Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το αποκρουστικό σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης: «Θυσιαστείτε, γίνετε δούλοι, αιχμάλωτοι στις επονομαζόμενες «πόλεις των 15 λεπτών»

Το αποκρουστικό σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης: «Θυσιαστείτε, γίνετε δούλοι, αιχμάλωτοι στις επονομαζόμενες «πόλεις των 15 λεπτών»
Το αποκρουστικό σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης: «Θυσιαστείτε, γίνετε δούλοι, αιχμάλωτοι στις επονομαζόμενες «πόλεις των 15 λεπτών»

Αιχμάλωτοι στις επονομαζόμενες «πόλεις των 15 λεπτών», ζωύφια για κύριο φαγητό και όχι κρέας, μια ατελείωτη τροφή φαρμακευτικών προϊόντων είναι μερικά από τα αποκρουστικά στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν το Great Reset ειδάλλως πια, το βασικό σας εισόδημα (UBI) θα κόβεται.

Χαμηλότερες ταχύτητες στους αυτοκινητόδρομους και απαγόρευση οδήγησης ορισμένες ημέρες της εβδομάδας, περιλαμβάνονται επιπροσθέτως στο σχέδιο για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από το πετρέλαιο. Ας δούμε απόσπασμα από το άρθρο της Daily Echo:

Η μείωση των ορίων ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο και η θέσπιση απαγορεύσεων οδήγησης την Κυριακή είναι ιδέες που προτείνονται για να μειωθεί η εξάρτηση της Βρετανίας από το πετρέλαιο. Οι ιδέες αποτελούν μέρος ενός σχεδίου δέκα σημείων που προτείνει ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας σε μια προσπάθεια να μειωθεί η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου κατά 2,7 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

Τα όρια ταχύτητας των αυτοκινητοδρόμων θα μειωθούν κατά 6 μίλια την ώρα σε ολόκληρη τη χώρα βάσει των προτάσεων, ενώ το σχέδιο προτείνει επίσης την απαγόρευση της οδήγησης στις πόλεις κάθε Κυριακή. Πάντως το σχέδιο, δεν έχει καμία σχέση με τη «μείωση της εξάρτησης από το πετρέλαιο» και οτιδήποτε έχει να κάνει με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και την «Ατζέντα για την αειφόρο ανάπτυξη 2030» του ΟΗΕ. Μαζί θα έρθουν ωστόσο και τα capital controls.

Τέλος το κρέας, φάτε έντομα

Οι Ιρλανδοί εξετάζουν το ενδεχόμενο μαζικής σφαγής βοοειδών. Πότε θα ξυπνήσουν οι άνθρωποι με αυτό το παραληρηματικό πράγμα που συμβαίνει; Ίσως όταν το βιοτικό τους επίπεδο τους γονατίσει. Σε κάθε περίπτωση, οι Ιρλανδοί εξετάζουν την εξάλειψη του 10% του κοπαδιού βοοειδών γεγονός που υπογραμμίζει το πόσο ισχυρό είναι το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής. Αλλά δεν είναι μόνο ιρλανδικό ζήτημα. Αυτός ο… καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε όλη τη Δύση.

Έρχεται η απαγόρευση μπριζόλας

Οι γερμανικές αρχές συνέστησαν στους κατοίκους της Γερμανίας να μην καταναλώνουν περισσότερα από 10 γραμμάρια κρέατος την ημέρα, όπως αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύει η Eastern Herald Όταν μας είπαν ότι θα φάμε τα ζωύφια, δεν ανέφεραν τη λέξη «πρόθυμα».

Οι οικονομικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της πράσινης ενέργειας σημαίνει στην πράξη ότι όλα τα πράγματα που συντηρούν αυτήν τη στιγμή την ίδια τη ζωή (η ενέργεια και τα τρόφιμα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας) βαφτίζονται αντιοικονομικά και τερματίζονται.

Περισσότερα ψέματα σχετικά με τη «μετάβαση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας»

Χρειαζόμαστε «+330 ορυχεία σε 12 χρόνια» για να τροφοδοτήσουμε τη ζήτηση μπαταριών σύμφωνα με τη Stockhead. Τα απλά μαθηματικά, τα οποία ένα 10χρονο παιδί πρέπει να μπορεί να κάνει, αποκαλύπτουν ότι όλη αυτή η παρωδία δεν πρόκειται μόνο να αποτύχει. Δεν πρόκειται ποτέ να πλησιάσει τους στόχους τους, πράγμα που γεννά το ερώτημα: τι είναι αυτό που έχει πραγματικά προγραμματιστεί;

Η απάντηση είναι ότι οι κοινωνιοπαθείς στον ΟΗΕ και στην Ουάσιγκτον δεν έχουν πραγματική πρόθεση για τους αγρότες να συνεχίσουν με το τρέχον βιοτικό τους επίπεδο. Σκοπεύουν όλοι μας να ζήσουμε στις πόλεις των 15 λεπτών, τρώγοντας ζωύφια, κολλημένοι σε μια ατελείωτη τροφή με τροποποιημένα προϊόντα γεμάτα φάρμακα, τα οποία θα αναγκαστούμε να πάρουμε, διαφορετικά το βασικό εισόδημά σας θα κόβεται. Αυτό είναι το σχέδιό τους και βρίσκεται υπό υλοποίηση.

Σε γενικές γραμμές, η Δύση βρίσκεται σε άλλα επίπεδα τα οποία «πρέπει» να αλλάξουν: Οι άνθρωποι είναι χοντροί, καλοφαγωμένοι, τεμπέληδες σωματικά και πνευματικά. Ανέτοιμοι να θυσιάσουν τις σχετικές ανέσεις τους, θα θυσιαστούν σε μεγάλο βαθμό. Η επόμενη γενιά θα πρέπει να βγει πιο δυνατή. Η αποδυνάμωση ολόκληρης της δυτικής μεσαίας τάξης βρίσκεται στα σκαριά.

ΠΗΓΗ

Πόλεις 15 λεπτών – Μια ανάσα για όσους θα ζήσουν σε αυτές ή μια φυλακή και απόλυτος έλεγχος;;.. Η νέα δημοφιλής ιδέα… του να έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε κοντινή απόσταση .

‘Ενα βήμα προς τον απόλυτο έλεγχο δηλαδή…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σχεδιάζουν να ελέγξουν τα χρήματά σας, το φαγητό και το μέλλον σας

Τι αλλάζει με τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο ;

Τι αλλάζει με τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο ; (ΜΕΡΟΣ 2o)

Τι αλλάζει με τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο ; (ΜΕΡΟΣ 3ο)

Τι αλλάζει με τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο ; (ΜΕΡΟΣ 4ο)

Τι αλλάζει με τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο ; (ΜΕΡΟΣ 5ο)

Τι αλλάζει με τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο ; (ΜΕΡΟΣ 6ο)

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ