Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ο χριστιανισμός δεν είναι απλά μια θρησκεία

Ο χριστιανισμός δεν είναι απλά μια θρησκεία
Ο χριστιανισμός δεν είναι απλά μια θρησκεία

Ο χριστιανισμός δεν είναι απλά μια θρησκεία. Είναι μια πολυεθνική οργάνωση αποβλάκωσης. Είναι μια κερδοσκοπική εταιρεία, μια εμπορική επιχείρηση. Πωλεί ψεύδος σε αφελείς πιστούς, οι οποίοι για αυτό το ψεύδος της δίνουν υλικό αντάλλαγμα.

Ενώ ο χριστιανισμός κατακρίνει όλα τα υλικά, τα εγκόσμια και τους υλιστές, ο ίδιος σαν οργάνωση, σαν εταιρεία, χρησιμοποιεί τον υλισμό και την εξουσία στον πιο ξεδιάντροπό και ακραίο βαθμό προκειμένου να διατηρεί, να επεκτείνει και να διαιωνίζει την ισχύ και την επιρροή του!

Το πιο ωραίο (τραγικό) είναι ότι οι πιστοί, τυφλωμένοι, ναρκωμένοι και υπνωτισμένοι από το παραμύθι της πίστης που έχουν μάθει και νιώθουν ως ανάγκη να πιστεύουν, δηλαδή το ναρκωτικό της πίστης, αγοράζουν αυτό το ναρκωτικό από αυτήν την επιχείρηση που κλείνει σχεδόν 2 χιλιετίες και έχει ξεπεράσει σε μακροβιότητα κράτη και αυτοκρατορίες και βασίλεια!
Οι οργανωμένες εκκλησίες, καθολικών και ορθόδοξων και άλλων έχουν συσσωρεύσει αμέτρητο πλούτο και εξουσία που απλόχερα τους δίνει ο αφελής προβατοποιημένος λαός που χαίρεται μάλιστα για την προβατοποίηση και καμαρώνει γι’ αυτή.
Πραγματικά δεν έχει υπάρξει στην ανθρώπινη ιστορία άλλο τέτοιο παράδειγμα οικειοθελούς αποποίησης της λογικής και εκχώρησης προνομίων σε μια οργάνωση απάτης και ψεύδους που εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους τόσο αναίσχυντα με ηθική και νομική κάλυψη τον δήθεν θεό και με δικαιολογία το θρησκευτικό αίσθημα των ανθρώπων.
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ