Χρόνος ανάγνωσης: 14 λεπτά

Η πραγματική καταγωγή του ΜΑΡΞ ή Moses Mordechai Levi. Δημιουργού του κομουνισμού μαρξισμού . Τα Πρωτόκολλα της Σιών

ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Moses Mordechai Levi. ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ. ΚΚΕ. Τα Πρωτόκολλα της Σιών

ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Moses Mordechai Levi . ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ
ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Moses Mordechai Levi . ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ
Αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κανείς , σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσεις αυτό το κείμενο !
Το 1743, Φρανκφούρτη, Γερμανία. Πενήντα 50 χρόνια μετά την ίδρυση της Τράπεζας της Αγγλίας το 1694 . Ο εβραίος χρυσοχόος Άμσελ Μωυσής Μπάουερ (Amschel Moses Bauer), ανοίγει ένα ανταλλακτήριο χρημάτων μαζί μ’ένα λογιστικό γραφείο και τοποθετεί σαν σήμα της επιχείρησης, ακριβώς πάνω από την είσοδο των γραφείων, έναν ρωμαϊκό αετό πάνω σε μια κόκκινη ασπίδα. Η επιχείρηση του, έγινε ευρύτερα γνωστή, ως η εταιρία της κόκκινης ασπίδας (στα γερμανικά ROTHSCHILD, ROTH=ΚΟΚΚΙΝΗ και SCHILD=ΑΣΠΙΔΑ).
Όταν ο γιός του, Μάγιερ Άμσελ Μπάουερ (Mayer Amschel Bauer) κληρονόμησε την επιχείρηση, αποφάσισε να αλλάξει το οικογενειακό επίθετο, από Μπάουερ (Bauer) σε Ρόθσιλντ (Rothschild) !!!

Πολύ σύντομα, “ανακάλυψε” ότι το να δανείζει χρήματα σε κυβερνήσεις και βασιλείς ήταν πολύ πιο επικερδές, από το να δανείζει σε επιχειρηματίες και στον απλό κόσμο. Γιατί, όχι μόνο ήταν σαφώς μεγαλύτερο το ποσό του δανείου, αλλά εγγυοδοτούνταν και εξασφαλιζόταν από την είσπραξη των φόρων !!!

Ο Μάγιερ Άμσελ Ρόθτσιλντ απέκτησε πέντε γιούς, τους οποίους εκπαίδευσε με ιδιαίτερη κατάρτηση, στις “τεχνικές” της δημιουργίας χρήματος και της επιδέξιας διαχειρισής του. ‘Επειτα, εφοδιάζοντας τον καθένα τους, μ’ένα αρχικό κεφάλαιο, τους έστειλε στις τότε κυριότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, για ν’ανοίξουν υποκαταστήματα της οικογενειακής τραπεζικής επιχείρησης !
Ο πρώτος γιός του, ο Άμσελ (Amschel), έμεινε στην Φρανκφούρτη για την διαχείρηση της μητρικής τράπεζας (σημερινή Ε.Κ.Τ. – Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) !!!
Ο δεύτερος γιός, ο Σολομών (Salomon) στάλθηκε στην Βιέννη !
Ο τρίτος γιός, ο Νάθαν (Nathan) που ήταν και ο πιο “έξυπνος”, στάλθηκε το 1798 στο Λονδίνο, στην ηλικία των είκοσι ενός(21) ετών .Περίπου εκατό(100) χρόνια μετά την ίδρυση της Τράπεζας της Αγγλίας.
Ο τέταρτος γιός, ο Κάρολος (Karl) στάλθηκε στην Νάπολη!
Και ο πέμπτος γιός, ο Ιακώβ (Jakob) στάλθηκε στο Παρίσι !
Το 1785 ο Μάγιερ Ρόθτσιλντ, μετέφερε την στέγαση όλης της οικογένειας σ’ένα μεγαλύτερο σπίτι. Το κτίριο ήταν πενταόροφο και η οικογένεια Ρόθτσιλντ το μοιράζοταν με την έταιρη εβραϊκή οικογένεια των Σιφφ (Schiff). Οι Ρόθτσιλντ και οι Σιφφ επρόκειται να παίξουν τον κεντρικό ρόλο στην οικονομική ιστορία της Ευρώπης, των Η.Π.Α. αλλά και ολόκληρου του κόσμου !!!
ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Moses Mordechai Levi . ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ !!!
Barent-Cohen of Amsterdam — (* c. 1710) |
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Moses Mordechai Levi . ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Moses Mordechai Levi . ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ
                                      Barent-Cohen
                                      of Amsterdam —
                                        (* c. 1710)   |
                                                      |
                                            ——————–
                                            |                  |
                             Sara       Salomon  David         Levi             Lydia
                          Brandes —  Barent-Cohen      Barent-Cohen — Diamantschleifer
                                   |     (†1807)         (1747-1808)   |
                                               |                                   |
         Isaac             Nanette Salomon                          Hannah       Nathan Mayer
    Heijmans Pressburg —   Barent-Cohen                        Barent-Cohen — Rothschild
       (1747-1832)      |    (1764-1833)                         (1783-1850)   |  (1777-1836)
                        |                                                      |
      Hirschel      Henriette                      Charlotte                Lionel
      Mordechai — Pressburg                Baronin von Rotschild — Baron de Rothschild
     (1777-1838) | (1788-1863)                   (1819-1884)        |     (1808-1879)
                 |                                                  |
             Karl Marx                      Emma Louise      Nathan Mayer
            (1818-1883)                    von Rotschild — de Rothschild
                                            (1844-1935)   |   (1840-1915)
                                                          |
                                              Lionel Walter Rothschild   →   Balfour Declaration
                                                      (1868-1937)
——————–

Ο Καρλ Χαϊνριχ Μαρξ (5 Μαϊου 1818 – 14 Μαρτίου 1883), ήταν ένας Ασχεναζίμ εβραίος (Ashkenazi jew) πολιτικό-ιδεολόγος του 19ου αιώνα, γεννημένος στην Τριρ (Trier) του βασιλείου της Πρωσσίας , ο οποίος παρουσίαζε τον εαυτό του ως δημοσιογράφο, φιλόσοφο και οικονομολόγο!

Γιός του Χίρσελ Μορδοχάϊ (Hirschel Mordechai) και της Εριέτας Πρέσμπουργκ (Henriette Pressburg) !

Το πραγματικό εβραϊκό όνομα του Μάρξ, είναι Χαϊμ Μωυσής Μορδοχάϊ Λευί (Chaim Moses Mordechai Levy).

Ο Μαρξ κατάγεται από μία μακρά γενεά εβραίων ταλμουδιστών ραββίνων. Τελευταίος ραββίνος της γενεάς του, υπήρξε ο παππούς του μέχρι το 1723. Κατά την διάρκεια του Ναπολεόντειου πολέμου εναντίον της συμμαχίας των έξι (1812-1814), το 1813 ο πατέρας του Μάρξ, Χίρσελ Μορδοχάϊ εντάχθηκε στον ελευθερότεκτονισμό και συγκεκριμένα στην στοά του “Χανσεατικού Αστήρ” (The Hanseatic Star) στο Όσναμπρουκ (Osnabruck).

Μετά το τέλος του πολέμου, άλλαξε το όνομα του σε Χαϊνριχ Μάρξ και προσποιήθηκε την μεταστροφή του στον Λουθερανισμό, ως καλύτερο μέσον διείσδυσης στην Πρωσσική κοινωνία !
Προσποιούταν τον Διαφωτισμένο που είχε αφομιωθεί στην μπουρζουαζία, που δήθεν ενδιαφερόταν για την ελευθερία του ατόμου και της σκέψης, ενώ αντίθετα ήταν πλούσιος και είχε στην ιδιοκτησία του πολλούς αμπελώνες (Molle vineyards), με πολλούς εργάτες για να τους συντηρούν και να φροντίζουν για την συγκομιδή τους.

Ο Μάρξ είναι ευρύτερα γνωστός για την υπονόμευση και ανατροπή του αναδυόμενου Σοσιαλιστικού κινήματος!!!

Έδρασε ως ένας πράκτορας των ξαδερφών του Ρόθτσιλντ και υπό τις οδηγίες αυτών και του μεντορά του Μωυσή Χες (Moses Hess), δημιούργησε μια υποθετική “επιστημονική” θεωρία, γνωστή σαν “Μαρξισμός” !!!

Μετακόμισε πρώτα στο Παρίσι το 1843, στις Βρυξέλλες το 1845 όπου μαζί με τον Φρίντριχ Ένγκελς (Friedrich Engels 1820-1895) επαναδιοργάνωσαν την Κομμουνιστική Λίγκα και έπειτα μετακόμισε στο Λονδίνο το 1849 (κάτι περιφερόμενοι σκηνίτες…). Ζούσε μέσα στην αθλιότητα και την βρωμιά της οδού Ντην (Dean street) και επισκέπτοταν την παμπ του Κόκκινου Λέοντα (Red Lion Pub) όπου επιδίδοταν σε ανελέητα μεθύσια, στην συνοικία του Σόχο (Soho).

Εκεί, ζητήθηκε σε αυτόν και στον Ένγκελς να συγγράψουν αυτό που έγινε γνωστό στον κόσμο ως το “Κομμουνιστικό Μανιφέστο” !!!

Το 1848, εκδόθηκε το “Κομμουνιστικό Μανιφέστο” του Μαρξ (το οποίο “δούλευε” από το 1840 εώς το 1847), που στην ουσία πρόκειται για μια προέκταση του έργου του Ένγκελς “Οι εξομολογήσεις ενός Κομμουνιστή”, το οποίο με την σειρά του είναι βασισμένο στο έργο του Κλίντον Ρούσβελτ (Clinton Roosevelt) “Η Επιστήμη της Κυβέρνησης Βασισμένης στον Φυσικό Νόμο” (The Science of Governmert Founded on Natural Law) και στο οποίο αντηχούν οι φιλοσοφίες του Άνταμ Βαϊσχάουπτ (Adam Weishaupt – ILLUMINATI).
Το “έργο” του Μαρξ χρηματοδοτήθηκε από την Κομμουνιστική Λίγκα του Λoνδίνου (Communist League in London). Το μανιφέστο περιγράφεται από τους Μαρξιστές ως “Το καταστατικό της ελευθερίας των εργατών του κόσμου”, και ήταν η πλατφόρμα στην οποία πάτησε η Κομμουνιστική Λίγκα!
Συνηγορεί στην κατάργηση της ιδιοκτησίας της γης ,και την εφαρμογή της στο να εξυπερετεί κοινούς σκοπούς . Αλλά ποιους κοινούς σκοπούς ;;; (σ.σ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ)

Τον αρρωστημένο απολυταρχισμό του συγκεντρωτισμού και μόνο !!!

Αυτό το ¨θαυματουργό” πλάνο του μαρξιστικού σοσιαλισμού, είναι μια ενθύμηση του δόγματος του Βαϊσχάουπτ και εάν κάποιος το δει λίγο βαθύτερα, του ανθελληνικού-μισελληνικού ταλμουδισμού!
Η Λίγκα του Λονδίνου ιδρύθηκε από μέλη των ILLUMINATI που είχαν φύγει από την Γερμανία και περιστοιχίζοταν από πλούσιους και ισχυρούς διαφόρων χωρών, οι οποίοι δρούσαν όπως πάντα παρασκηνιακά και ήταν πίσω από την αναταραχή που καταβρόχθιζε την Ευρώπη το 1848.
Η αρχική ονομασία του “έργου” του Μαρξ ήταν “Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος του Λονδίνου” (Manifesto of the Communist Party in London) και εκδόθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1848.
Το όνομα του “έργου” άλλαξε στο γνωστό “Κομμουνιστικό Μανιφέστο” και το όνομα του Μαρξ προστέθηκε σε αυτό, είκοσι (20) χρόνια μετά, φανερώνοντας ποιός ήταν ο συγγραφέας του !!!
Τον καιρό που ο Μαρξ έγραφε “Το Κεφάλαιο” (Das Kapital – 1867) στην αίθουσα ανάγνωσης του Βρετανικού Μουσείου, ο διάσημος ξαδερφός του, Λαϊονέλ ντε Ρόθτσιλντ (Lionel de Rothschild) ήταν ήδη ένα σημαίνων μέλος του Κοινοβουλίου του Σίτυ του Λονδίνου, με δύο θητείες, από το 1847 εώς το 1868 και από το 1869 εώς το 1874.

Ο Νάθαν Ρότθτσιλντ, είχε ο ίδιος δώσει δύο επιταγές αρκετών χιλιάδων λιρών στον Μαρξ για την χρηματοδότηση του “σκοπού” του σοσιαλισμού !!!

Οι επιταγές σήμερα είναι εκτεθιμένες στο Βρετανικό Μουσείο, όταν ο λόρδος Λάϊονελ Γουόλτερ Ρόθτσιλντ (Lord Lionel Walter Rothchild) τις κληροδότησε στο μουσείο μαζί με την βιβλιοθήκη του.
Παρόλο που ο Μαρξ ξεσήκωνε την εργατική τάξη να “τσακίσει” τους καπιταλιστές (τους πλούσιους που κέρδιζαν από το χρηματιστήριο), τον Ιούνιο του 1864, σε μία επιστολή προς τον θείο του Λέων Φίλλιπς (Leon Phillips), αναφέρει πως είχε κέρδη άνω των 400 λιρών από τις χρηματιστηριακές του συναλλαγές !!!
Είναι ολοφάνερη η απάτη του και εδώ ταιριάζει γάντι η λαϊκή παροιμία -“Δάσκαλε που δίδασκες…”-, διότι δεν πίστευε λέξη από τα γραφόμενά του, ούτε και το κίνημα το οποίο προσπαθούσε να γαλουχήσει !!!

Ήταν ένας ολοφάνερος πράκτορας-δούρειος ίππος των αφεντικών του, των ILLUMINATI… καθότι και ο Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν μασώνοι 32ου βαθμού !!!

Βέβαια στο πιο γνωστό του βιβλίο, που είναι “Το Κεφάλαιο”, ο Μαρξ φυσικά δεν αναφέρει πουθενά ότι το τυπωμένο χρήμα είναι επί της ουσίας “αέρας”, και ότι τυπώνεται και διαχειρίζεται από τα ξαδέρφια του, τους Ρόθτσιλντ !!!
Γιατί η πραγματική αποστολή του Μαρξ, ήταν να εκμεταλευτεί και να χειραγωγήσει το αναδυόμενο σοσιαλιστικό κίνημα !
Πολύ πριν ακόμα ο Μαρξ γράψει έστω και μία λέξη, το σοσιαλιστικό κίνημα σε συνδυασμό με την βιομηχανική επανάσταση, ήταν ήδη σε άνθιση στην Αγγλία, την Γαλλία, την Γερμανία και αλλού.

Ο “Μαρξισμός” προσπάθησε να μονοπωλήσει τον σοσιαλισμό και να επιμένει ότι εάν δεν ακολουθείς τις θεωρίες του Μαρξ, δεν δύναται να είσαι σοσιαλιστής. Αυτό βέβαια είναι μια ξεκάθαρη απάτη και ένας ξεδιάντροπος σφετερισμός !

Οι Ρόθτσιλντ συγγενείς εξ αίματος του Μαρξ και άλλα εβραϊκά οικονομικά λόμπι, ήταν και εξακολουθούν να είναι πασίγνωστοι προωθητές της “εβραϊκής χειραφέτησης”, της Μασωνίας, του Φιλελευθερισμού και του Κομμουνισμού, τα οποία κατέλαβαν την κοινωνία στις αρχές του 19ου αιώνα !!!

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσετε και την επιστολή του Ταλμουδιστή Ραββίνου Λευι Βαρουχ που απεστάλη στον Κάρλ Μαρξ !

«Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΟΣ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ. Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΡΧΙΩΝ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑΝ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΑΥΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΤΑ ΙΘΥΝΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΠΩΤΕΡΟΝ, ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΑΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑΝ ΑΥΤΩΝ. ΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ, ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΠΑΣΑΙ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΘΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΥΠΟ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΗ ΤΟ ΡΗΤΟΝ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ “ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΟΥ, ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΤΑΣ ΚΛΕΙΔΑΣ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ”».

Αυτός ο κόσμος είναι τώρα, τουλάχιστον το μεγαλύτερο κομμάτι του, στην διάθεση του Μαρξ από την μία και των Ρόθτσιλντ από την άλλη.

Αυτό μοιάζει πραγματικά παράξενο !
Άραγε τι κοινό θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ του Μαρξιστικού Κομμουνισμού και της υψηλής διαχείρησης χρημάτων;;;
Ω! Ο Κομμουνισμός του Μάρξ ζητεί ένα συγκεντρωτικό κράτος και όπου αυτό υφίσταται , πρέπει αναπόφευκτα να υπάρχει μια κεντρική τράπεζα, και όταν αυτό υφίσταται , εκεί το εβραϊκό έθνος , το οποίο κερδοσκοπεί πάνω στο μόχθο του λαού, θα βρίσκει πάντοτε τα μέσα για την υπαρξή του !!!
Ο Μάρξ είναι εβραίος και είναι περικυκλωμένος από ένα πλήθος μικροπρεπών, περισσότερο η λιγότερο νοημόνων, ραδιούργων, εύστροφων, κερδοσκόπων εβραίων, την ώρα που οι εβραίοι βρίσκονται παντού, σαν εμπορικοί και τραπεζικοί παράγοντες, συγγραφείς, πολιτικοί, ανταποκριτές εφημερίδων, ολών των αποχρώσεων.
Εν συντομία (οι εβραίοι είναι) λογοτεχνικοί μεσάζοντες, την ίδια ώρα που είναι οικονομικοί μέσάζοντες, με το ένα πόδι στην τράπεζα και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα και με τα οπίσθια τους καθισμένα στον Γερμανικό τύπο.

Αυτοί έχουν γραπώσει τον έλεγχο όλων των εφημερίδων, και μπορείτε να φανταστείτε τι εμετικά έντυπα είναι το αποτέλεσμα τους.

Τώρα, αυτός όλος ο εβραϊκός κόσμος, ο οποίος συγκροτεί μια σέκτα εκμετάλευσης, ένα αδηφάγο παράσιτο, στην οποία είναι στένα συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον , χωρίς να λογαριάζουν οχι μόνο συνοριακές, αλλά επίσης ούτε και πολιτικές διαφορές- αυτός ο εβραϊκός κόσμος είναι στις ημέρες μας , κατά μεγάλο μέρος , στη διάθεση του Μάρξ ή των Ρόθτσιλντ !!!
Είμαι βέβαιος ότι, απο την μία πλευρά, η οικογένεια Ρόθτσιλντ εκτιμά την αξία του Μάρξ , και απο τήν αλλη πλευρά , ο Μάρξ αισθάνεται μια ενστικτώδη συμπάθεια και τρέφει μεγάλο σεβασμό για την οικογένεια Ρόθτσιλντ !!!
Τάδε έφη ο πατέρας του αναρχισμού Μιχαήλ Μπακούνιν (1814-1876) στο έργο του “Πολεμική κατά των Εβραίων”, “Mikhail Bakunin, Profession de foi d’un démocrate socialiste russe précédé d’une étude sur les juifs allemands”, 1869. Η ιδέα του Μαρξ, σαν έναν δούρειο ίππο των Ρόθτσιλντ, εγέρθηκε σαν ανησυχία, από τον συνέχη ανταγωνιστή του, Μιχαήλ Μπακούνιν στην Πρώτη Διεθνή το 1864, δίχως καν να γνωρίζει το γεγονός ότι ο Μαρξ και οι Ρόθτσιλντ είναι ξαδέρφια και το εκπληκτικό είναι ότι απο τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα !!!
Η Ρωσία αποδεδειγμένα αποτέλεσε το εφαλτήριο της εξάπλωσης της κόκκινης παραπλάνησης !

Εκεί, οι ιδεολογικοί απόγονοι του Μαρξ, Βλαδιμήρ Λένιν (Vladimir Lenin), Λέων Τρότσκι (Leon Trotsky ), Γκριγκόρι Ζινοβιέφ (Grigory Zinoviev ) και Ιωσήφ Στάλιν (Joseph Stalin ), όλοι Εβραίοι , κατέσφαξαν εκατομμύρια ανδρών, γυναικών και παιδιών !!! (σ.σ. οπως ακριβώς τώρα στην Γάζα)

Οι Σοβιετικοί εβραίοι προσπάθησαν να αποκρύψουν το γεγονός αυτό για τον Μαρξ. Το έδαφος στην Ρωσία στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν πολύ γόνιμο για την άνοδο του προλεταριάτου !!!
Τωρα ας δούμε την σύνδεση των τραπεζικών δυναστειών με τα πρόσωπα κλειδιά που οδήγησαν στην πτώση και στην εκτέλεση του Τσάρου Νικόλαου του 2ου, Αυτοκράτορα της Ρωσίας !
Το 1863 ο πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν (Abraham Lincoln) ανακάλυψε ότι ο Τσάρος της Ρωσίας (τότε ο Αλέξανδρος ο 2ος) είχε προβλήματα με τους Ρόθτσιλντ (Rothschild), καθώς αρνούταν πεισματικά τις συνεχιζόμενες προσπαθειές τους να ιδρύσουν μία κεντρική τράπεζα στην Ρωσία.
Ο Τσάρος, του έδωσε εκείνο τον καιρό μία απροσδόκητη βοήθεια. Έκδωσε διάταγμα που όριζε ότι εάν η Αγγλία ή η Γαλλία αναμειγνύοταν στον Αμερικάνικο εμφύλιο και βοηθούσαν τους Νότιους, η Ρωσία θα ερμήνευε μία τέτοια πράξη ως πράξη πολέμου, και θα τάσσοταν υπέρ του προέδρου Λίνκολν.
Για να δείξει ότι δεν αστειευόταν, απέστειλε μέρος του στόλου του Ειρηνικού στα λιμάνια του Σαν Φρανσίσκο και της Νέας Υόρκης.
Ούτε η Αγγλία, ούτε η Γαλλία αναμείχθησαν στον Αμερικάνικο εμφύλιο πόλεμο, αλλά και οι Ρόθτσιλντ δεν θα ξεχνούσαν ποτέ την ενέργεια αυτή της Ρωσίας !!!

Οι Ρόθτσιλντ αναμείχθησαν στην “Ρωσική επανάσταση” δια μέσω της έταιρης διακεκριμένης εβραϊκής οικογένειας ραββίνων, των Σιφφ !!!

Στις 7 Δεκεμβρίου του 1895 ο Λένιν συνελήφθη για συνομωσία κατά του Τσάρου Αλέξανδρου του 3ου και αφού φυλακίστηκε, αργότερα εξορίστηκε στην ανατολική Σιβηρία.
Στο τέλος της εξορίας του, το 1900, ο Λένιν ταξίδεψε, δια μέσω της Ρωσίας, στο Μόναχο, στην Πράγα, στην Βιέννη, στο Μάντσεστερ και εν τέλει στο Λονδίνο, όπου ίδρυσε την εφημερίδα ΙΣΚΡΑ (Iskra) !
Ο Τρότσκυ επίσης, συνελήφθη το 1898 και εξορίστηκε στην Σιβηρία το 1900. Το 1902 κατάφερε να αποδράσει και ως δια μαγείας βρέθηκε και αυτός στο Λονδίνο, όπου συνάντησε τον Λένιν και άρχισε να γράφει στην εφημερίδα ΙΣΚΡΑ.
Έπειτα ο Τρότσκυ ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη το 1917 όπου έλαβε χρηματοδότηση είκοσι (20) εκατομμυρίων δολλαρίων από τον Ιακώβ Σιφφ (Jakob Schiff). Επίσης έλαβε χρηματοδότηση από τους: Σερ Τζώρτζ Μπιουκάναν (Sir George Buchanan), την οικογένεια Ροκφέλλερ (Rockfeller), Τζ. Π. Μόργκαν και εταίρους (J.P. Morgan and partners), τον Όλαφ Άσμπεργκ (Olaf Aschberg), το συνδικάτο του Ρήνου της Βεστφαλίας (the Rhine Westphalian Syndicate), τον Γουϊλιαμ Τόμσον (William B. Thompson), τον Άλμπερτ Γουίγκιν (Albert Wiggin) και κάποιον Γιοβοτόβσκυ (Jovotovsky), του οποίου την κόρη παντρεύτηκε αργότερα.
Σύμφωνα με τον εγγονό του Ιακώβ Σιφφ και όπως αποδεικνύεται από μία αναφορά φακέλου του Στεϊτ Ντιπάρτμεντ (State Department), ο Ιακώβ Σιφφ (παντοτινός συνεργάτης των Ρόθτσιλντ), όχι μόνο χρημάτοδότησε την κομμουνιστική επανάσταση των μπολσεβίκων στην Ρωσία, αλλά χρηματοδότησε και το πρώτο πενταετές πλάνο του αρχισφαγέα Στάλιν !!!
Ο Σιφφ ξόδεψε πολλά εκατομμύρια δολλάρια για την ανατροπή του Τσάρου. Συνέχισε να τροφοδοτεί με χρήμα την Ρωσία, αρκετό καιρό μετά που όλος ο κόσμος είδε το πραγματικό πρόσωπο των αρρωστημένων χασάπηδων μπολσεβίκων !!!

Ο Σιφφ συγκέντρωσε το ποσό των δέκα (10) εκατομμυρίων δολλαρίων για την μεταπολεμική “ανακούφιση” των εβραίων της Ρωσίας, αλλά επί της ουσίας ήταν μία καλή επένδυση !

Ο Αρσένιος ντε Γκούλεβιτς (Arsene de Goulevitch), σημαντικός Λευκορώσος στρατηγός, έγραψε: “Τα κυρίως κεφάλαια για την επανάσταση, δεν προήλθαν ούτε από τους χρεοκοπημένους Ρώσους εκατομμυριούχους, ούτε από τους ένοπλους ληστές του Λένιν. Τα αληθινά χρήματα κυρίως προήλθαν από συγκεκριμένους αγγλικούς και αμερικάνικους κύκλους, οι οποίοι για μεγάλο διάστημα υποστήριξαν τον “σκοπό” της Ρωσικής επανάστασης. Τον πιο σημαντικό ρόλο στα γεγονότα τον έπαιξε ο πλούσιος εβραίος τραπεζίτης Ιακώβ Σιφφ, αν και μόνο ένα μικρό μέρος των γεγονότων έχει αποκαλυφθεί, δεν είναι πλέον μυστικό…”

Το Κομμουνιστικό Κόμμα λειτουργεί με την διείσδυση και την υπονόμευση των κοινωνικών θεσμών, όπως τα σχολεία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η κυβέρνηση. (ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ;;;)

Στόχος του είναι “να δημιουργήσει έναν νέο τύπο ανθρώπων που θα είναι σύμφωνος με το σχέδιο του κόσμου που αναμένουν με βεβαιότητα ότι θα ελέγχουν” !!!
Υπονόμευσαν επίσης το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα κερδίζοντας τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών και των επιστημονικών συλλόγων.
Μόνο οι άνθρωποι που αποδέχθηκαν την «υλιστική, κολεκτιβιστική προσέγγιση της διεθνούς ταξικής πάλης» προχώρησαν.
Όταν ο Θίοντορ Ρούσβελτ αναγνώρισε την Ρωσία το 1933, έκανε επίτηδες τα στραβά μάτια στο πρόγραμμα μαζικής κατασκοπείας και ανατροπής του CPUSA.
Οι φιλελεύθεροι αρνήθηκαν ότι έγινε αυτό και παραπονέθηκαν για «κυνήγι μαγισσών». Ένα νέο βιβλίο, «Ο μυστικός κόσμος του Αμερικάνικου κομμουνισμού» (The Secret World of American Communism), που βασίζεται στο πρόσφατο άνοιγμα των αρχείων του Κρεμλίνου, επιβεβαιώνει ότι το CPUSA ήταν μία μαριονέτα της Μόσχας και ότι τις κυβερνήσεις των Ρούσβελτ και Τρούμαν σχεδόν τις καθοδηγούσαν Σοβιετικοί πράκτορες, οι Alger Hiss, Harry Hopkins και Harry Dexter White είναι μερικά ονόματα.
Στα χρόνια του πολέμου (Β’ Π.Π.) είδαμε το CPUSA να αποκηρύττει ουσιαστικά την ταξική πάλη και να εντάσσεται στο λεγόμενο «στρατόπεδο της προόδου του Ρούσβελτ» που περιλάμβανε «προοδευτικούς καπιταλιστές».
Το Κομμουνιστικό Κόμμα πλέον αναλαμβάνει την ευθύνη της δημιουργίας μίας αυστηρής πειθαρχίας στην εργατική τάξη. Κανένας εργοδότης δεν ήταν πιο αποτελεσματικός ή πιο αμείλικτος στον έλεγχο των απεργιών των εργατών ή της ελαχιστοποίησης των καταγγελιών... ενώ οι μισθοί αυξήθηκαν λίγο κατά την διάρκεια αυτών των ετών, δεν συγκρίνονταν με την αύξηση των κερδών και τον μονοπωλιακό έλεγχο των βασικών αναγκών… η πολεμική παραγωγή ήταν κυρίως στα χέρια των μεγάλων εταιριών… οι κομμουνιστές προσεκτικά έθαβαν τέτοιες πληροφορίες .

Στα χρόνια του πολέμου υπήρχε εκπληκτικός συντονισμός μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος και της οικονομικής ελίτ (Rothschild, Rockfeller, Morgan) της Αμερικής.

Η ελίτ που χρηματοδοτούσε ένα εξελιγμένο πρακτορείο προπαγάνδας που λεγόταν Ρωσικὸ Ινστιτούτο και βρισκόταν στην Park Avenue, απέναντι από την 68η οδό από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων του Rockefeller. Εδώ «διάσημα ονόματα όπως Vanderbilt, Lamont, Whitney και Morgan ανακατεύτηκαν με κομμουνιστές ηγέτες»!
Κατόπιν επιμονής του Ρούσβελτ, ο Στάλιν «διέλυσε» την Κομιντέρν, προκειμένου να μοιάζει το CPUSA με ένα αμερικανικό κόμμα !
Ο ηγέτης του CPUSA, Earl Browder (Ερλ Μπράουντερ) πέτυχε προβολή και διαβούλευση με ανώτερους υπουργούς του Ρούσβελτ.
Η κοινή πολεμική προσπάθεια ΗΠΑ-Ρωσίας ήταν η βάση της νέας παγκόσμιας τάξης. Όμως, ανεξήγητα, η πολιτική άλλαξε και ο Μπράουντερ έχασε αμέσως κάθε επαφή. Προφανώς η οικονομική ελίτ είχε αποφασίσει ότι ο χρόνος δεν ήταν σωστός για την παγκόσμια κυβέρνηση. Ένας ψυχρός πόλεμος θα ήταν πολύ πιο προσοδοφόρος !!!
“Αυτό είναι το κλειδί για την ψυχική υποδούλωση της ανθρωπότητας. Το άτομο μετατρέπεται σε ένα τίποτα… δεν έχει επίγνωση των σχεδίων που έχει η ανώτερη ομάδα για να το χρησιμοποιήσει”.
Οι κομμουνιστές με το χρονοδιάγραμμά τους για τον παγκόσμιο έλεγχο, καθώς και ορισμένα μισθοφορικά στρατεύματα τους στον ελεύθερο κόσμο που ζητούσαν κέρδη από το αίμα”. Σαν ένα κομμάτι παζλ που έγινε τελικά μία εικόνα !!!

Ο κομμουνισμός είναι ουσιαστικά ένα παραπλανητικό σύστημα ελέγχου της διεθνούς ελίτ !!!

Δεν κατεστάλη κατά την διάρκεια της εποχής McCarthy. Μάλλον πήρε την μορφή της Νέας Αριστεράς, του Counter Culture, των Πολιτικών Δικαιωμάτων, των αντιπολεμικών και απελευθερωτικών κινημάτων των γυναικών, και αργότερα μίας πληθώρας ΜΚΟ υπό την αιγίδα πάντα της ελίτ και των media, σιωνιστικών ομάδων, και ομάδων για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων !!!

Όπως και το CPUSA, οι ομάδες αυτές ελέγχονται από την κορυφή, ώστε τα μέλη τους αγνοούν ότι χρησιμοποιούνται !!!

Εν κατακλείδι !!!
Κάθε γνήσιος Ελληνόψυχος, απλά και εκ φύσεως απορρίπτει και απέχει έτη φωτός από τα εβραιόσιωνικά αυτά ανθρώπινα όντα .
Στην επερχόμενη ευλογημένη ώρα της ΝΕΜΕΣΙΣ, το ΕΘΝΟΣ μας και γενικότερα ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ , οφείλει αυτή την φορά να κλείσει λογαριασμούς, να αφαιρέσει οριστικά και δια παντώς κάθε καρκινικά κύτταρα, διότι έστω και ένα να παραμείνει, το καρκίνωμα δυστυχώς θα ξανά-αναπαραχθεί και πάλι !!!
Και είναι χρέος βαρύ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ η πλήρης θεραπεία του καρκίνου !!!

Τα Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων (Σοφών) της Σιών, γνωστά συνήθως ως Τα Πρωτόκολλα της Σιών

(Ρωσικά: «Протоколы Сионских мудрецов» ή «Сионские Протоколы»), είναι ένα κείμενο που έχει την αφετηρία του στην Ρωσία των αρχών του 20ου αιώνα και παρουσιάζει ένα σχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους Εβραίους πράγμα που φαίνεται και με γυμνό οφθαλμό αυτήν την στιγμή !!!

Και παρότι η γνησιότητα τους έχει αμφισβητηθεί από “διάφορες μελέτες” και θεωρούνται προϊόν πλαστογραφίας, η ίδια η ζωή μας, τα επιβεβαιώνει με το παραπάνω !!!!

Διαβάζοντας τα, αναγνωρίζει κανείς, στρατηγικές που χρησιμοποιήθηκαν για την οικονομική υποδούλωση των χωρών από τις τράπεζες, που πλήθος από αυτές (σχεδόν όλες) ανήκουν σε εβραϊκές οικογένειες -με εκείνη των Rothschild να εξέχει- την διάβρωση του πολιτικού συστήματος, την διάβρωση της οικογένειας που αποτελεί το κύριο κύτταρο του κοινωνικού ιστού, την διάβρωση των ηθών αλλά και των πάντων !!!

Όλα όσα αναφέρονται στα πρωτόκολλα, έχουν ήδη γίνει πράξη, και τα χειρότερα έπονται !!!

Είναι γραμμένα από “σοφούς” σιωνιστές, άτομα που γνώριζαν τον τρόπο για την δημιουργία και εδραίωση μιας παγκόσμιας σιωνιστικής-κομμουνιστικής διακυβέρνησης !!! (ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ)

Με αυτό το σκεπτικό, τα Πρωτόκολλα μπορούν να πιστοποιηθούν ως απολύτως γνήσια, που φυσικά είναι, όσο και εάν κάποιοι πασχίζουν να μας πείσουν για το αντίθετο !!!