαλμίατρος και πρώην επικεφαλής της ογκολογίας κόγχων στο MD Anderson Cancer Center

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Φοροκυνηγητό: Η Εφορία αναζητά τους φορολογικούς παραβάτες για 15 χρόνια

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ