Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ”επανάσταση” που ήταν πραξικόπημα κ.α

Η ''επανάσταση'' που ήταν πραξικόπημα κ.α
Η ”επανάσταση” που ήταν πραξικόπημα κ.α (Στην εικόνα, αγνοί επαναστάτες,αποφασίζουν επανάσταση.Λείπει ο δράκος.)

Διαλύοντας τους μύθους.

Η ”επανάσταση” που ήταν πραξικόπημα κ.α

Κάποιοι αυτές τις μέρες γιορτάζουν την ”Οκτωβριανή επανάσταση”.

Επαναστάτησαν απέναντι σε ποιον;
Μα στη Δημοκρατία.
Η μοναρχία είχε εκπέσει εντελώς, ο Τσάρος είχε παραιτηθεί ήδη από το Φεβρουάριο και είχε αναλάβει προσωρινή κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές το Νοέμβρη.
Όταν συνέβαιναν αυτά,ο Λένιν ήταν κάπου στην Ελβετία.

Όμως δύο Εβραίοι με τα ψευδώνυμα Πάρβους και Τρότσκι δρούσαν γι αυτόν,ο ένας εκτός Ρωσίας και ο άλλος εντός.

Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε γίνει.
(Βέβαια ο Τρόσκι τα είχε κάνει τα ταξιδάκια του στην Αμερική και είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις του και μπόλικο τραπεζικό χρήμα για αρχή)

Ο Πάρβους υπήρξε σύντροφος της ηγέτιδας των Γερμανών κομμουνιστών, Ρόζας Λουξεμπεργκ – Εβραία κι αυτή και γενικά η συντριπτική πλειοψηφία των ηγετών των ”επαναστατών” κομμουνιστών, σε κάθε κράτος ήταν της ίδιας φυλής, όπως στην χώρα μας ο Αβραάμ Μπεναρόγια,εξάλλου και ο εμπνευστής της θεωρίας – δόγματος,Μορχοχάι Λευί=Μαρξ,Εβραίος ήταν.

ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
Ο Παρβους είχε την οικονομική και υλική βοήθεια των Γερμανών τραπεζιτών,που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να ρίξουν την Ρωσία στα χέρια του Λένιν.
Οι Γερμανοί είχαν ήδη δώσει το καθοριστικό κτύπημα, όταν το γερμανικό τότε προτεκτοράτο Τουρκία, έκανε επίθεση στη Ρωσία, που οδήγησε σε εμπόλεμη εμπλοκή και αποκλεισμό των λιμανιών της, με αποτέλεσμα έλλειψη πυρομαχικών και πείνα.
Αυτό το κατάφεραν χάρη στα δυο υπερσύγχρονα πλοία, που με την βοήθεια της υποτίθεται αντίπαλης ΑΝΤΑΝΤ, κατάφεραν ξεκινώντας από την Αδριατική,να μπουν στο Βόσπορο!
Μάλιστα με απόφαση Βενιζέλου υπαγορευόμενη από τους Άγγλους, τα ”ανθράκευσαν” (εφοδίασαν με καύσιμα) έξω από την Άνδρο, για να μπορέσουν να φτάσουν στο Βόσπορο,ενώ υποτίθεται τα κυνηγούσε ο Αγγλικός στόλος…
Ταρα τα τζουμ!
Τα θρυλικά αυτά πλοία ήταν τα «ΓΚΑΙΜΠΕΝ» ΚΑΙ «ΜΠΡΕΣΛΑΟΥ»,είχαν κάνει τη μισή δουλειά.
Ο Πάρβους έβαλε τον Λένιν σε ένα Γερμανικό τραίνο στην Ελβετία και διασχίζοντας την μισή εμπόλεμη Ευρώπη, ανενόχλητοι και απείραχτοι, φτάσαν στη Φιλανδία και από εκεί περάσαν στη Ρωσία.Μαζί τους είχα μπόλικο χρήμα.
Το πραξικόπημα πριν το πραξικόπημα.
Στις 10 του μήνα ο Λένιν συγκάλεσε μυστικά,τα 12 από τα 21 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αυτά που επηρέαζε άμεσα και με ψήφους 10-2 πήρε απόφαση για ”επανάσταση”.

17 μέρες μετά, θα έκαναν όχι επανάσταση αλλά πραξικόπημα, ανατρέποντας όχι τον Τσάρο, αλλά την προσωρινή κυβέρνηση που σε περίπου ένα μήνα θα έκανε εκλογές.

Όλα αυτά πίσω από την πλάτη των σοβιέτ που είχαν την περισσότερη εξουσία.
Μετά από λίγο στο όνομα της επανάστασης, θα τα καταργούσε τελείως ,ενώ θα άνοιγε το δρόμο για ωκεανούς αίματος ”εχθρών του λαού”,δρόμο που συνέχισε και ανέπτυξε ο Στάλιν.
(Ο Λένιν και οι κομισάριοι του Λαού αποφασίσαν την σύσταση”,Έκτακτης Επιτροπής για την Καταπολέμηση της Αντεπανάστασης και των Δολιοφθορών”,την εφιαλτική ”Τσέκα”.
Αρχηγός της ένας άλλος, τι άλλο,Εβραίος, ο Φέλιξ Εντμούνοβιτς Ντζερζίνσκι με το ψευδώνυμο Γιόζεφ Ντομάνσκι. Στην ιστορία θα μείνει ως’ ‘Σιδηρούς Φέλιξ”.Ο μεσαίωνας είχε επιστρέψει για τα καλά και οι ”εχθροί του λαού”,θα βλαστημούσαν το γάλα που βύζαξαν.)

Η απόδειξη ότι μια οργανωμένη μειοψηφία μπορεί να κερδίσει μια ανοργάνωτη πλειοψηφία δόθηκε στις εκλογές για τη Συντακτική-Συνταγματική Συνέλευση,ούτε μήνα μετά.

Οι μπολσεβίκοι πήραν 175 έδρες στις 700, ενώ οι Σοσιαλεπαναστάτες 370!
Ο Λένιν βρήκε λύση,την κατάργησε,μαζί με κάθε άλλη ελευθερία στα πλαίσια της δικτατορίας του προλεταριάτου!
Όσο για τους Γερμανούς αυτοί πήραν τα ανταλλάγματα τους αφού ο Λένιν συνθηκολόγησε μαζί τους απαγκιστρώνοντας τους από το ανατολικό μέτωπο και παραχωρώντας τους μάλιστα, τις Ουκρανία,Πολωνία,Φιλανδία και τις Βαλτικές χώρες, Λιθουανία,Εσθονία,Λετονία.
Όχι κι άσχημα.
Η Ρωσία έχανε το 25% των υπηκόων της…αλλά…εντάξει…. θα τους έπαιρνε πίσω μετά ο πατερούλης.

Για το πως μια μικρή μειοψηφία ανέτρεψε μια κυβέρνηση και επιβλήθηκε της πλειοψηφίας,λένε ότι φταίνε τα ”λάθη του Κερένκυ”,ίσως και ο πολύς γερμανικός χρυσός,σίγουρα η αδίστακτη βία.

Και η παρακαταθήκη του Λένιν, ότι θα σπείρει παντού τον εμφύλιο, ζει μέχρι σήμερα,ειδικά σε αυτό τον τόπο των ”αριστερών και δεξιών”,πάντα υπέρ της διαχρονικής μειοψηφίας που κυβερνά τον κόσμο.

Του Παγκόσμιου Τοκογλύφου.

(Στην εικόνα, αγνοί επαναστάτες,αποφασίζουν επανάσταση.Λείπει ο δράκος.)
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ