Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Κατάντια Δεσπότη Κρήτης σφυροκόπησε σε πλειστηριασμό μέχρι 296.000€ σπίτι Κρητικού

Απίστευτο: Δεσπότης πήγε σε πλειστηριασμό, «χτύπησε» πρώτη κατοικία αλλά… του την πήρε άλλος!

Κατάντια Δεσπότη Κρήτης σφυροκόπησε σε πλειστηριασμό μέχρι 296.000€ σπίτι ΚρητικούΑπίστευτο: Δεσπότης πήγε σε πλειστηριασμό, «χτύπησε» πρώτη κατοικία αλλά… του την πήρε άλλος!
Κατάντια Δεσπότη Κρήτης σφυροκόπησε σε πλειστηριασμό μέχρι 296.000€ σπίτι Κρητικού
Απίστευτο: Δεσπότης πήγε σε πλειστηριασμό, «χτύπησε» πρώτη κατοικία αλλά… του την πήρε άλλος!

Πρωτοφανής επίδειξη κοινωνικής αναλγησίας από τη Μητρόπολη της δύναμης της Εκκλησίας της Κρήτης, σε μια εποχή που τα funds ξεσπιτώνουν κόσμο, καθώς με κυνικό τρόπο σφυροκόπησε μέχρι το ποσό των 296.000 ευρώ σε πλειστηριασμό σπίτι Κρητικού. Οι εκπροσωποι  της ορθοδοξιας αντι να βοηθήσουν τους χριστιανούς με τόσα τρις που έχει η εκλησία τους χτυπάνε σε πλειστηριασμούς τα σπίτια τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι, που αποτελούσε την α’ κατοικία του μικρομεσαίου τουριστικού πράκτορα και ήταν και η μοναδική κατοικία βγήκε σε πλειστηριασμό από fund. Το αρχικός χρέος του οφειλέτη ήταν 45.000 ευρώ από δάνειο Τραπέζης όμως αυτό είχε φτάσει πλέον στα 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr η εν λόγω Μητρόπολη της δύναμης της Εκκλησίας της Κρήτης δεν κατοχύρωσε το σπίτι του μικρομεσαίου χρεωμένου επαγγελματία καθώς βρέθηκε πλειοδότης που έδωσε 310.000 ευρώ και πέρασε στα χέρια του ένα διατηρητέο σπίτι 200 τ.μ.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς φαίνεται ότι η Μητρόπολη και δύο ακόμη ιδιώτες «κονταροχτυπήθηκαν» στον πλειστηριασμό για το ποιος θα «χτυπήσει» και θα κατοχυρώσει το σπίτι του μικρομεσαίου. Εν τέλει αυτό κατοχυρώθηκε σε φαρμακοποιό που ήταν αποφασισμένος να το πάρει!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο neakriti.gr ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Δανειοληπτών Καταναλωτών, Βαγγέλης Κρητικός, το σπίτι, που αποτελούσε την α’ κατοικία του μικρομεσαίου τουριστικού πράκτορα και ήταν και η μοναδική κατοικία βγήκε σε πλειστηριασμό από fund. Το αρχικός χρέος του οφειλέτη ήταν 45.000 ευρώ από δάνειο Τραπέζης όμως αυτό είχε φτάσει πλέον στα 120.000 ευρώ.

Στην ιδιοκτησία του οφειλέτη βρισκόταν ένα κτίσμα 200 τ.μ ηλικίας 100 ετών που ήταν κληρονομιά από τον προπάππου του και φυσικά είχε κηρυχθεί διατηρητέο.

Το ακίνητο  σύμφωνα με πληροφορίες «χτύπησε» η Μητρόπολη στην οποία υπάγεται η περιοχή που βρίσκεται το σπίτι με προσφορά 200.000 ευρώ. Στον πλειστηριασμό δε εμφανιζόταν το Επιμορφωτικό και Επικοινωνιακό Κέντρο Πολιτισμού της Μητρόπολης δια του νομίμου και επίσημου εκπροσώπου του που ήταν ο ίδιος ο Δεσπότης!

Δηλαδή ο Δεσπότης έκανε τις προσφορές! Το κονταροχτύπημα των πλειοδοτών έφτασε στις 290.000 ευρώ ώσπου ο ένας εκ των τριών ενδιαφερόμενων προσέφερε 295.000 ευρώ. Η Μητρόπολη δεν το έβαλε κάτω και προσέφερε 296.000 ευρώ και σταμάτησε σε αυτό το ποσό κατά τις πληροφορίες. Τελευταία προσφορά έδωσε ο φαρμακοποιός που τελικά προσέφερε 310.000 ευρώ και κατοχύρωσε το σπίτι. …. Οι εκπροσωποι  της ορθοδοξιας αντι να βοηθήσουν τους χριστιανούς με τόσα τρις που έχει η εκλησία τους χτυπάνε σε πλειστηριασμούς τα σπίτια τους.

πηγη

αλιευμενο:

σ.σ.  ακομη μια αποφαση αναμεσα σε δεκαδες πλεον…. η 70./2023 απόφαση του Μονομελους Πρωτοδικειου Αρτας, δια της οποίας ακυρώνεται κατασχετηρια έκθεση, με πλειστηριασμό που επισπευδόταν δια τις 21.05.2023 . Η απόφαση ακυρώνει την κατασχετηρια δια λόγο ουσίας, ήτοι επειδή εκ των στοιχείων του προσαρτηματος του Ενεχυροφυλακείου Αθηνών, δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί η επίδικη απαίτηση με αυτήν που αποκτήθηκε εκ του fund.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…. AΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ,

ΖΗΤΑΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΧΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΠΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΗ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΗ 60 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΑΓΩΓΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ 7 ΔΙΣ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΓΕΙΡΕΙ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ Α.Π. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ!!! το μεγαλύτερο σφαγείο ανθρώπων

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ