Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΟΙ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!
ΟΙ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ! (ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ)

ΟΙ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!

Τέλειο… τώρα που θα κοπούν τα ψεκια, ψεκαΖμένοι κλπ… …να μας πουν ποτέ συναινεσαμε στην χειραγώγηση του καιρού; Και πώς θα μπορούσαμε, σε ένα ΑΝΟΙΚΤΌ σύστημα τόσο ΔΥΝΑΜΙΚΌ (φαινόμενο πεταλούδας), στο οποίο οιαδήποτε μεταβολή σε ένα μέρος επηρεάζει αρνητικά το άλλο; Στο τέλος θα μας πουν να μπούν και γυάλες (θόλοι) στις πόλεις των 15′, για να είμαστε τάχα υγιείς γιατί απέξω θα το έχουν πάει για ερημοποίηση με χάλια καιρό… ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ Δημήτρη Δρε.
——————————————————
Πριν από λίγες λίγες μέρες προβλήθηκαν από τον ιστότοπο Κουρδιστό Πορτοκάλι και τον Focus Fm συνεντεύξεις του Δημήτρη Σκεπαστιανού , συμβούλου της εταιρείας Τροποποίησης Καιρού 3D που συνεργάζεται με τον ΕΛΓΑ στις οποίες δήλωσε ότι η εταιρεία του προσφέρθηκε να βοηθήσει το κράτος «αφιλοκερδώς» στην κατάσβεση των πυρκαγιών και στις καταστροφές στη Θεσσαλία αλλά η πρότασή τους δεν έγινε αποδεκτή.

Κάποιοι βιάστηκαν να συμφωνήσουν μαζι του!Για να δούμε, όμως, είναι τόσο ωραίο όσο ακούγεται;

Τα προγράμματα τροποποίησης του καιρού είναι μια χημική επίθεση στην ατμόσφαιρα και έμμεσα και στο έδαφος (χρήση ιωδιούχου άργυρου κυρίως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ,πάντα) με σκοπό τη σπορά νεφών για να προκαλέσουν βροχές ή χιόνια και την καταπολέμηση των χαλαζοπτώσεων.
Ποιος,όμως, ξεκίνησε ,ουσιαστικά, όλες αυτές τις ιστορίες; Η γνωστή General Electric ,στις ΗΠΑ, στις αρχές της δεκαετίας του 40! Χρησιμοποιώντας τα πορίσματα ερευνητών που εργάστηκαν ως υπάλληλοί της, έφτασε στο σημείο να εκδώσει δελτίο τύπου για να διαφημίσει την ικανότητά της να ελέγχει τον καιρό και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Αμερικανικό στρατό για την υλοποίηση των προγραμμάτων.

Αποτελέσματα: Τον Οκτώβριο του 1947, στο πλαίσιο του Project Cirrus, προσπαθούν, για πρώτη φορά, να ελέγξουν έναν ήπιο τυφώνα ώστε να φτάσει αποδυναμωμένος στις ανατολικές ακτές αλλά ο τυφώνας άλλαξε κατεύθυνση, ταξίδεψε στην ενδοχώρα, πολλαπλασιάστηκε σε ένταση και προκάλεσε ζημιές 2.000.000 δολαρίων στην Τζώρτζια!

Τότε, υπό την απειλή μαζικών αγωγών για αποζημιώσεις από τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι το αποτέλεσμα ήταν τυχαίο. Αργότερα, το 1953, ο ίδιος ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας της General Electric, Dr Langmuir ανακοίνωσε ότι πίστευε ότι κατά 99% η αλλαγή της κατεύθυνσης του τυφώνα, οφειλόταν στο πρόγραμμα τροποποίησης!
Η ομάδα του Langmuir, μεταξύ Νοεμβρίου 1949 και Ιουλίου 1951, συνεχίζει να απελευθερώνει ιωδιούχο άργυρο στο Νιου Μέξικο και ανακοινώνει ότι κατάφερε να τροποποιήσει τον καιρό όχι μόνο στο Νιου Μέξικο αλλά και σε απόσταση 1000 χιλιομέτρων! Στις 13 Ιουλίου 1951, συμβαίνει στο Κάνσας Σίτυ , η πιο καταστροφική μέχρι τότε πλημμύρα των ΗΠΑ με 28 νεκρούς και ανυπολόγιστες φυσικές καταστροφές!
Επλήγησαν 116 πόλεις και κωμοπόλεις, καταστράφηκαν χιλιάδες σπίτια και αναγκάστηκαν να μετακινηθούν 85.000 άτομα. Μετά απ αυτό, σταμάτησαν προσωρινά για κάποια χρόνια τα προγράμματα, για να ξαναρχίσουν αργότερα και να συμβεί μια ακόμη πιο φονική πλημμύρα στη Νότια Ντακότα ,το 1972, που προκάλεσε 238 θανάτους και ζημιές 165 εκατομμυρίων δολαρίων!

Μια μορφή στρατιωτικοποίησης της φύσης, μέσω της επιχείρησης Popeye, χρησιμοποίησαν οι Αμερικάνοι και στο Βιετνάμ, τροποποιώντας τον καιρό για πέντε χρόνια πάνω από το εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας μονοπάτι Χο Τσι Μινχ, με σκοπό να πλήξουν το στρατό του Β. Βιετνάμ.

Μέρος των προγραμμάτων τροποποίησης του καιρού στην Ελλάδα, εφαρμόζει και η εταιρεία 3D ” και δεν υπάρχει ούτε μια μελέτη για το αν αυτοί οι ψεκασμοί όντως αποδίδουν, αλλά το κυριότερο, αν τελικά έχουν διαταράξει το μικροκλίμα πηγαίνοντας βόλτες τις βροχές εδώ κι εκεί, και διαλύοντας το χαλάζι στη μια περιοχή που είναι οι τάδε καλλιεργητές, σε βάρος της γειτονικής που είναι άλλοι καλλιεργητές ή και κτηνοτρόφοι, που δεν έχουν τέτοια “πολυτελή” μεταχείριση…

Με λίγα λόγια, ζητούν από τον λύκο που τρώει προβατάκια να φυλάξει τα πρόβατα από τον μεγαλύτερο λύκο! Ποιος είναι αυτός; Τα “άλλα” αεροπλάνα, της γεωμηχανικής τα οποία και είδαμε όλοι να κάνουν παρέλαση στους ουρανούς λίγες μέρες πριν την κακοκαιρία.

Δεν κατανοούμε πως μερικοί βλέπουν τον καιρό και το κλίμα σαν να είναι θέμα Harry Potter, όπου θα καλέσουμε τους “καλούς” μάγους για να μας σώσουν από τους κακούς;

Ή μήπως δεν κατανοούν αυτοί που τα προβάλουν όλα αυτά, ότι κάνουν κοινωνικό προγραμματισμό; Να αποδεχτεί ο κόσμος ότι τώρα η 3D κι αύριο οι άλλοι, της Γεωμηχανικής, θα μας σώσουν και καλά από τα ακραία φαινόμενα που στην τελική οι ίδιοι έχουν προκαλέσει, με τον ένα ή άλλο τρόπο;

Ο κος Σκεπαστιανός, μάλιστα, προσφέρθηκε και χωρίς αμοιβή, λέει. Αλήθεια τώρα; Πολύ γαλαντόμος τελικά! Ξέρετε πόσο κοστίζει η Τροποποίηση Καιρού με τα αεροπλάνα του μέσω του ΕΛΓΑ; Αν όχι ,διαβάστε το άρθρο που δημοσιεύθηκε στη Zougla”.

1.https://antimedia.gr/eiste-anoitoi-os-ki-epikindynoi…/
2,https://www.zougla.gr/…/i-ellada-dapana-ekatommyria…/
3.http://www.rbs2.com/w2.htm.
ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ Βουλα Αμοργιανου

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ